2020 Ζώδια Λέων Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Λέων

2020 Ζώδια Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει να σας ερωτευτεί, αγαπητοί Λέοντες!

Θα είστε πραγματικά ακαταμάχητοι στη διάρκεια της φετινής χρονιάς… Και σε αυτό έχουν «βάλει το χεράκι τους» πολλοί πλανήτες!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, είναι γνωστό ότι ο Δίας κυβερνά τον Οίκο σας του ρομάντζου. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τους τομείς σας της οικειότητας και του σεξ. Αυτοί οι δύο μεγιστάνες θα σχηματίσουν σαγηνευτικά εξάγωνα μεταξύ τους: Στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου. Γι’ αυτό και θα είστε πιο θελκτικοί από ποτέ στη διάρκεια του 2020!

Ωστόσο, ο Δίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά δεν αφορά τόσο το να συνεπαίρνετε τα αντικείμενα του πόθου σας. Περισσότερο αφορά την απόδειξη της παρουσίας σας δίπλα τους, με πιο ουσιαστικούς και πρακτικούς τρόπους!

2020 Ζώδια Λέων Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Το να φροντίσετε το αμάξι του άλλου ατόμου ή να κάνετε τα ψώνια του, μπορεί να μην φαντάζει και τόσο ρομαντικό. Αλλά πρέπει να το πιστέψετε, αγαπητοί Λέοντες… Το καθετί μικρό που θα κάνετε για να του μειώσετε τις υποχρεώσεις, θα έχει τη δυναμική ισχυρού αφροδισιακού!

Μιλώντας για υποχρεώσεις: Ο Κρόνος θα έχει ένα σύντομο φλερτ με το αντικρινό σας ζώδιο του Υδροχόου, από τις 21 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου. Θα είναι προοίμιο της μόνιμης εγκατάστασής του εκεί, από τις 16 Δεκεμβρίου 2020 και μετά.

Και στις 21 Δεκεμβρίου ο Δίας και ο Κρόνος σχηματίζουν την πολυαναμενόμενη Μεγάλη τους Σύνοδο. Αυτή θα είναι η αρχή ενός νέου 20ετούς κύκλου για εσάς, όσον αφορά τις σχέσεις σας!

Μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση με ένα άτομο που βλέπατε εφήμερα. Μπορεί να θελήσετε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο την υπάρχουσα σχέση σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, θα αρχίσετε να στρέφεστε πιο σοβαρά σε όσα αποζητάτε από ένα μελλοντικό ταίρι. Επίσης, θα καταλήξετε και σε όσα δεν έχουν πλέον σημασία για εσάς!

2020 Ζώδια Λέων Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αγαπητοί Λέοντες, διαμορφώστε τις προσδοκίες σας μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό και σταθερό πρίσμα. Θα νιώσετε να αυξάνονται οι ρομαντικές σας προοπτικές μετά από αυτή τη διεργασία.

Γιατί όποια κι αν είναι η κατάσταση των σχέσεών σας, το 2020 σας καλεί να γίνετε παρόντες και πραγματιστές και πιο ώριμοι. Όσο πιο σοβαρά αντιμετωπίσετε τα ερωτικά σας, τόσο πιο απολαυστικά θα είναι!

Μεγάλη σημασία σε αυτή τη διαδρομή μάθησης, είναι να αρχίσετε να βλέπετε τα αντικείμενα του πόθου σας ως τις αυτόνομες προσωπικότητες που είναι… Όχι ως επέκταση ή αντανάκλαση του εαυτού σας. Τότε θα μπορέσετε να είστε στο πλευρό τους, με τους τρόπους που θέλουν και χρειάζονται. Αυτό θα δώσει στον καθένα σας την ευχέρεια να απολαμβάνει την ατομικότητά του αλλά και τη σχέση σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις