2020 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Δίδυμοι

2020 Ζώδια Νιώθετε σαν να ζείτε μέσα σε ένα επαναλαμβανόμενο ντεζαβού, αγαπητοί Δίδυμοι;

Υπάρχει λόγος γι’ αυτό – και υπεύθυνος… Το προκαλεί ο Νότιος Δεσμός από το ζώδιο του Τοξότη!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δεσμός του κάρμα θα μπει στο αντικρινό σας ζώδιο στις 5 Μαΐου. Και μαζί του «σέρνει» πολλά από τα βάρη των σχέσεών σας. Γι’ αυτό θα είστε εξαιρετικά επιρρεπείς στο να ξανακυλήσετε σε κάποια παλιά οικεία μοτίβα… Ακόμα κι αν φτάσατε ως εδώ, πλήρως συνειδητοποιημένοι ότι αυτοί οι δρόμοι είναι αδιέξοδοι!

Αυτή η τάση μπορεί να αφορά κάποιες μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Μπορεί να εξιδανικεύετε ένα συγκεκριμένο άτομο, να προβάλετε σ’ εκείνο τη δική σας κοσμοθεωρία. Εξίσου πιθανό είναι να έλκεστε από άτομα που χειρίζονται έτσι εσάς!

Η ευχάριστη είδηση σε αυτή την ατμόσφαιρα, είναι η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στα δικά σας εδάφη την ίδια μέρα. Αυτή προδιαγράφει το 2020 ως μια εξαιρετικά ισχυρή χρονιά για την προσωπική σας ωρίμανση!

2020 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Εν τέλει, κάθε άτομο ή συνήθεια ή κατάσταση που δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή σας, θα απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις ή να πιέσετε κάτι: Ανάλογα την περίσταση, θα ξεπεραστεί από μόνη τους ή θα κατανοήσει ότι είναι ώρα να σας αποχαιρετίσει!

Μιλώντας για αποχαιρετισμούς, θα έχετε αρκετούς στη διάρκεια του 2020. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι δύο διαδοχικές Πανσέληνοι/Εκλείψεις Σελήνης στον Οίκο σας των σχέσεων.

Η πρώτη θα γίνει στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου: Θα ρίξει φως σε γάμους και άλλες ανάλογες συνυπάρξεις, όπως και στην τάση σας να προβάλετε δικά σας στοιχεία σε άλλους.

Η δεύτερη αναμένεται στον Αιγόκερω στις 4 Ιουλίου: Θα κεντρίσει πιο «πικάντικες» πτυχές σας όπως το σεξ, τα χρήματα και οι δυναμικές ισχύος. Να ξέρετε ότι και οι δύο αυτές εκλείψεις, θα ανοίξουν προοπτικές για βαθιά επούλωση και απελευθέρωσή σας σε αυτά τα θέματα!

2020 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Έντονες επιπτώσεις στην προσωπική και ερωτική σας ζωή αναμένονται και από κάτι ακόμη που εμπλέκει τον Αιγόκερω: Μέσα στο 2020 θα γίνουν εκεί οι πολυαναμενόμενες μεταβάσεις.

Πρώτη είναι η Σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα, στις 12 Ιανουαρίου. Αυτή θα σας καταστήσει υπόλογους για την ενεργειακή δραστηριότητα στις ερωτικές σας επαφές. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση ή μια εφήμερη περιπέτεια. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η ακεραιότητα θα πρέπει να υπάρχουν πάντα, σε κάθε περίπτωση!

Ακολουθούν οι Σύνοδοι του Δία με τον Πλούτωνα στις 4 Απριλίου, στις 29 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου. Αυτή η ατμόσφαιρα σκάβει βαθιά σας, για χαμένους θησαυρούς αλλά και «σκοτεινά» μυστικά που θα προτιμούσατε να μείνουν κρυμμένα. Αλλά να ξέρετε πως ό,τι βγει στην επιφάνεια, θα είναι για το ευρύτερο καλό κάθε σχέσης και των ατόμων που εμπλέκονται!

Αγαπητοί Δίδυμοι, θα περάσετε δια πυρός και σιδήρου μέσα στο 2020. Αλλά δεν πρέπει να χάσετε την πίστη σας μέχρι και τη Νέα Σελήνη/Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου. Αυτή θα ολοκληρώσει τη χρονιά σας με μια υπόσχεση: Ότι όπως ο Φοίνικας αναγεννάται από τις στάχτες, έτσι και η αγάπη πάντα ανυψώνεται!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις