2022 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές

2022 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

2022 Ζώδια Δίδυμοι  : Είναι μια παθιασμένη και γεμάτη ενέργεια αρχή της χρονιάς για την ερωτική σας ζωή. Ο Άρης μεταβαίνει στη ζώνη του πάθους σας στις 24 Ιανουαρίου και ενώνεται γρήγορα με την Αφροδίτη που κινείται προς τα εμπρός στις 28.

Μέσα σε μια υπάρχουσα σχέση, η θερμοκρασία αυξάνεται για όλους τους σωστούς λόγους και παραμένει ζεστή μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνονται με τον Πλούτωνα σε μια φυλετική πολυαστρία. Αν είστε ελεύθεροι ή βγαίνετε πρόσφατα με κάποιον/α, προσέξτε λιγάκι γύρω στις 16 Απριλίου.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

γραμμη αστρολογίας

Η Πανσέληνος στη ζώνη των γνωριμιών, είναι υπερβολικά συναισθηματική και δραματική και μπορεί να οδηγήσει σε γεγονότα που ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Η ψυχική σας υγεία μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια της Έκλειψης Ηλίου στη ζώνη απορρήτου σας στις 30 Απριλίου – μην εκπλαγείτε αν είστε λιγότερο πρόθυμοι να βγείτε ραντεβού για λίγο. Εστιάστε αντ’ αυτού στις φιλίες και την κοινωνική σας ζωή. Η Αφροδίτη μετακινείται στην κοινωνική σας ζώνη στις 2 Μαΐου, όπως και ο χαρούμενος Δίας στις 10 Μαΐου.

Μέχρι να φτάσει κι ο Άρης εδώ στις 24 Μαΐου, θα έχετε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θα έχει ανέβει η διάθεσή σας, χάρη σε φίλους που σας αγαπούν. Και συμβαίνει ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, με την ενδυναμωτική Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου. Υπάρχουν καλύτερα νέα για ρομαντισμούς όλων των ειδών, κατά τη διάρκεια της Υπερπανσελήνου στην ερωτική σας ζώνη στις 14 Ιουνίου.

αστρολογια

2022 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Η Αφροδίτη μεταβαίνει στους Διδύμους στις 22 Ιουνίου, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να δηλώσετε την αγάπη σας. Το πάθος ανεβαίνει και πάλι, ειδικά ενόψει της Υπερπανσέληνου στη ζώνη του πάθους σας στις 13 Ιουλίου. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βγείτε με κάποιον νέο σύντροφο ή για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα την υπάρχουσα σχέση σας. Στα τέλη Αυγούστου, ο Άρης φτάνει στους Διδύμους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας, όπως και σε οτιδήποτε άλλο.

Η Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπως και η Αφροδίτη που αλλάζει ζώδιο στις 5 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με τα ραντεβού από τις 9 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της διασκέδασης… οπότε θα είναι πολύ εύκολο τα λόγια ή οι πράξεις σας να παρεξηγηθούν.

αστρολογία

2022 Ζωδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις Ερωτικές .

Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη στη ζώνη γνωριμιών σας στις 25 Σεπτεμβρίου παραμένει μια από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου, για να συναντήσετε κάποιον νέο ή νέα σύντροφο και υποστηρίζεται μόλις λίγες μέρες αργότερα, από την Αφροδίτη. Από τις 30 Οκτωβρίου, μπορεί να αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι καθώς ο Άρης γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σας. Περάστε τους φθινοπωρινούς μήνες ήσυχα με το ταίρι σας…. ή απολαύστε την ηρεμία και την ελευθερία του να είστε μόνοι.

Μια Σεληνιακή Έκλειψη στη ζώνη απορρήτου σας στις 8 Νοεμβρίου σας υπενθυμίζει τη σημασία του να αγαπάτε τον εαυτό σας πριν αγαπήσετε κάποιον άλλον! Και μόλις η Αφροδίτη μεταβεί στην ερωτική σας ζώνη στις 16 Νοεμβρίου, θα νιώσετε ειρήνη, αρμονία και ευτυχία. Φαίνεται επίσης ότι θα είναι μια υπέροχη εορταστική περίοδος, με την Πανσέληνο των Διδύμων στις 7 Δεκεμβρίου να σας μετατρέπει σε γλεντζέδες, ενώ η Νέα Σελήνη στη ζώνη του πάθους σας στις 23 Δεκεμβρίου είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ολοκληρώσετε τη χρονιά!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική πρόβλεψη