2021 Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Ταύρος Ετήσιες Προβλέψεις Ο απρόβλεπτος Ουρανός έχει στρατοπεδεύσει στα εδάφη σας από το Μάρτιο του 2019.

Έκτοτε βρίσκεστε σε μια συνεχή προσωπική επανάσταση, αγαπητοί Ταύροι!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Το 2021 ο Κρόνος θα διαμείνει στον πρωτοποριακό Υδροχόο και τον 10ο οίκο σας των επαγγελματικών. Θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό τρεις φορές, στις 17 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου. Η ατμόσφαιρα θα σας γεμίσει επιθυμία να ξεφύγετε, από μια στάσιμη καριέρα ή την αυξανόμενη πίεση για την εξωγενή επικύρωση!

Ως ιδιοσυγκρασίες της συνήθειας και της ασφάλειας, θα φοβηθείτε να κάνετε τέτοιες σαρωτικές αλλαγές. Αλλά αυτή η πλανητική ενέργεια σας ωθεί να βγείτε πολύ από τη ζώνη άνεσής σας, για να αποκτήσετε μια ζωή που θα είναι αυθεντικά δική σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει και μια ολοκαίνουργια κατεύθυνση, για να πετύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας!

αστρολογική πρόβλεψη

2021 Ταύρος Παίρνετε ό,τι δίνετε

Ο μεγαλόκαρδος Δίας να περάσει επίσης το μεγαλύτερο μέρος του 2021 στον 10ο οίκο σας των επαγγελματικών. Θα διαπιστώσετε ότι οι προθέσεις που ορίζετε και οι ενέργειες που κάνετε, δεν θα έχουν νόημα ή αντίκτυπο αν δεν τους βάλετε καρδιά και ψυχή. Συνδυάστε τη θέση του Δία, με τις εκλείψεις που πέφτουν στον 2ο και 8ο οίκο σας των χρημάτων και των επιθυμιών αντίστοιχα… Τότε θα καταλάβετε πώς θα αλλάξουν αυτά που θέλετε κι αυτά για οποία είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε!

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου, δίνει κίνηση στα πράγματα. Την ακολουθεί η Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου στο ίδιο ζώδιο, που ενεργοποιεί τον ευάλωτο 8ο οίκο σας. Ως αποτέλεσμα, θα αλλάξετε τη σχέση σας με τον υλισμό – και θα αντιμετωπίσετε τους φόβους σας σχετικά με την έλλειψή του. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Ιουνίου, γίνεται στους Διδύμους και τον 2ο οίκο σας των οικονομικών. Αυτή θα βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας και να βρείτε πιο ικανοποιητικές ροές εσόδων!

Μεταξύ των εκλείψεων στους Διδύμους και τον Τοξότη, θα υπάρξει μια Σεληνιακή στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου: Είναι η πρώτη από τις επτά, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 2021 και 2023 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού! Αυτή θα ενεργοποιήσει τον 1ο οίκο σας της προσωπικότητας, ώστε να ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας γι όσα θέλετε… Να εδραιώσετε την ανεξαρτησία σας ή να αφήσετε πίσω μια παλιά έκδοση του εαυτού σας!

Αυτή η έκλειψη θα συμπέσει με αλλαγές που θα προκύψουν σε μερικές πολύ σημαντικές σχέσεις σας. Και μπορεί να αποχαιρετήσετε κάποιον, που δεν είναι πλέον μέρος της εξελικτικής σας πορείας!

αστρολογικές προβλέψεις

Ένα σημαντικό ταξίδι

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη της ομορφιάς που σας κυβερνά γυρίζει ανάδρομη στον πραγματιστή Αιγόκερω και τον 9ο οίκο σας της φιλοσοφίας και της επέκτασης. Αυτή η κίνηση με την όπισθεν, θα ζητήσει να αξιολογήσετε αν οι αξίες σας ευθυγραμμίζονται με το όραμά σας για το μέλλον. Επίσης, μπορεί να επιστρέψετε σε πολιτιστικούς χώρους, μέρη ή σπουδές που αγαπήσατε κάποτε… Ως υπενθύμιση του ποιοι πραγματικά είστε!

Ο Δίας θα ξεκινήσει επίσημα την ετήσια παραμονή του στους Ιχθύες, στις 28 Δεκεμβρίου. Πλέον θα μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντες και τον κοινωνικό σας κύκλο!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν προβλέψεις