2021 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις Απελευθέρωση!

Αυτό είναι το μεγάλο θέμα για εσάς κατά το 2021, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Να ευχαριστείτε τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο, που θα περιοδεύει στον επαναστάτη Υδροχόο και τον 2ο οίκο σας των αξιών. Από εκεί θα τετραγωνίζει όλη τη χρονιά τον αντισυμβατικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον 5ο οίκο σας της αυτοέκφρασης. Με αυτά τα τρία τετράγωνα (17 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου), ο Κρόνος θα βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις αρχές σας: Θα σας ωθήσει να βρείτε την προσωπική σας εκπλήρωση, αντί να μετράτε την αξία σας μέσω της παραγωγικότητας ή των επιβραβεύσεων που λαμβάνετε. Αυτό ίσως σημαίνει αναδιάρθρωση στα οικονομικά σας: Μια προσωρινή μείωση εσόδων για αναζήτηση μιας πιο ικανοποιητικής εργασίας, είτε την προσεκτική ματιά σε σημεία που υποτιμήσατε τον εαυτό σας!

Ευτυχώς, με τον τυχερό και ηθικό Δία στον 2ο οίκο σας , ίσως δεν χρειαστεί να ψάξετε πολύ για μια δουλειά που να είναι και ουσιαστική και προσοδοφόρα. Σύμφωνα με τον Ουρανό, να περιμένετε να ριζώσει μια πιο φιλελεύθερη και αντικομφορμιστική πλευρά σας… Καθώς επιθυμείτε να εκφραστείτε πιο δημιουργικά και αυθεντικά. Αυτή η ανάγκη για ελευθερία και πειραματισμό ίσως εκφραστεί και με το ταίρι σας, καθώς θα έλκεστε από άτομα που διαφέρουν από τον συνηθισμένο τύπο σας!

κρυσταλλομαντεία

2021 Αιγόκερως Πνεύμα ευεξίας

Στον δρόμο σας προς την ελευθερία, θα έχετε βοήθεια για να προωθήσετε το ταξίδι σας: Τρεις εκλείψεις που πέφτουν στον 12ο και τον 6ο οίκο σας, της θεραπείας και της ευεξίας αντίστοιχα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου και η Ηλιακή στις 4 Δεκεμβρίου, γίνονται στον Τοξότη και στον πνευματικό 12ο οίκο σας.

Αυτές θα σας προσφέρουν μια συναισθηματική κάθαρση, μια ώθηση να δώσετε περισσότερη προσοχή στην πνευματική σας ευημερία… Είτε να απελευθερώσετε ό,τι βάραινε την καρδιά και την ψυχή σας!

Εν τω μεταξύ, η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει τον 6ο οίκο σας. Αυτή θα βοηθήσει να υιοθετήσετε πιο υγιείς καθημερινές συνήθειες για την ευεξία και την επαγγελματική σας ζωή. Για μερικούς Αιγόκερους, σημαίνει δουλειά με έναν θεραπευτή ή μείωση των ωρών εργασίας σας!

Ταυτόχρονα, αυτή η έκλειψη θα βοηθήσει να βρείτε μια καλύτερη δουλειά αν την αναζητάτε ήδη. Ο τυχερός και επεκτατικός Δίας θα κάνει μια σύντομη επίσκεψη στον επικοινωνιακό 3ο οίκο σας, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Σας αναμένουν θετικές εξελίξεις αναφορικά με τη δικτύωσή σας!

αστρολογικές προβλέψεις

Βρίσκοντας τη θέση σας

Στις 19 Νοεμβρίου, μια Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον εκφραστικό 5ο οίκο σας. Αυτή θα σας φέρει στο προσκήνιο, χάρη σ’ ένα δημιουργικό έργο ή τη γέννηση ενός μωρού. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα ξεκαθαρίσετε τώρα κάποιες ερωτικές εμπλοκές, για να κάνετε καλύτερες «προσεγγίσεις». Γενικά, αυτή η έκλειψη θα βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στα χαρίσματά σας, θα αισθανθείτε πιο άνετα μέσα σας!

Όταν η Αφροδίτη της αγάπης γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιό σας στις 19 Δεκεμβρίου, θα επιβεβαιώσετε τη δέσμευση για αγάπη και εκτίμηση απέναντι στον εαυτό σας! Επίσης, θα εξετάσετε τρόπους για να γνωρίσετε γρηγορότερα καινούργια άτομα. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, πειραματιστείτε με μερικά καινούργια στυλ αλλά μην αποφασίσετε τίποτα μέχρι το τέλος της οπισθοδρόμησης!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο