2021 Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις Θα υποβληθείτε σε μια πνευματική και σωματική ανανέωση το 2021!

Αυτό σας χαρίζει η παρουσία του Κρόνου στον 3ο οίκο σας της φυσικής και ψυχολογικής δραστηριότητας… Και στον 6ο οίκο σας της υγείας και της καθημερινότητας, θα είναι ο επαναστάτης Ουρανός από τον Ταύρο!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Μαζί αυτοί οι κοσμικοί γίγαντες, θα ωθήσουν να βελτιώσετε παλιές συνήθειες και να αποκτήσετε στόχους, στους οποίους θα εστιάσετε όλη τη χρονιά. Ως ιδιοσυγκρασίες που αγαπούν την ελευθερία, δεν έχετε όρια όταν πρόκειται να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η ζωή!

Ίσως με τον Κρόνο και τον Ουρανό στο τιμόνι του 2021, να πρέπει να μειώσετε λίγο τις ταχύτητές σας. Ο Ουρανός θα βοηθήσει να αναμορφώσετε την προσέγγισή σας στην ευεξία και τους στόχους σας… Ενώ ο Κρόνος εργάζεται για να κάνει το «όχι» βασική λέξη στο λεξιλόγιό σας!

Ο αναπτυξιακός Δίας θα διασχίζει επίσης τον Υδροχόο στη διάρκεια του 2021. Με αυτό ως γνώμονα, είναι η ιδανική φάση για να επεκτείνετε μια συγκεκριμένη ικανότητά σας: Να επιστρέψετε γι’ αυτή στα θρανία ή να ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου!

ζώδια σήμερα

2021 Τοξότης Τολμηρές ανακαλύψεις

Εκτός από το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, θα υπάρξουν τρεις επικές εκλείψεις φέτος: Κεντρίζοντας τον 1ο οίκο σας της προσωπικότητας και τον 7ο των συνεργασιών, θα βοηθήσουν στην αναγέννησή σας. Υπάρχουν και οι εκλείψεις στον Τοξότη, μια Σεληνιακή στις 26 Μαΐου και μια Ηλιακή στις 4 Δεκεμβρίου. Αυτές θα σας υποδείξουν τις καίριες στιγμές, για να διαμορφώσετε μια πιο υγιή και ασφαλή έκδοση του εαυτού σας από μέσα προς τα έξω!

Μπορεί να σημαίνει απομάκρυνση από μια στάσιμη ή ασφυκτική σχέση, επαγγελματική ή προσωπική. Μπορεί να σημαίνει και περισσότερη έμφαση στη φυσική σας ευεξία, είτε χρόνο στο προσκήνιο για μια καταπληκτική δουλειά που ολοκληρώσατε!

κρυσταλλομαντεία

Η ζώνη σας των συνεργασιών ενεργοποιείται και από την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, στις 10 Ιουνίου. Θα δώσετε νέα πορεία στις σχέσεις σας, καθώς συνειδητοποιείτε ότι η συμμετοχή σε ομάδες δεν θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία σας!

Ο επεκτατικός Δίας θα κάνει μια βουτιά στους αγαπημένους Ιχθύες και τον 4ο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Ίσως αποφασίσετε να χτίσετε μια «φωλιά» με κάποιον ή να προσθέσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Επειδή ο Δίας της εύνοιας είναι κυβερνήτης σας, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν φέτος μερικές από τις βαθύτερες και εγκάρδιες επιθυμίες σας!

Η υγεία είναι πλούτος

Η ακμαιότητα και η ευεξία σας θα είναι ξανά στο επίκεντρο το 2021! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, ενεργοποιεί τον 6ο οίκο σας της υγείας και της εργασίας στις 19 Νοεμβρίου. Αντικατοπτρίζοντας τις αλλαγές που έφερε η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, αυτή η έκλειψη θα σας ωθήσει να δείξετε επιπλέον φροντίδα και προσοχή στην ευεξία σας. Παράλληλα, σας ωθεί να αναπτύξετε καλύτερη ισορροπία στα επαγγελματικά σας για να μην νιώθετε αδύναμοι!

Σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, αυτή η έκλειψη θα θέσει τέλος σε μια δουλειά που σας φόρτιζε με αδικαιολόγητο άγχος. Στις 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη της αγάπης θα γυρίσει ανάδρομη στον Αιγόκερω και τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Αυτή θα σας υποδείξει πού έχετε «επαναπαυθεί» ή πού υποτιμάται η αξία σας, ώστε να κάνετε κάτι γι’ αυτό!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια αύριο