2020 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Καρκίνος

2020 Ζώδια Κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν, αγαπητοί Καρκίνοι… Απλά αναμένεται η κατάλληλη στιγμή!

Οι πολυαναμενόμενες Σύνοδοι για το 2020, κεντρίζουν τον δικό σας τομέα των σχέσεων. Και η ερωτική σας ζωή γεμίζει από την αύρα του πεπρωμένου και του κάρμα!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν έχει σημασία αν αναμένατε ένα σημάδι, ότι το νέο ερωτικό ενδιαφέρον σας είναι το ιδανικό. Είτε αν αποζητούσατε ένα θαύμα για να αναταράξετε κάποιες βαλτωμένες καταστάσεις. Το βέβαιο είναι ότι οι απαντήσεις θα σας προσεγγίσουν όταν εκείνες είναι έτοιμες, όχι εσείς!

Στο μεταξύ, μπορεί να επιστρέψουν κάποια φαντάσματα παλαιότερων σχέσεων… Στόχος τους θα είναι να δοκιμάσουν κατά πόσο έχετε πάρει τα μαθήματα που σας έδωσαν. Επί αυτού ευθύνονται οι Πλούτωνας και Κρόνος. Ο πρώτος παραμένει φέτος στο αντικρινό σας ζώδιο του Αιγόκερω, ο δεύτερος μοιράζει τη χρονιά ανάμεσα στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο!

Η σύνοδος των δύο στις 12 Ιανουαρίου, έπεται μιας Έκλειψης Σελήνης στο ζώδιό σας στις 10 του μήνα.

2020 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αυτή η ατμόσφαιρα αποτελεί έναν έλεγχο ρεαλισμού για τα όρια ή τα εμπόδιά σας στην εύρεση ή ικανοποίηση της αγάπης. Κάποια από αυτά τα θέτετε μόνοι σας, όσο κι αν δεν σας αρέσει να το ακούσει… Αλλά η θετική πλευρά είναι ότι τώρα θα το συνειδητοποιήσετε – και θα κάνετε κάτι επί αυτού!

Και ο Δίας θα ευθυγραμμιστεί με τον Πλούτωνα φέτος: Στις 4 Απριλίου, στις 29 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου. Θα είναι άλλη μία επιβεβαίωση πως όσα συμβαίνουν, είναι τελικά για το καλό σας.

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε τις σκληρές αλήθειας, για να καταφέρετε να επουλώσετε πληγές της καρδιάς!

Ο Δίας θα σχηματίσει τρία εξάγωνα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες: Στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου. Αυτά θα βοηθήσουν να διατηρήσετε την πίστη σας και να είστε αισιόδοξοι.

Φυσικά πρέπει να ακούτε την καρδιά σας, αγαπητοί Καρκίνοι… Αλλά πρέπει να το κάνετε σε συνδυασμό με τη λογική σας!
Ο Κρόνος θα κεντρίσει τον τομέα σας της οικειότητας, με το πέρασμά στον Υδροχόο. Αρχικά θα τον επισκεφθεί μεταξύ 21 Μαρτίου και 1ης Ιουλίου, αλλά θα επιστρέψει για να μείνει στις 16 Δεκεμβρίου. Θα τον ακολουθήσει ο Δίας τρεις μέρες αργότερα.

2020 Ζώδια Καρκίνος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Οι δυο τους θα σχηματίσουν την πολυαναμενόμενη Μεγάλη Σύνοδό τους εδώ, στις 21 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι η στιγμή σας να κάνετε μια βαθιά βουτιά, παραμένοντας ρεαλιστές!

Αν έχετε ήδη μια σχέση, ένας από τους δυο σας θα έχει ανάγκη από περισσότερο χώρο και ανεξαρτησία. Όσο απειλητική προοπτική κι αν φαντάζει, είναι ένα υγιές σημάδι ωρίμανσης και εξέλιξης. Τα πιο ισχυρά ζευγάρια είναι μαζί γιατί το θέλουν, αγαπητοί Καρκίνοι… Όχι γιατί πρέπει ή είναι υποχρεωμένα!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις