2020 Ζώδια Κριός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Κριός

2020 Ζώδια Δράστε όσο το σίδερο είναι καυτό, αγαπητοί Κριοί!

Σίγουρα δεν είστε από τις ιδιοσυγκρασίες που διστάζουν να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Αλλά η φετινή χρονιά σας καλεί να αξιοποιείτε τη στιγμή!

Επί αυτού θα σας ενισχύει η Αφροδίτη. Θα περάσει από το ζώδιό σας σχετικά νωρίς το 2020, από τις 7 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου. Δεν θα είστε μόνο πιο ακαταμάχητοι απ’ όσο νιώσατε ποτέ… Όσα άτομα βρεθούν στο περιβάλλον σας θα είναι χαρωπά και «ορμητικά». Και είναι βέβαιο ότι σπίθες να φουντώνουν ανά πάσα στιγμή. Αλλά όσο γρήγορα θα φουντώνουν, τόσο γρήγορα θα σβήνουν!

Εσείς μην πτοηθείτε καθόλου από αυτό. Αποτελεί μόνο μια «πρόγευση», για τα πραγματικά πυροτεχνήματα. Θα τα νιώσετε κοντά στη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που θα αναδυθεί στις 28 Αυγούστου. Η ατμόσφαιρα θα παραμείνει και κατά το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Λέοντα, μεταξύ 6 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου. Ελεύθεροι και δεσμευμένοι Κριοί, να αναμένετε ότι η δημιουργικότητα και το πάθος και ο αυθορμητισμός θα βάλουν φωτιά στην ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ενέργεια της ατμόσφαιρας θα είναι ηλεκτρισμένη – αλλά και με κάποια αναστάτωση για όσους έχουν μόνιμη σχέση. Ο Ουρανός θα διαμείνει στον Ταύρο για όλο το 2020, γεγονός που θα προκαλέσει όσα θεωρείτε δεδομένα και οικεία.

Παράλληλα, θα αναβαθμίσει κατακόρυφα την αγάπη για τον εαυτό σας, την αυτοεκτίμησή σας, τις αξίες και τις επιθυμίες σας!

Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα στην πρακτική πτυχή των σχέσεων και τη συναισθηματική – ψυχολογική – πνευματική πτυχή τους. Φυσικά είναι πιθανό να εξισορροπήσετε και να ενοποιήσετε τις δύο πλευρές… Αλλά αυτή θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, που ενδέχεται να καταπονήσει την καρδιά σας!

2020 Ζώδια Κριός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Ευτυχώς, η λιγοψυχία δεν υπάρχει στη δική σας ιδιοσυγκρασία. Εσείς είστε τα ατρόμητα Κριάρια, αρκετά ευέλικτα για να χειριστείτε όποια βέλη κι αν στείλει ο έρωτας στο δρόμο σας!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια του 2020, είναι να φροντίζετε τα κανάλια της επικοινωνίας σας. Σίγουρα οι πράξεις μιλούν πιο ηχηρά από τα λόγια. Αλλά η Αφροδίτη θα περάσει μια εκτενή περίοδο στους φλύαρους Διδύμους, από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου. Κι αυτό επειδή θα μεσολαβήσει μια ανάδρομη φάση της, μεταξύ 25 Μαΐου και 25 Ιουνίου. Το τι θα λένε, θα είναι εξίσου σημαντικό με τον τρόπο που θα το πείτε!

Ο Ερμής θα διαμοιράσει την περίοδο από τις 5 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, μεταξύ του Ζυγού και του Σκορπιού. Είναι ένα διάστημα που θα δώσει σε εσάς και τους αγαπημένους σας αρκετό χρόνο, ώστε να κάνετε τη βουτιά σε διαλόγους για τα θεμελιώδη θέματα των σχέσεών σας. Σεξ, χρήματα, αλληλεπιδράσεις ενέργειας, δυναμικές ισχύος, τα πάντα θα ανοιχτούν στο τραπέζι!

2020 Ζώδια Κριός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αγαπητοί Κριοί, πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι εφικτό να επιλύσετε όλα τα προβλήματα μεμιάς. Ο Ερμής θα κινηθεί με την όπισθεν από τον Σκορπιό στον Ζυγό, μεταξύ 13 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου… Θα χρειαστούν περισσότερες από μία εξομολογητικές συζητήσεις, μέχρι να είστε έτοιμοι να κοιταχτείτε οι δυο σας στα μάτια!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις