2022 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές

2022 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

2022 Ζώδια Αιγόκερως : Είτε ένας φίλος γίνει εραστής είτε ένας εραστής γίνει «απλώς φίλος», οι φετινή έκλειψη, έχει να πει μια ιστορία σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στην ερωτική σας ζώνη στις 17 Ιανουαρίου είναι ένα συναισθηματικό τρενάκι… και ίσως η πρώτη ένδειξη ανησυχίας σ’ αυτόν τον τομέα.

Τα πράγματα θα διευθετηθούν αρκετά γρήγορα στην αρχή. Ιδιαίτερα όταν η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29 Ιανουαρίου και η Πανσέληνος στις 16 Φεβρουαρίου προσφέρει μια ανάταση πάθους και βάθους.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογία

Κοιτάξτε την Ηλιακή Έκλειψη στη ζώνη των ερωτικών σας υποθέσεων στις 30 Απριλίου για μια δραματική συνάντηση. Θα μπορούσε να υπάρχει απιστία εδώ… ή μια καταιγιστική έλξη.

Αν και ο εγκάρδιος Δίας αλλάζει ζώδιο και εστιάζει στην οικογενειακή σας ζωή από τις 10 Μαΐου και μετά… η Σεληνιακή Έκλειψη στη ζώνη της φιλίας σας στις 16 Μαΐου δείχνει προς ένα ασταθές σύνολο περιστάσεων. Οι αρχές του καλοκαιριού είναι η καλύτερη εποχή για να αναζητήσετε τον έρωτα, αν είστε ελεύθεροι.

Η άφιξη της Αφροδίτης στη ζώνη των ραντεβού σας στις 28 Μαΐου είναι καλό σημάδι, όπως και η Νέα Σελήνη στον αισθηματικό τομέα του γενέθλιου χάρτη σας στις 28 Ιουνίου.

trapoyla hal

2022 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και αυξάνει το πάθος σας στις 5 Ιουλίου, πριν από την Πανσέληνο του Αιγόκερω στις 13. Αυτό από μόνο του συμβαίνει μόλις μία εβδομάδα πριν από την άφιξη της Αφροδίτης στην ερωτική σας ζώνη, επομένως αυτή η περίοδος θα είναι συναρπαστική και θα σας μείνει αξέχαστη! Ωστόσο, τα όρια μεταξύ φιλίας κι έρωτα θολώνουν τον Οκτώβριο.

Η Αφροδίτη φτάνει στην κοινωνική σας ζώνη στις 23 Οκτωβρίου, μόλις δύο ημέρες πριν από την Ηλιακή Έκλειψη σ’ αυτή την περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας. Ακολουθεί γρήγορα η Έκλειψη Σελήνης στον τομέα των γνωριμιών και των ερωτικών σας σχέσεων στις 8 Νοεμβρίου, υποδηλώνοντας ότι τα συναισθήματα είναι καταιγιστικά και οποιαδήποτε νέα έλξη μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντική.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο

2022 Ζωδια Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Ο παθιασμένος Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της ευεξίας σας στις 30 Οκτωβρίου, υποδεικνύοντας ότι το άγχος της κατάστασης, επηρεάζει την ψυχική σας υγεία.

Φροντίστε καλά τον εαυτό σας αυτή την περίοδο. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με φίλους και υποστηρικτές και αναζητήστε επαγγελματική συμβουλή αν πιστεύετε ότι θα βοηθούσε.

Αφήστε τη σκόνη να καθίσει μέχρι τον Νοέμβριο. Μέχρι τη στιγμή που η Αφροδίτη εισχωρήσει στον Αιγόκερω στις 9 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη ιδέα για τις ρομαντικές σας προτεραιότητες.

γραμμη αστρολογίας

Ο Δίας, έχοντας περάσει λίγο χρόνο ανάδρομος, ξεκινά ξανά στην οικογενειακή σας ζώνη από τις 20 Δεκεμβρίου, ακριβώς στην ώρα του, για να δημιουργήσει μια αγαπημένη και ειρηνική εορταστική περίοδο, υποστηριζόμενη από την πολύ θετική Νέα Σελήνη του Αιγόκερω στις 23 Δεκεμβρίου.

Αν κάποια θέματα σχέσεων παραμένουν άλυτα, να είστε πολύ προσεκτικοί όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου. Μπορεί να τελειώνετε το 2022 σε μια νότα αβεβαιότητας! Ή δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να πείτε την αλήθεια … ή δεν μπορείτε να διακρίνετε αν κάποιος άλλος σας τη λέει!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική πρόβλεψη