2021 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις Σε τι ακριβώς πιστεύετε, αγαπητοί Δίδυμοι;

Πρόκειται να κάνετε πολλή αναζήτηση ψυχής το 2021, για να απαντήσετε σ’ αυτό το ερώτημα!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Εκεί θα σας κατευθύνει ο αντισυμβατικός Ουρανός, που θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο οίκο σας των ονείρων και των λήξεων. Από εκεί θα τετραγωνίσει επανειλημμένα τον Κρόνο της δομής και των κανόνων, που θα είναι στον 9ο οίκο σας της φιλοσοφίας. Αυτό σημαίνει πως ίσως φτάσετε να αλλάξετε ή να αφήσετε πίσω σας, ορισμένες πεποιθήσεις και εμπειρίες!
Είναι πιθανό να αλλάξετε θρησκευτικές αντιλήψεις ή πολιτικά κόμματα. Να παραμερίσετε τα πτυχία σας για να ακολουθήσετε ένα νέο πεδίο σπουδών. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα κληθείτε να απελευθερωθείτε από κοινωνικά ήθη ή προσωπικές εκδοχές, για το τι είναι «αδιάκριτο» μέχρι τώρα… Ειδικά αν σας εμποδίζουν να ζήσετε την αλήθεια ή τη ζωή σας στο έπακρο!

Ο Δίας θα είναι επίσης στον 9ο οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Γι’ αυτό θα είναι δύσκολο να αγνοήσετε την πρόσκληση για διεύρυνση των εμπειριών, των βασικών γνώσεων και της κοσμοθεωρίας σας. Τα επαγγελματικά η εκπαιδευτικά ταξίδια, μπορούν να σας οδηγήσουν σε νέα και συναρπαστικά μέρη. Σκέφτεστε να γράψετε ένα βιβλίο, να κάνετε μια δημόσια ομιλία ή να μοιραστείτε την εμπειρία σας με ένα ευρύτερο ή παγκόσμιο κοινό; Αυτή είναι η δική σας στιγμή!

κρυσταλλομαντεία

Ζώντας την αλήθεια σας

Γενικά, το 2021 θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στο προσκήνιο. Θα σας φορτίσουν με σιγουριά οι σημαντικές εκλείψεις, στον 1ο οίκο σας της προσωπικότητας και τον 7ο των συνεργασιών. Αυτές θα γίνουν στις 26 Μαΐου, στις 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου. Ειδικά η Ηλιακή Έκλειψη τον Ιούνιο είναι ξεχωριστή, γιατί συμβαίνει στο ζώδιό σας: Θα σας ωθήσει να προχωρήσετε πέρα ​​από τις δυνάμεις σας, να δεσμευτείτε σ’ έναν τρόπο ύπαρξης πιο αυθεντικό και σύμφωνο με αυτό που είστε!

Σε αυτό το διάστημα θα εμφανιστούν ευκαιρίες, που θα σας εκτοξεύσουν στην κορυφή ή θα βοηθήσουν να αποκτήσετε ισχυρότερη ταυτότητα ή αίσθηση του εαυτού σας. Προσθέστε σ’ αυτό τη σύντομη παρουσία του Δία στους Ιχθύες και στον 10ο οίκο σας της δημοσιότητας και της σταδιοδρομίας, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Αυτό θα κάνει μια «προεπισκόπηση» όσων ευχάριστων θα βιώσετε, όταν ο Δίας περάσει εκεί επίσημα για την ετήσια παραμονή του στις 28 Δεκεμβρίου!

2021 Δίδυμοι Αποκάλυψη και απελευθέρωση

Στις 19 Νοεμβρίου υπάρχει μια ακόμη έκλειψη που λικνίζει το μέλλον σας: Η Σεληνιακή στον Ταύρο, θα ενεργοποιήσει τον 12ο οίκο σας των ονείρων και των μυστικών. Ίσως να αποκαλυφθεί κάτι, που θα σας ωθήσει να εγκαταλείψετε μια καταπιεστική κατάσταση ή ένα αδιέξοδο. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως ό,τι σας προσεγγίσει γύρω από αυτή την έκλειψη, θα σας δείξει ότι έχετε επιλογές… Δεν πρέπει να παραμείνετε στη ζώνη άνεσής σας!

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω και τον 8ο οίκο σας του χρέους και της οικειότητας. Αυτή η συγκυρία θα σας δείξει πώς να αποσυρθείτε από μια ανθυγιεινή προσκόλληση. Επίσης, θα δουλέψετε θέματα που σχετίζονται με την οικειότητα και πώς να μειώσετε τις δαπάνες σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογια