2021 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

2021 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις Είστε το ζώδιο της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς…

Αλλά μερικές φορές εστιάζετε υπερβολικά, στο να κάνετε πράγματα με έναν εξαιρετικά συγκεκριμένο τρόπο ή να κάνετε περισσότερα από όσα πρέπει!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

Στη διάρκεια του 2021, ο απρόβλεπτος Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον 9ο οίκο σας της επέκτασης. Θα διεξάγει έντονη μάχη με τον υπεύθυνο Κρόνο, από τον Υδροχόο και τον 6ο οίκο σας της εργασίας και της ρουτίνας. Μαζί θα σας ωθήσουν να αφήσετε μια δουλειά, που σας προσφέρει πολύ λίγα χρήματα συγκριτικά με την προσπάθεια που καταβάλλετε!

Αυτό θα βοηθήσει να εγκαταλείψετε την ανάγκη σας για απόλυτο έλεγχο ή για το βέβαιο σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Ο επεκτατικός Δίας θα είναι επίσης στον 6ο οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, πολλή δουλειά και ευθύνες. Θα είναι σημαντικό να πείτε «ναι», μόνο σε πράγματα που είναι πραγματικά ικανοποιητικά και ουσιώδη!

επανασυνδέσεις ζωδίων

2021 Παρθένος Το επόμενο μεγάλο βήμα

Οι στόχοι και η καριέρα σας θα αποτελέσουν σημαντικό θέμα για εσάς κατά το 2021. Οι τρεις επικές εκλείψεις – στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, θα ενεργοποιήσουν τον 4ο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας και τον 10ο των επιτευγμάτων. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη και τον 4ο οίκο σας τον Μάιο, θα σας ωθήσει να μετακομίσετε… Είτε να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, που μπορεί να περιλαμβάνει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία!

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, θα πυροδοτήσει τον 10ο οίκο σας της καριέρα τον Ιούνιο. Τώρα θα κάνετε σημαντικά βήματα στον τομέα της επιλογής σας. Σε μερικούς, οι εκλείψεις θα εξάρουν την επιθυμία να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια ή να καλωσορίσουν ένα καινούργιο μέλος σ’ αυτήν… Ειδικά γύρω από την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη τον Δεκέμβριο. Μερικοί μπορεί ν’ αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε φέτος, χάρη στον Δία!

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣΜεταξύ των εντυπωσιακών εκλείψεων σε Διδύμους και Τοξότη, θα υπάρξει μια Σεληνιακή στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου: Με γνώμονα την ευχαρίστηση και τις αξίες σας, θα ενεργοποιήσει τον 9ο οίκο σας της φιλοσοφίας και των εμπειριών!

Υπό την επίδραση αυτής της έκλειψης μπορεί να γίνετε διάσημος συγγραφέας, να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην εκπαιδευτική σας καριέρα… Είτε να απελευθερωθείτε από παλιές και ξεπερασμένες πεποιθήσεις που σας περιόριζαν μέχρι τώρα. Τα ταξίδια θα είναι επίσης στη σκέψη σας, καθώς η διεύρυνση του μυαλού και των εμπειριών θα προκαλούν το ενδιαφέρον σας!

Το παρελθόν συναντά το παρόν

Στις 19 Δεκεμβρίου, η καλλιτεχνική Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της διάρκειας έξι εβδομάδων. Τονώνοντας τον 5ο οίκο σας της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού, θα είναι εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψετε σε ένα πάθος ή χόμπι που σας ενθουσίαζε!

Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με δημιουργικά έργα, που θα επιβεβαιώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυθεντικότητά σας. Για μερικούς, η ανάδρομη περίοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορεί να σημαίνει να αποχαιρετήσετε ένα ταίρι… Αλλά θα εργαστείτε για βελτίωση της προσέγγισής σας στα ραντεβού!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν προβλέψεις