2021 Λέων Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Λέων Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Λέων Ετήσιες Προβλέψεις Το 2021 θα σας φέρει μεγάλες επιτυχίες ή παταγώδεις αποτυχίες, ιδιαίτερα σε συνεργασίες και την καριέρα σας!

Αυτό θα συμβεί επειδή ο αυστηρός Κρόνος θα βρίσκεται στον φιλικό σας Υδροχόο και στον 7ο οίκο σας των σχέσεων… Και θα είναι σε αντιπαράθεση με τον ανεξάρτητο Ουρανό, από τον Ταύρο και τον 10ο οίκο σας της καριέρας και της φιλοδοξίας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Ο Κρόνο θα σας ωθεί να θέσετε πιο υγιή όρια στις σχέσεις σας. Ο Ουρανός θα επιδιώκει να ξεφύγετε από μια καριέρα που καταπιέζει την αυτοέκφρασή σας. Έτσι αυτή τη χρονιά θα απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους ή θα αποδεχτείτε μόνο έναν!

Ο Δίας της εύνοιας θα είναι επίσης φέτος προσανατολισμένος στις σχέσεις σας, μέσα από τον 7ο οίκο σας. Θα γνωρίστε πολλούς καινούργιους ανθρώπους που θα σας καθοδηγήσουν, θα σας βοηθήσουν ή θα σας στηρίξουν με σημαντικό τρόπο!
Όσοι Λέοντες αναζητάτε τη δέσμευση, θα μείνετε με το άτομο που επιθυμεί να υπάρχει μακροπρόθεσμα στη ζωή σας. Αυτό θα σας υποστηρίξει, καθώς θα χτίζετε την καριέρα και τη φήμη που θα προάγει τη μοναδικότητα και την ειδικότητά σας!

μελλοντολόγος

Με ποιον τρόπο συνδέεστε

Το 2021 θα σκεφτείτε πολύ το μέλλον σας, αναφορικά με το τι θέλετε και με ποιον θέλετε να το μοιραστείτε. Ενώ είστε ισχυρές ιδιοσυγκρασίες, συχνά μπορεί να μπερδεύεστε από την ανάγκη για άμεση ικανοποίηση ή προσέγγιση στις διασυνδέσεις σας!

Αν είστε ελεύθεροι, εστιάστε στις τρεις μεγάλες εκλείψεις που γίνονται στον 5ο και τον 11ο οίκο σας, του έρωτα και των φίλων αντίστοιχα. Τότε θα βρείτε πώς να πλησιάσετε και να κάνετε σχέση με το άτομο που επιθυμείτε… Καθώς και πού χρειάζεται να γίνετε περισσότερο ομαδικοί παίκτες!

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου και η Ηλιακή στις 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιούνται στον Τοξότη. Θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από μια ανθυγιεινή σχέση, αντικαθιστώντας τη με ένα καλύτερο ταίρι. Και η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί!

Αν είστε δεσμευμένοι, οι εκλείψεις θα βοηθήσουν να εστιάσετε σε νέους στόχους και να βρείτε καινούργια χόμπι. Έτσι θα δημιουργήσουν μια πιο υγιή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν προσπαθήσετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον άλλων από ανασφάλεια ή πλήξη, το 2021 θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αυτοτελείς!

Ο Δίας θα είναι στους Ιχθύες και τον 8ο οίκο σας της οικειότητας και της αναγέννησης, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Τότε θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Θα φαίνεστε και θα ακούγεστε!

προβλέψεις αστρολογίας

2021 Λέων Ετήσιες Προβλέψεις

Η καριέρα και η φήμη σας θα συνεχίσουν να δέχονται σειρά σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων φέτος. Σε αυτό θα συμβάλλει η ισχυρή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο και στον επαγγελματικό 10ο οίκο σας στις 19 Νοεμβρίου. Υπό αυτήν θα λάβετε αναγνώριση για τη δουλειά σας ή μια θέση στην τράπεζα των ατόμων με δύναμη και επιρροή στον τομέα σας!

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι εκεί που βρίσκεστε, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να χτίσετε τη δική σας αυτοκρατορία. Η Αφροδίτη της αυτοεκτίμησης και των συνεργασιών, θα γυρίσει ανάδρομη στον Αιγόκερω και τον 6ο οίκο σας της προσφοράς στις 19 Δεκεμβρίου. Τότε θα δείτε πού έχετε θεωρηθεί δεδομένοι – ή έχετε συμβιβαστεί με λιγότερα στην επαγγελματική σας ζωή… Έτσι θα αρχίσετε να απαιτείτε περισσότερα!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογικές προβλέψεις