2021 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις Ευδοκιμείτε όταν αισθάνεστε σίγουροι, είτε μέσω φιλικών σχέσεων είτε παραμένοντας σε ό,τι είναι ασφαλές!

Ωστόσο, ο ελεύθερος και ασυμβίβαστος Ουρανός θα είναι στον Ταύρο και τον 11ο οίκο σας των φίλων και των μελλοντικών σχεδίων το 2021… Και θα τετραγωνίσει επανειλημμένα τον Κρόνο στον ανεξάρτητο Υδροχόο!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Ως αποτέλεσμα αυτής της ατμόσφαιρας, θα ανακαλύψετε τι είναι καλύτερα για εσάς: Να προχωρήσετε μόνοι ή να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, για να αξιοποιήσετε τις πραγματικές δυνατότητές σας. Μια άλλη πιθανότητα είναι να αποφασίσετε να κάνετε μια στενή και ουσιαστική σχέση. Ταυτόχρονα θα μαθαίνετε να αντιμετωπίζετε και να θεραπεύετε συνυπάρχουσες συνήθειες και μοτίβα!

Ο Κρόνος σχετίζεται και με δύσκολα συναισθήματα, όπως η κατάθλιψη, ο φόβος και η θλίψη. Μπορεί να αποφασίσετε να απευθυνθείτε σε έναν θεραπευτή, προκειμένου να ανακτήσετε την προσωπική σας δύναμη ή να ξεπεράσετε μια συναισθηματικά δύσκολη στιγμή!

Ο προσανατολισμένος στην ανάπτυξη Δίας, θα βρίσκεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον 8ο οίκο σας της ευπάθειας. Αυτή τη χρονιά θα ωριμάσετε περισσότερο στην αντιμετώπιση καταστάσεων που αποφεύγατε στο παρελθόν. Επίσης, θα θεραπεύσετε βαθύτερες πληγές και θα ωφεληθείτε οικονομικά… Αρκεί να μην κάνετε πολλές δαπάνες!

κρυσταλλομαντεία

Μια προσωπική μεταμόρφωση

Η υγεία και η ευεξία σας είναι σημαντικά θέματα φέτος. Το πιστοποιεί η διαμονή των Κρόνου και Δία στον Υδροχόο… Αλλά και οι τρεις ισχυρές εκλείψεις, στον 6ο οίκο σας της εργασίας και της ρουτίνας και στον 12ο οίκο σας – της θεραπείας!

Πρόκειται για μια Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου και μια Ηλιακή στις 4 Δεκεμβρίου – και οι δύο στον Τοξότη. Με τη βοήθειά τους θα γυρίσετε σελίδα. Θα αναπτύξετε καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, όπως και βελτίωση της σχέσης που έχετε με το σώμα σας!

Στις 10 Ιουνίου έρχεται η Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους και τον 12ο οίκο σας του υποσυνείδητου. Πλέον θα εγκαταλείψετε την προσπάθεια να κατευθύνετε καταστάσεις για τις οποίες δεν έχετε τον έλεγχο, θα εμπιστευτείτε περισσότερο το ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν όπως πρέπει. Υπό αυτή την έκλειψη, θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε πράγματα για τα οποία συνηθίζατε να χάνετε τον ύπνο σας… Θα αποκτήσετε περισσότερη ηρεμία!

Επίσης, αυτή θα είναι εξαιρετική στιγμή για να υιοθετήσετε μια πιο συνεπή πνευματική πρακτική. Ο επεκτατικός Δίας κάνει μια σύντομη βουτιά στους Ιχθύες, από τις 13 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου. Τότε θα μετακινηθείτε, για να αναζητήσετε μέρη και εμπειρίες που σας εμπνέουν και σας ενθαρρύνουν!

αστρολογια

2021 Καρκίνος Καθορισμός και βελτίωση των σχέσεων

Μεταξύ των εκλείψεων σε Διδύμους και Τοξότη, θα υπάρξει και μια Σεληνιακή Έκλειψη στον δημιουργικό και αποφασιστικό Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου. Αυτή θα κεντρίσει τον φιλικό 11ο οίκο σας. Ο Ουρανός θα βρίσκεται ήδη σ’ αυτή τη ζώνη σας και θα ανακινεί την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να βιώσετε τον χωρισμό με έναν φίλο, είτε να κόψετε τους δεσμούς με μια ομάδα που δεν αναγνωρίζετε πλέον. Αυτή η έκλειψη θα σας δώσει επίσης έναυσμα για να πραγματοποιήσετε μερικές από τις μεγαλύτερες ελπίδες και επιθυμίες σας!

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη της αγάπης γυρίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σας των συνεργασιών. Θα είναι η στιγμή να διαπραγματευτείτε ξανά μια συμφωνία ή να επιβεβαιώσετε τον δεσμό σας με κάποιο σημαντικό άτομο. Θα αφιερώσετε επίσης χρόνο για να σκεφτείτε, αν πρώην ταίρια ή κάποια άτομα του παρελθόντος εξακολουθούν να έχουν θέση στη ζωή σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογικές προβλέψεις