2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές

2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

2022 Ζώδια Κριός : Το 2022 ξεκινάει όμορφα και ρομαντικά Κριέ! Ο Ιανουάριος θα είναι μια ήσυχη περίοδος, με την Πανσέληνο στην οικογενειακή σας ζώνη στις 17 που είναι γλυκιά και συναισθηματική.

Ωστόσο, αν βγαίνετε ραντεβού με κάποιο νέο πρόσωπο, να είστε πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της πρώιμης περιόδου, για να μην σας εμπαίξουν. Κι αυτό επειδή η Πανσέληνος στη ζώνη γνωριμιών σας στις 16 Φεβρουαρίου, δηλώνει ότι μπορεί να είστε πολύ πιο ευκολόπιστοι από το κανονικό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο

Ο Μάρτιος φαίνεται ότι θα είναι μια εύρωστη και διασκεδαστική περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται και οι δύο στην κοινωνική σας ζώνη στις 6 Μαρτίου. Αν είστε ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι στη σχέση σας, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για διασκέδαση ή πάρτι. Αν είστε ελεύθεροι και θέλετε να δημιουργήσετε ερωτική σχέση, μπορεί να τη βρείτε σε έναν μακροχρόνιο φίλο που θα γίνει κάτι πολύ περισσότερο.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου είναι ένδειξη μιας νέας καλής αρχής, αν και η άφιξη της Αφροδίτης στη ζώνη της μυστικότητας στις 5 Απριλίου τονίζει πως οποιαδήποτε νέα σχέση αυτή τη στιγμή… μπορεί να είναι καλυμμένη με μυστήριο. Πράγματι, η άφιξη του Άρη στη ζώνη της μυστικότητάς σας στις 14 Απριλίου, ακολουθείται την επόμενη από την Πανσέληνο στην ερωτική σας ζώνη… κι αν συμβαίνει κάτι παράνομο, τότε αυτό θα είναι ένα κρίσιμο σημείο.

trapoyla hal

2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Κοιτάξτε στις 2 Μαΐου την άφιξη της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο για μια πιο αισιόδοξη και λιγότερο περίπλοκη προσέγγιση στον έρωτα. Όταν ο χαρούμενος Δίας εισέλθει στον Κριό από τους Ιχθύες στις 10 Μαΐου, αυτό θα τονώσει περισσότερο την ερωτική σας ζωή, μετατρέποντάς σας σε ακαταμάχητη συντροφιά!

Ωστόσο, η Έκλειψη Σελήνης στις 16 Μαΐου συμβαίνει σε μια ζώνη του χάρτη σας που δεν καλύπτει μόνο τα κοινά οικονομικά. Καλύπτει επίσης τη ζήλια, το πάθος, το σεξ και την εξουσία. Αν αυτή η έκλειψη δεν επηρεάσει τα χρήματά σας, θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. Ευτυχώς όμως, οι επιπτώσεις δεν φαίνεται να διαρκούν. Μέχρι τις 17 Ιουλίου, η Αφροδίτη βρίσκεται στη ζώνη της οικογένειάς σας, φέρνοντας ζεστασιά και αρμονία, ενώ στις 28 Ιουλίου μια Νέα Σελήνη στη ζώνη των γνωριμιών σας είναι πολλή θετική.

αστρολογία

2022 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Μετά από ένα ρομαντικό καλοκαίρι ωστόσο, η επικοινωνία μπορεί να υποφέρει τον Σεπτέμβριο, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στην ερωτική σας ζώνη στις 9. Η Νέα Σελήνη στην ερωτική σας ζώνη στις 25 Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει, όπως και η άφιξη της Αφροδίτης στις 29… αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

Το πάθος φουντώνει ξανά, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στη ζώνη του ενθουσιασμού σας στις 23 Οκτωβρίου, αλλά μετά από αυτό…. δύο Εκλείψεις, στις 25 Οκτωβρίου και στις 8 Νοεμβρίου, θα αποσταθεροποιήσουν ξανά την ερωτική σας ζωή – αν το πάθος ή η λαγνεία σας υπερβούν την πίστη ή τις αξίες σας. Τα πράγματα μπορεί να μην ηρεμήσουν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Όταν η Αφροδίτη θα περάσει στη ζώνη του κύρους σας στις 9 Δεκεμβρίου, θα αρχίσετε να νιώθετε περισσότερο τον έλεγχο. Όμως είναι σημαντικό αν παίζετε με τη φωτιά… να αποδεχτείτε τους κινδύνους.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική πρόβλεψη