2021 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις Η αυθεντικότητα και η επικύρωσή σας, θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα θέματα κατά το 2021!

Γι’ αυτά θα φροντίσουν οι ουράνιοι μεγιστάνες, Κρόνος και Ουρανός!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Αρχικά, ο αυτόνομος Κρόνος θα βρίσκεται στον ανεξάρτητο Υδροχόο και τον 5ο οίκο σας της αυτοέκφρασης. Παράλληλα, ο αντισυμβατικός Ουρανός θα διασχίζει τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σας της οικειότητας και της αναγέννησης!
Οι Ζυγοί γνωρίζετε συνήθως τι να πείτε και να κάνετε, ώστε να διατηρήσετε την ειρήνη και να αποφύγετε τις αναστατώσεις. Ωστόσο, ο Κρόνος και ο Ουρανός θα ανταγωνίζονται στις 17 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Έτσι φέτος εσείς θα βιώσετε μερικές σημαντικές εμπειρίες, μέσω των δημιουργικών σας αναζητήσεων είτε με μια ώθηση να απελευθερωθείτε από ανθυγιεινούς συναισθηματικούς δεσμούς!

Επίσης, ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στον ευχάριστο 5ο οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς… Οπότε το 2021 δεν θα είναι μόνο δουλειά και καθόλου παιχνίδι. Με τη βοήθεια του πλανήτη της εύνοιας, θα έχετε επιπλέον τύχη και τον ερωτικό τομέα! Με τον Κρόνο στο μείγμα, είναι πιθανό να ψάχνετε μια πιο ώριμη σχέση: Ένα άτομο με το οποίο θα μπορείτε να είστε πραγματικά ο εαυτός σας. Είναι επίσης πιθανό να υποδεχτείτε ένα παιδί στην οικογένειά σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο

Διεύρυνση της προσέγγισής σας

Η πρόοδος που θα σημειώσετε φέτος, θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις εκλείψεις: Αφορούν τον 3ο οίκο σας των πληροφοριών και τον 9ο της φιλοσοφίας. Εστιάστε στις Σεληνιακές και Ηλιακές Εκλείψεις, που γίνονται στον οραματιστή Τοξότη στις 26 Μαΐου και 4 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Αυτές θα βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, να αλληλεπιδράσετε με τους γύρω σας. Μπορεί να πιεστείτε για να ανοίξετε το μυαλό σας και να αφήσετε αυτό που νομίζετε ότι γνωρίζετε… Αλλά το αντάλλαγμα θα είναι οι νέες πληροφορίες ή δεξιότητες, για τις σχέσεις με καινούργιους ανθρώπους!

Με την Ηλιακή Έκλειψη στους περίεργους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, θα αλλάξετε τις τρέχουσες πεποιθήσεις και φιλοσοφίες σας… Τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος. Αυτή η έκλειψη θα σας ωθήσει να επεκτείνετε την κοσμοθεωρία σας, μέσα από νέες εμπειρίες και ταξίδια ή σπουδές!

αστρολογίαΣε ορισμένους Ζυγούς, αυτές οι εκλείψεις θα δώσουν την ευκαιρία να δημοσιεύσουν, να πάρουν ένα πτυχίο ή να υιοθετήσουν μια νέα πεποίθηση ή θρησκεία. Ο Δίας θα πραγματοποιήσει μια σύντομη επίσκεψη στους πνευματικούς και δημιουργικούς Ιχθύες, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Τότε μπορεί να αναζητήσετε τρόπους επέκτασης των επαγγελματικών σας για να γίνουν πιο ικανοποιητικά… Φυσικά αυτό θα έχει συνέπειες – και θα τις υποστείτε!

2021 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

Στις 19 Νοεμβρίου υπάρχει άλλη μια σημαντική Σεληνιακή Έκλειψη, στον αξιόπιστο Ταύρο και τον ευπαθή 8ο οίκο σας. Η επήρειά της θα σας πιέσει να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε αποφεύγετε… Προκειμένου να καταφέρετε να εγκαταλείψετε έναν ανθυγιεινό ή τοξικό δεσμό!

Από την άλλη πλευρά, η έκλειψη μπορεί να επισημάνει φόβους σας για την ευπάθεια ή την οικειότητα. Αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία, με την εμβάθυνση της σύνδεσής σας με το άτομο που αγαπάτε!

Όσον αφορά τους οικονομικούς σας πόρους, αυτή η έκλειψη μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγείτε από πιθανά χρέη σας… Όμως και να αντιμετωπίσετε τυχόν φόβους από κάποια έλλειψη πόρων.

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω και τον 4ο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Θα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσετε τους οικογενειακούς δεσμούς και τις ευθύνες σας: Δηλαδή, πού πρέπει να διαθέσετε τον εαυτό σας περισσότερο ή λιγότερο. Επίσης, θα ανακαινίσετε ή θα διαμορφώσετε τον χώρο σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο