2020 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Ταύρος

2020 Ζώδια Η αγάπη για τον εαυτό σας είναι μια θεμελιώδης πράξη, αγαπητοί Ταύροι!

Αν χρειάζεται να επαναστατήσετε γι’ αυτήν, είστε έτοιμοι να το κάνετε…

Θα φροντίσει γι’ αυτό ο Ουρανός από τα δικά σας εδάφη!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το να ψάχνετε την αγάπη έξω από την εαυτό σας, δεν είναι και τόσο δελεαστικό. Αν και αυτό θα είναι το δεδομένο μέσα στο 2020, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί… Ειδικά τον Μάρτιο, που η Αφροδίτη σας επισκέπτεται και συναντάται με τον Ουρανό στις 8 του μήνα!

Με την ιδιαίτερη και ασυνήθιστη γοητεία σας, είναι πιθανό να έλξετε απροσδόκητους θαυμαστές. Εξίσου πιθανό είναι να έλξουν εσάς κάποιοι ιδιόρρυθμοι χαρακτήρες, όπως η φωτιά έλκει τα μυγάκια. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σε κάθε περίπτωση, είναι να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που αντιτίθενται στην προσωπική σας ευημερία!

2020 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Ακόμα και για τους δεσμευμένους Ταύρους, το 2020 θέτει σε προτεραιότητα την προσωπική ωρίμανση. Γι’ αυτό ενδέχεται να συναντήσετε αντιστάσεις από το ταίρι σας, είτε να αναστατώνεστε αν δεν εξελίσσεται με τη δική σας ταχύτητα. Πρέπει να είστε υπομονετικοί με την άλλη πλευρά, γιατί μισείτε να σας πιέζουν ή να σας υποδαυλίζουν!

Ωστόσο, οφείλετε να τιμάτε τη δική σας διαδρομή, να προχωράτε μπροστά στο μονοπάτι που έχετε χαράξει. Αυτό μπορεί να επιφέρει κάποια ένταση ενίοτε ανάμεσα σ’ εσάς και το ταίρι σας. Αλλά μακροπρόθεσμα, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για τη σχέση σας!

Φυσικά κάποιες φορές οι άνθρωποι ξεπερνούν ο ένας τον άλλο. Εσείς δεν πρέπει να ανακόψετε την ταχύτητά σας υπό αυτό τον φόβο. Το πιο σημαντικό, είναι να διατηρήσετε ανοικτά τα κανάλια επικοινωνίας.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Ερμής, που θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του Φθινοπώρου στον αντικρινό σας Σκορπιό. Στην παραμονή του περιλαμβάνεται και μια ανάδρομη φάση, από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου!

Στον Σκορπιό θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Θέματα όπως η ζήλια, η κτητικότητα, το σεξ, το χρήμα ή οι δυναμικές ισχύος, είναι πιθανό να ανοίξουν το Κουτί της Πανδώρας… Αλλά θα αποτελέσουν και την ελπιδοφόρα βάση για να στήσετε ένα κοινό ευτυχισμένο μέλλον!

2020 Ζώδια Ταύρος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Στο μεταξύ, ο Νότιος Δεσμός θα μπει στον Τοξότη στις 5 Μαΐου. Αυτή η μετάβαση μπορεί να σας δυσκολέψει να διατηρήσετε μια ανοικτόμυαλη οπτική. Προσπαθήστε να μην ανοίξετε διάλογους, προκατειλημμένοι για το ποιος έχει «δίκιο» και ποιος «άδικο»… Δοκιμάστε να τους προσεγγίσετε με περιέργεια!

Εξάλλου, αυτή είναι η χρονιά Συνόδων του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: Αναμένονται στις 4 Απριλίου, 29 Ιουνίου και 12 Νοεμβρίου. Αυτές θα σας αποδείξουν ότι δεν έχετε να χειριστείτε θέματα ήσσονος σημασίας μέσα στο 2020… Πρόκειται για κάποια από τα πιο μεγάλα και βαθιά ερωτήματα για την ίδια τη ζωή!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις