2022 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές

2022 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

2022 Ζώδια Ιχθύες : Οι αρχές του 2022 έχουν ως επίκεντρο τη διασκέδαση και τη φιλία.. κι όχι το ρομαντισμό αυτό καθαυτό. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι υπέροχοι για να συναναστραφείτε με φίλους και να περάσετε καλά.

Αν είστε ελεύθεροι, ο παθιασμένος Άρης φτάνει στην κοινωνική σας ζώνη στις 24 Ιανουαρίου, κάτι που υποδηλώνει μια σχέση που μετατρέπεται από φιλική σε ερωτική.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

γραμμη αστρολογίας

Ωστόσο η κοινωνική σας όρεξη θα καταλαγιάσει τον Μάρτιο, ιδιαίτερα μετά τις 6 του μήνα, όταν τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη αλλάζουν ζώδιο για να επικεντρωθούν στην πνευματικότητα και την ηρεμία και όχι στην κοινωνικοποίηση.

Περάστε χρόνο με τον εαυτό σας ή με το ταίρι σας – αν είστε ευτυχισμένοι, θα σας φανεί πολύ όμορφη η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου. Στις 12 Απριλίου, μια σπάνια σύνοδος μεταξύ του φιλοσοφικού Δία και του μυστικιστικού κυρίαρχου πλανήτη σας Ποσειδώνα, σας «βλέπει» να ονειροβατείτε και να νιώθετε μαγευτικά. Θα λατρέψετε αυτή την επιρροή – αλλά σας δυσκολεύει να κρατήσετε τα πόδια σας στο έδαφος.

Ευτυχώς, ο Άρης φτάνει στους Ιχθύες λίγες μέρες αργότερα, για να σας γειώσει και να σας αναζωογονήσει. Στις 10 Μαΐου, ο Δίας κάνει μια σημαντική αλλαγή ζωδίου και αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τη ζώνη των αξιών σας.

αστρολογική πρόβλεψη

2022 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

Την ίδια μέρα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην οικογενειακή σας ζώνη, επομένως αυτή είναι η στιγμή να εστιάσετε στην οικογένεια και να διασφαλίσετε πως όλοι μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και προτεραιότητες προχωρώντας. Η Νέα Σελήνη στην οικογενειακή σας ζώνη στις 30 Μαΐου σίγουρα θα σας βοηθήσει σ’ αυτό.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ήρεμοι για την ερωτική σας ζωή, με μερικές πραγματικά μαγικές στιγμές. Ένα παράδειγμα είναι, η Νέα Σελήνη του Ζυγού στην ερωτική σας ζώνη στις 27 Αυγούστου και η άφιξη της Αφροδίτης στην ίδια ζώνη στις 5 Σεπτεμβρίου. Η συναισθηματική και τρυφερή Πανσέληνος των Ιχθύων στις 10 Σεπτεμβρίου μοιάζει με εορταστική στιγμή. Ωστόσο ο Οκτώβριος δημιουργεί μια δυσκολότερη αίσθηση. Στις 5 Οκτωβρίου, μια συγκεχυμένη και γεμάτη ψευδαισθήσεις αντίθεση Ερμή / Ποσειδώνα διασχίζει τις αισθηματικές περιοχές του χάρτη σας και διαταράσσεται περαιτέρω από έναν ανυπόμονο Άρη στην οικογενειακή σας ζώνη… οπότε να περιμένετε κάποιες παρεξηγήσεις ή διαπληκτισμούς.

ωροσκοπιο

2022 Ζωδια Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις .

Στις 30 Οκτωβρίου, ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στην οικογενειακή σας ζώνη και θα παραμείνει εκεί και μετά το τέλος της χρονιάς. Επομένως αστρολογικά, οι φθινοπωρινοί μήνες δεν είναι ιδανικοί για αναδιάρθρωση της οικογένειας, μετακομίσεις ή άλλα σημαντικά οικιακά θέματα. Ωστόσο, η εορταστική περίοδος φαίνεται να είναι πιο ελπιδοφόρα, με μια συναισθηματική Πανσέληνο στην οικογενειακή ζώνη σας στις 7 Δεκεμβρίου και την άφιξη της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στη ζώνη της φιλίας, στις 9 Δεκεμβρίου.

Ένας ευτυχισμένος Δεκέμβρης κορυφώνεται όταν ο Δίας αλλάζει ζώδιο για άλλη μια φορά, επιστρέφοντας στη ζώνη των αξιών και της αφθονίας σας, φέρνοντας χαρά στο πέρασμά του!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογία