2021 Κριός Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Κριός Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Κριός Ετήσιες Προβλέψεις Το 2021 θα αναγκαστείτε να ρίξετε μια ματιά στις φιλίες και τις σχέσεις σας…

Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα άτομα γύρω σας, εναρμονίζονται με το άτομο που προσπαθείτε να γίνετε και με αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Ο αυστηρός Κρόνος θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 11ο οίκο σας των συνεργασιών. Ο αντισυμβατικός Ουρανός θα είναι στον Ταύρο και τον 2ο οίκο σας των αξιών. Πλέον θα κόψετε δεσμούς με επιφανειακές σχέσεις και άτομα που δεν μοιράζεστε πλέον πράγματα, επιλέγοντας εκείνους με τους οποίους μπορείτε να είστε ο εαυτός σας!

Οι Κρόνος και Ουρανός θα σχηματίσουν τετράγωνα στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Αυτά θα κεντρίσουν δύσκολα συναισθήματα, γύρω από τη θέση σας στον κόσμο και την κατανόηση του πού ανήκετε. Ωστόσο, ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας των συλλόγων… Και θα σας ωθήσει προς έναν πιο ανθρωπιστικό τρόπο ζωής. Ξεκαθαρίζοντας τα ιδανικά σας, θα συνδεθείτε με νέους φίλους και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!

αστρολογία

Επέκταση της προσέγγισής σας

Οι εκλείψεις στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, θα επηρεάσουν τον 3ο οίκο σας της εγγύτητας και τον 9ο των παγκόσμιων εμπειριών. Θα σας δώσουν έναν παγκόσμιο τρόπο σκέψης, με ανάληψη δράσης σε τοπικό επίπεδο: Αυτός θα βοηθήσει να ηγηθείτε έργων και πρωτοβουλιών, που στοχεύουν στο να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος!

Αυτές οι εκλείψεις συμβαίνουν στους Διδύμους και τον Τοξότη, ζώδια που σχετίζονται με την εκπαίδευση και τη γνώση. Έτσι το 2021 θα σας παράσχει ευκαιρίες για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες, να διασφαλίσετε ένα έργο που αφορά μέσα ή εκδόσεις, είτε να εγκαταλείψετε πεποιθήσεις που σας περιορίζουν!

Εν τω μεταξύ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας 2ο οίκο. Τώρα θα σκεφτείτε πιο ουσιαστικά τα χρήματα και την ποιότητα ζωής σας. Μήπως ζείτε πέρα ​​από τις δυνατότητές σας υποτιμώντας την αξία σας, είτε μετράτε τον εαυτό σας σύμφωνα με εξωτερικές επιβραβεύσεις; Αυτή η έκλειψη θα βοηθήσει να οικοδομήσετε ένα πιο ασφαλές μέρος, γεμάτοι αυτοπεποίθηση!

Να προσβλέπετε τη σύντομη διαμονή του Δία στους πνευματικούς Ιχθύες, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Αυτή θα βοηθήσει να κατασταλάξετε σε όσα είναι πιο σημαντικό για εσάς και πού να αναζητήσετε πιο ικανοποιητικές εμπειρίες. Κάντε μια βαθιά ενδοσκόπηση, καθώς ο Δίας θα διασχίσει τον 12ο οίκο σας της μοναξιάς και της θεραπείας σας!

ωροσκόπιο

2021 Κριός Ώρα για ανακατατάξεις

Η Αφροδίτη της ευχαρίστησης, των σχέσεων και των αξιών, γυρίσει ανάδρομη στον εργατικό Αιγόκερω και τον επαγγελματικό 10ο οίκο σας στις 19 Δεκεμβρίου. Τότε θα περάσετε από μια διαδικασία επανεκτίμησης των εργασιακών σας σχέσεων και όσων επιθυμείτε στην καριέρα σας. Μπορεί να χωρίσουν οι δρόμοι σας με τον εργοδότη σας, αν ένα έργο δεν εναρμονίζεται με τις αξίες και την αυτοεκτίμησή σας. Ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείτε από την αρχή μια επιχειρηματική σύμβαση ή συμφωνία!

Δεν θα είναι η καλύτερη στιγμή για νέες συνεργασίες. Αλλά αν αισθάνεστε πως σας θεωρούν δεδομένους στον κλάδο σας ή σας υποτιμούν, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας ενθαρρύνει να ζητήσετε καλύτερη αντιμετώπιση. Παράλληλα, θα σας δείξει πού πρέπει να συμβιβαστείτε: Εντοπίστε πού μπορείτε να μετριάσετε την ορμητική ιδιοσυγκρασία σας, να γίνετε καλύτεροι ομαδικοί παίκτες!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο