2021 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις Θα ψάχνετε για ένα μείγμα σταθερότητας και ελευθερίας το 2021 – και θα τα έχετε και τα δύο!

Το σημαντικότερο είναι το πόσο άνετα κι ελεύθερα θα νιώθετε μέσα σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον ανεξάρτητο Υδροχόο και τον 4ο οίκο σας της οικογένειας. Ο ασυμβίβαστος Ουρανός από τον Ταύρο, θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας των συνεργασιών. Αυτοί οι δύο κοσμικοί γίγαντες, θα κάνουν τετράγωνα μεταξύ τους στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Αυτά θα είναι η ώθησή σας, για να αντιμετωπίσετε κάθε ανθυγιεινή δυναμική στην οικογένεια και τις σχέσεις σας. Παράλληλα, θα φροντίσουν να ξεπεράσετε φόβους που αφορούν εγκατάλειψη και απώλεια… Θα μάθετε να είστε συναισθηματικά, αυτάρκεις!

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο Κρόνος και ο Ουρανός θα βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό σας. Να εγκαταλείψετε μακροχρόνιες σχέσεις που σας αποστραγγίζουν. Με τον Ουρανό στον Ταύρο ειδικά, θα διαπιστώσετε ότι θα αλλάξουν όσα χρειάζεστε στις συνεργασίες σας. Θα αποφασίσετε να συνδεθείτε με άτομα, που όχι μόνο ανοίγουν το μυαλό σας σε νέα πράγματα αλλά και σας δίνουν την ελευθερία να είστε ο εαυτός σας. Ο Δίας θα είναι με τον Κρόνο στον 4ο οίκο σας το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς: Ίσως μεγαλώσετε την οικογένειά σας με ένα νέο μέλος ή θα έχετε την ευκαιρία ν’ αναβαθμίσετε το χώρο σας!

αστρολογική πρόβλεψη

Μια ειλικρινής αξιολόγηση

Κατά τη διάρκεια της εσωτερικής σας ανάπτυξης, μια σειρά σημαντικών εκλείψεων θα βοηθήσει να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε… Και θα μπορέσετε να το εκδηλώσετε. Προσέξτε τις εκλείψεις στον φιλοσοφημένο και γενναιόδωρο Τοξότη, μια Σεληνιακή στις 26 Μαΐου και μια Ηλιακή στις 4 Δεκεμβρίου. Αυτές ενεργοποιούν τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος και των αξιών!

Θα επανεκτιμήσετε και θα αναδιαρθρώσετε τα οικονομικά σας με κάποιο τρόπο. Ίσως κληθείτε να συνδυάσετε την ανάγκη για ασφάλεια με αυτή για την εκπλήρωση. Στο μεταξύ, η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου φωτίζει τον 8ο οίκο σας της οικειότητας. Αυτή θα βοηθήσει να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στο μοτίβο των σχέσεων σας, ώστε να δημιουργήσετε πιο υγιείς δεσμούς με τους άλλους!

2021 Σκορπιός Όταν μια πόρτα κλείνει…

Οι σχέσεις επιστρέφουν στο προσκήνιο, με την Σεληνιακή Έκλειψη στον αξιόπιστο Ταύρο και τον 7ο οίκο σας των συνεργασιών στις 19 Νοεμβρίου. Είναι η πρώτη από τις επτά εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα συμβούν μεταξύ 2021 και 2023. Αν αυτό το διάστημα τερματιστεί μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση, σημαίνει ότι σας «έπνιγε» και δεν ήταν αμοιβαία τα αισθήματα!

Αλλά αν η έκλειψη τερματίσει μια μακροχρόνια ερωτική σχέση, προσπαθήστε να μην αποθαρρυνθείτε…Ο δυναμικός Δίας θα διασχίζει τους Ιχθύες και τον 5ο οίκο σας της αληθινής αγάπης, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Και θα μετακομίσει εκεί επίσημα για 12μηνη διαμονή, από τις 28 Δεκεμβρίου: Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές νέες ευκαιρίες, για να βρείτε μια καινούργια αγάπη και να θεραπεύσετε την πληγωμένη σας καρδιά!

Αυτό το σημείο του χάρτη σας, αφορά επίσης τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση. Γι’ αυτό ο Δίας στους Ιχθύες θα φέρει στο επίκεντρο τα ταλέντα σας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την πίστη στα χαρίσματά σας. Όλο αυτό μπορεί να μεταφραστεί… και με μια καινούργια καριέρα!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογικές προβλέψεις