2022 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές

2022 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές.

2022 Ζώδια Υδροχόος : Υπάρχει μεγάλη εστίαση στην οικογενειακή ζωή φέτος Υδροχόε. Η ρομαντική Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου ακολουθεί μια μέρα μετά από το εμπνευσμένο εξάγωνο Δία/Ουρανού που διασχίζει τον τομέα της οικογένειας και των αξιών σας. Αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι έλκεστε από την ενωμένη οικογένεια, ανεξάρτητα από τις καταστάσεις που βιώνετε.

Στις 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης αλλάζουν ζώδια για να φτάσουν στον Υδροχόο, αυξάνοντας τα επίπεδα του πάθους σας και προτείνοντας έναν συναρπαστικό μήνα για την ερωτική σας ζωή – ειδικά με Πανσέληνο στη ζώνη του πάθους σας στις 18 Μαρτίου.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα

2022 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές.

Στις 30 Απριλίου ωστόσο, μια ισχυρή έκλειψη Ηλίου στη ζώνη της οικογένειας δυσκολεύει τις ισορροπίες σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στη ζώνη της καριέρας σας στις 16 Μαΐου δημιουργεί πολλές διαφωνίες. Αν είστε ελεύθεροι ή βγαίνετε ραντεβού, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη των γνωριμιών σας στις 10 Μαΐου, με αποτέλεσμα να αφθονούν οι παρεξηγήσεις. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σας, μόλις λίγες μέρες πριν τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, φέρνει πιο ελπιδοφόρα νέα στις 30 Μαΐου.

Ο Ιούνιος είναι επίσης ένας καλός μήνας για νέες σχέσεις, ειδικά όταν η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο στη ζώνη γνωριμιών σας στις 22 Ιουνίου. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι γενικά ρομαντικοί και αρκετά ειρηνικοί για εσάς φέτος. Μια γλυκιά Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη στις 28 Ιουλίου είναι μια αξέχαστη στιγμή, ενώ η 11η Αυγούστου βλέπει την Αφροδίτη να μεταβαίνει στη ρομαντική σας ζώνη ταυτόχρονα με την Πανσέληνο του Υδροχόου, οπότε μπορεί να είναι κι αυτή… μια σημαντική ημερομηνία.

αστρολογικές προβλέψεις

2022 Ζωδια Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές.

Ωστόσο, οι εντάσεις αυξάνονται καθώς προχωράτε προς τον Οκτώβριο. Η Ηλιακή Έκλειψη στη ζώνη της καριέρας σας στις 25 Οκτωβρίου είναι ιδιαίτερα ασταθής και δεν έχει καμία βοήθεια από έναν ανάδρομο Δία που κινείται προς τα πίσω στη ζώνη των αξιών σας λίγες μέρες αργότερα. Οι διαφωνίες για αξίες, προτεραιότητες και δικαιοσύνη στη σχέση και την οικογενειακή σας ζωή είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της χαράς και της διασκέδασης στις 30 Οκτωβρίου, μειώνοντας το πάθος και καθιστώντας πιο δύσκολο να βρείτε τη μαγεία στη σχέση σας. Συνδυάστε το με την Έκλειψη Σελήνης στην οικογενειακή σας ζώνη στις 8 Νοεμβρίου και φαίνονται σίγουρα δύσκολες οι εβδομάδες. Κάνετε όμως υπομονή, γιατί μια Πανσέληνος στη ζώνη της χαράς σας στις 7 Δεκεμβρίου σας δείχνει έναν τρόπο να ξαναβρείτε τη σπίθα, να αναζωπυρώσετε τη μαγεία και να θεραπεύσετε τυχόν πρόσφατα προβλήματα που αντιμετωπίσατε!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

γραμμη αστρολογίας