2021 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις Είστε από τη φύση σας διαισθητικά και καλόψυχα άτομα…

Ωστόσο, το 2021 θα σας ζητήσει να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση, για να κατασταλάξετε σε ό,τι ουσιαστικά σας καθορίζει!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Σημαντικοί παράγοντες γι’ αυτή τη διαδικασία, είναι ο Κρόνος και ο Ουρανός: Θα κινούνται αντιστοίχως στον ανεξάρτητο Υδροχόο και τον 12ο οίκο σας των λήξεων, και τον υλιστή Ταύρο και τον 3ο οίκο σας. Αυτοί οι βαρυσήμαντοι πλανήτες κάνουν μεταξύ τους τετράγωνο τρεις φορές φέτος. Στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου!

Πρόκειται για το έναυσμά σας να δουλέψετε, ώστε να ξεπεράσετε τη λύπη που νιώθετε για το παρελθόν ή τους φόβους που ίσως έχετε για το μέλλον. Με πολλούς τρόπους, αυτές οι πλανητικές συνθέσεις θα σας ωθήσουν να εστιάσετε στο «εδώ και τώρα». Και αυτό περιλαμβάνει την αποδοχή του εαυτού σας ή της ζωής που ζείτε, αντί της απεγνωσμένης εστίασης σ’ ένα ανεφάρμοστο όνειρο!

μελλοντολόγος

2021 Ιχθύες Ευλογημένη αφθονία

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το μόνο που πρέπει να περιμένετε το 2021 είναι θλίψη και απογοήτευση. Ο Δίας της τύχης και της αφθονίας θα περιοδεύει στον 12ο οίκο σας το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς… Και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να λάβετε ό,τι επιθυμείτε, ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε!

Θα έχετε επίσης περισσότερη πνευματική ανάπτυξη και προστασία. Η τύχη σας βελτιώνεται με τη μετάβαση του Δία στο ζώδιό σας, για μια σύντομη διαμονή από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Θα αποτελέσει προεπισκόπηση όσων αναμένονται, όταν ο Δίας σας επισκεφθεί επίσημα για την ετήσια διέλευσή του από τις 28 Δεκεμβρίου. Με τον πλανήτη της αφθονίας και της τύχης στο πλευρό σας, θα έχετε χρήματα, ευκαιρίες και την προσοχή όλων στραμμένη πάνω σας!

Ανεβαίνετε επίπεδο

Παράλληλα, θα ενεργοποιηθεί η επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή μέσα από τρεις εντυπωσιακές εκλείψεις που σας ωθούν σε νέα ύψη. Πρώτη είναι μια Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου και ακολουθεί μια Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου… Και οι δύο στον επιχειρηματικό Τοξότη και τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα απολαύσετε ευρεία αναγνώριση για την εργασία σας ή θα αποφασίσετε να εγκαταλείψετε μια θέση για μια ολοκαίνουργια επαγγελματική πορεία!

Στις 10 Ιουνίου έρχεται η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους και τον 4ο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή θα σας βοηθήσει σε μια μετεγκατάσταση ή την έναρξη μιας οικογένειας. Αν και σε γενικές γραμμές ελπίζετε, οι εκλείψεις θα «φροντίσουν» να βρείτε την άγκυρα μέσα σας: Να δημιουργήσετε μια βαθιά ριζωμένη αίσθηση του εαυτού σας, για να πετύχετε πιο προσωπικούς στόχους που προϋποθέτουν την ατομική σας επικύρωση!

αστρολογικές προβλέψεις

Αλλά ο μετασχηματισμός σας δεν θα είναι πλήρης, χωρίς την Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου που θα ενεργοποιήσει τον επικοινωνιακό 3ο οίκο σας. Με τη βοήθειά της θα βρείτε τη φωνή σας και θα τη μοιραστείτε με ένα ευρύ κοινό, μέσω της γραφής ή μιας σημαίνουσας παρουσίασης. Επίσης, αυτή η έκλειψη θα σας ωθήσει να γκρεμίσετε αυτοπεριορισμούς της σκέψης σας. Θα σας δείξει πού μπορεί να απαιτείται η απόκτηση νέων δεξιότητες, ώστε να γίνετε πιο καινοτόμοι!

Η Αφροδίτη της αγάπης θα είναι ανάδρομη στον 11ο οίκο σας της φιλίας και των συμμάχων, από τις 19 Δεκεμβρίου. Είναι η στιγμή που θα επαναξιολογήσετε τις φιλίες και τις σχέσεις σας. Πρέπει να γνωρίζετε πως καθώς ανεβαίνετε, δεν θα είναι όλοι κατάλληλοι για να σας ακολουθήσουν στη διαδρομή!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia