2022 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές

2022 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

2022 Ζώδια Ταύρος : Ο έρωτας και οι σχέσεις πιθανόν να είναι ένα σημαντικό θέμα για εσάς φέτος, Ταύρε, δεδομένης της σειράς των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/ Σκορπιού. Θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία μας και να επιμείνετε στις αξίες σας.

Τα πρώιμα σημάδια έντασης στην ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι εμφανή κατά την Πανσέληνο στην οικογενειακή σας ζώνη στις 16 Φεβρουαρίου – αν έχετε ήδη οικογένεια…Ή κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στη ζώνη ραντεβού και ρίσκου στις 18 Μαρτίου- αν είστε ελεύθεροι ή η σχέση σας βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologiki grammi

Αν αναζητάτε ενεργά τον έρωτα, η όμορφη σύνοδος Δία/Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου είναι ενδιαφέρουσα – αυτό συμβαίνει στη ζώνη της φιλίας σας, αλλά υποδηλώνει ρομαντισμό και Καρμικές συνδέσεις με κάποιον που ήδη γνωρίζετε καλά. Λίγες μέρες αργότερα, ο παθιασμένος Άρης φτάνει σ’ αυτήν την περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας, οπότε τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν γρήγορα.

Ωστόσο, το πρώτο σημαντικό σημάδι προβλήματος, εμφανίζεται γύρω στις 30 Απριλίου με την Έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, το ταίρι σας ή το κοινό σας μέλλον, ειδικά αν αποκαλυφθεί οτιδήποτε παράνομο. Η Αφροδίτη μετακομίζει στη ζώνη της μυστικότητας λίγες μέρες αργότερα στις 2 Μαΐου, υπονοώντας.. ή ότι κάτι κρυφό αποκαλύπτεται ή ότι θα χρειαστείτε χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσετε αυτό που έχει συμβεί.

μελλοντολόγος

 

2022 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής Έκλειψης στην ερωτική σας ζώνη στις 16 Μαΐου, όταν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο. Να έχετε υπόψη, πως οι Εκλείψεις φέρνουν δράμα και σοκ… αλλά μπορούν παράλληλα να είναι κλειδιά για τη μεταμόρφωσή σας προς το καλύτερο, αν τους το επιτρέψετε.

Ό,τι κι αν συμβεί, η αυτοπεποίθησή σας θα αρχίσει να αυξάνεται όταν ο Άρης φτάσει στον Ταύρο στις 5 Ιουλίου και η υπέροχη Νέα Σελήνη στην οικογενειακή σας ζώνη στις 28 Ιουλίου – που είναι επίσης ένα καθησυχαστικό σημάδι. Το τελευταίο υποστηρίζεται από την άφιξη της Αφροδίτης στην οικογενειακή σας ζώνη στις 11 Αυγούστου. Αν είστε ελεύθεροι η 27η Αυγούστου, είναι μια πολύ καλή στιγμή για ραντεβού ή για να βρείτε έναν νέο έρωτα, καθώς η Νέα Σελήνη λάμπει από τη ζώνη γνωριμιών σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογία

2022 Ζωδια Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Με την Αφροδίτη να κινείται στην ίδια ζώνη στις αρχές Σεπτεμβρίου, τα σημάδια είναι καλά για μια πραγματικά καλή συνάντηση. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να σταθεροποιείται στα τέλη Οκτωβρίου, όταν η Αφροδίτη μεταβαίνει στην ερωτική σας ζώνη. Όμως μόλις δύο μέρες αργότερα, μια Ηλιακή Έκλειψη στην ίδια ζώνη μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Φροντίστε με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου για ένα συναισθηματικό κλείσιμο.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ένα τεταμένο Τ- τετράγωνο που περιλαμβάνει το ζώδιό σας, το αντίθετο σε εσάς ζώδιο και τη ζώνη της καριέρας σας, υποδηλώνει ότι ο έρωτας θα χρειαστεί προσεκτικό χειρισμό όταν βρεθεί υπό πίεση, εξαιτίας της επαγγελματικής σας ζωής. Ωστόσο, στο σύνολό τους οι ενδείξεις για το υπόλοιπο του 2022 είναι ήρεμες και αγαπησιάρικες, τουλάχιστον στα θέματα σχέσης.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογικές προβλέψεις