2021 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθείτε!

Με τον σοβαρό Κρόνο να έχει μπει στο ζώδιό σας λίγο πριν ξεκινήσει η χρονιά, θα δουλέψετε πολύ με τον εαυτό σας το 2021!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Μερικές από αυτές τις «εργασίες» περιλαμβάνουν την ανάληψη μεγαλύτερης ευθύνης για τη βελτίωση της σωματική σας ευεξία. Επίσης, περιλαμβάνουν μια προσεκτική ματιά στο πού υποτιμήσατε τις ικανότητές σας ή πότε χαθήκατε μέσα στο πλήθος και την ανωνυμία… Ώστε να πάρετε τη σωστή σας θέση στο προσκήνιο!

Ταυτόχρονα, ο απρόβλεπτος Ουρανός από τον Ταύρο και τον 4ο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, θα συνεχίσει να αποζητά την άνεση. Από τον Μάρτιο του 2019 που άρχισε αυτή η διέλευση, εργάζεστε για να απαλλαγείτε από όσα σας κρατούσαν δεμένους με το παρελθόν με ανθυγιεινό τρόπο. Παράλληλα μαθαίνετε πώς να αναπτύξετε νέες και βελτιωμένες δεξιότητες, για να αντιμετωπίζετε τα συναισθηματικά σας ερεθίσματα!

2021 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

αστρολογική πρόβλεψη

Μέσα στο 2021, τρεις φορές (17 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου) ο Κρόνος θα τετραγωνίσει τον Ουρανό. Η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο υγιή όρια – ειδικά με την οικογένεια, να νιώσετε πιο σίγουροι για τη μοναδικότητά σας. Επιπλέον, ο επεκτατικός Δίας της εύνοιας θα συγκατοικεί με τον Κρόνο στο ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του 2021… Έτσι ξέρετε ότι η χρονιά θα φέρει πολλά δώρα και ευκαιρίες για πρόοδο!

Κάτω από την καλοπροαίρετη ματιά του Δία, θα προχωρήσετε περισσότερο από πριν. Θα σας επισημαίνει πόσα μπορείτε να κάνετε και πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε, όταν έχετε πίστη στις δυνάμεις σας. Απλά μην εκπλαγείτε από τις φανφάρες και τα πανηγύρια, είτε από το πόσες φορές θα βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Φέτος, όλα δουλεύουν για εσάς!

Με ποιους κάνετε παρέα

Μεταξύ των αλλαγών κατά το 2021, μπορεί να συμβούν και κάποιες στον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό οφείλεται στις δύο ισχυρές εκλείψεις που γίνονται στον Τοξότη και στον 11ο οίκο σας της φιλίας και των συμμάχων, στις 26 Μαΐου και στις 4 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Με την επιμονή τους, θα πείτε αντίο σε φίλους που έχετε ξεπεράσει ή σε μια ομάδα που δεν σας αντιπροσωπεύει πλέον… Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, μερικοί από τους οποίους θα γίνουν οι καινούργιοι σας συνοδοιπόροι!

Στις 10 Ιουνίου έρχεται μια Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, που θα ενεργοποιήσει τον 5ο οίκο σας της αυτοέκφρασης και της αληθινής αγάπης. Υπό αυτήν θα νιώσετε διψασμένοι για νέες εμπειρίες, θα αναδείξετε τα ταλέντα σας, θα βουτήξετε στα πάθη σας και θα κάνετε τη χαρά βασική σας προτεραιότητα. Στα ερωτικά σας, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει ή ένα καινούργιο ταίρι ή να αποκτήσετε παιδί!

ωροσκοπιο

2021 Υδροχόος Ταραγμένα θεμέλια

Στις 19 Νοεμβρίου έρχεται μία ακόμη Σεληνιακή Έκλειψη, αυτή τη φορά στον Ταύρο. Αυτή ενεργοποιεί τον 4ο οίκο σας της οικογένειας και θα σας ωθήσει σε μια μετακίνηση ή μετεγκατάσταση. Ίσως και να σας φέρει σε οριακό σημείο, με έναν συγκάτοικο ή μέλος της οικογένειάς σας. Παρόλο που η κατάσταση θα είναι τρομακτική, κατά βάθος θα ξέρετε ότι όσα συμβαίνουν θα έχουν σκοπό να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας ώστε να ωριμάσετε!

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη της αγάπης ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον αφοσιωμένο Αιγόκερω και τον 12ο οίκο σας της θεραπείας και της υποχώρησης. Να ξέρετε ότι μια απόσταση θα σας κάνει καλό!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν προβλέψεις