2020 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Παρθένος

2020 Ζώδια Είναι γεγονός ότι η αγάπη είναι ένα μυστήριο, αγαπητοί Παρθένοι!

Αλλά εσείς θα καταφέρετε να διεισδύσετε στα μυστικά του μονοπάτια…

Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Ποσειδώνας μέσα στο 2020, μέσα από τον Οίκο σας των σχέσεων!

Μπορεί να τίθενται εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και την αληθινή αγάπη… Αλλά ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, έχει κάθε καλή πρόθεση να σας βοηθήσει να τα καταρρίψετε.

Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάτε μια βασική αρχή του σύμπαντος: Κάποια εμπόδια ή όρια, μπαίνουν για συγκεκριμένους λόγους. Για παράδειγμα, αυτά που διαχωρίζουν τη φαντασία από την πραγματικότητα… Και συνήθως αυτά θολώνουν κάπως, με την παρουσία του Ποσειδώνα στο περιβάλλον!

Ένα από τα δικά σας μεγαλύτερα εμπόδια σε επίπεδο σχέσεων, είναι η τάση να είστε υπερβολικά επικριτικοί. Αλλά η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα στις 27 Ιανουαρίου. Μαζί του θα συναντηθεί και ο Ερμής, στις 3 Απριλίου.

Αυτές οι κινήσεις θα σας ενθαρρύνουν να κάνετε πιο τρυφερές σκέψεις για το ταίρι σας. Θα επιλέξετε πιο ευγενικούς και ήπιους τόνους για να επικοινωνήσετε μαζί του. Θα νιώσετε ότι μια πιο ανοικτόμυαλη οπτική, μπορεί να κάνει θαύματα στο μεταξύ σας δέσιμο!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας από τον Αιγόκερω, θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Ποσειδώνα τρεις φορές μέσα στο 2020: Στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου.

Με αυτές τις όψεις θα γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στην προσγειωμένη και πρακτική πλευρά της αγάπης, με την ονειρική και μαγική της πλευρά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το ρομάντζο θα ανθίσει έτσι, από μόνο του… Για να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία, πρέπει εσείς να περιποιηθείτε τον «κήπο» του!

2020 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν και οι σημαντικές Σύνοδοι στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πρώτη είναι αυτή του Κρόνου με τον Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου. Θα ακολουθήσουν οι Σύνοδοι Δία – Πλούτωνα στις 4 Απριλίου, 29 Ιουνίου και 12 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την πλανητική ατμόσφαιρα που θα σας επιβεβαιώσει ότι ο έρωτας χρειάζεται και πειθαρχία και σκληρή δουλειά.

Πρέπει να είστε πρόθυμοι να καταβάλετε τον απαιτούμενο κόπο, αγαπητοί Παρθένοι. Τότε θα δείτε ότι οι επιδράσεις μπορούν να είναι πραγματικά μεταμορφωτικές!

Σε όλων των τύπων τις σχέσεις – ρομαντικές και πλατωνικές – η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο εξέλιξής τους. Και εσείς πρέπει να το δουλέψετε λίγο περισσότερο αυτή τη χρονιά. Αξιοποιήστε επί αυτού την περίοδο από 13 Οκτωβρίου μέχρι 3 Νοεμβρίου: Τότε ο Ερμής που σας κυβερνά, θα κινηθεί ανάδρομος μεταξύ Σκορπιού και Ζυγού.

Θέματα δικαιοσύνης και ισονομίας μπορεί να αναδυθούν επίσης τότε, ανάμεσα σε εσάς και ένα ιδιαίτερο άτομο. Ευτυχώς, θα έχετε την Αφροδίτη στα δικά σας εδάφη. Αυτή θα σας βοηθήσει να θέσετε τα ζητούμενα και τις επιθυμίες σας, με έναν ακέραιο αλλά πιο τρυφερό τρόπο. Έτσι το άλλο άτομο θα είναι πρόθυμο να σας ακούσει και θα προσπαθήσει να σας τα παράσχει!

2020 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Ο οξύθυμος Άρης θα βρίσκεται στον Κριό που κυβερνά, από τις 27 Ιουνίου και ως τις αρχές του επόμενου έτους. Ο Κριός είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τον τομέα σας της οικειότητας.

Αναμένεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις με το ταίρι σας τότε, αναπόφευκτα. Ωστόσο, δεν πρέπει να θορυβηθείτε… Οι ερωτικές συνευρέσεις σας για επανασύνδεση, θα είναι πιο καυτές από τον καβγά σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις