2021 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Β

2021 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Β

2021 Ταρώ Ζυγός, Ο Κρεμασμένος

Αγαπητοί Ζυγοί, η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από τη γνώση του σκοπού και μια δίψα για αρμονία στα πάντα. Αυτές οι ποιότητές σας θα επικρατήσουν το 2021 για να το κάνουν μια καρποφόρα χρονιά. Σας αναμένουν από νωρίς επιτυχίες στα επαγγελματικά και την επιμόρφωση… Αλλά αποφύγετε για τώρα τα νέα ξεκινήματα, γιατί οι δραστικές αλλαγές θα οδηγήσουν σε αποτυχίες. Η ανάγκη σας για δικαιοσύνη και γαλήνη μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας και να αποφεύγετε την επιθετικότητα!

Αυτό που θα σας σώζει πάντα, είναι η ικανότητα να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις. Εμμείνετε στην υπεύθυνη στάση σας, όσον αφορά την υγεία σας και τις οικογενειακές σχέσεις. Αν σας ενδιαφέρει κάποιος κοινωνικός ή πολιτικός τομέας, το 2021 ευνοεί την ένταξή σας εκεί. Ωστόσο, παραμείνετε ρεαλιστές: Δεν πρόκειται να γίνετε πρωθυπουργοί εν μία νυκτί, να μπείτε στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα ή να σώσετε οικολογικά τον κόσμο… Αλλά μπορείτε να συμβάλλετε ουσιαστικά στην κοινωνία, με τη συμμετοχή σας σε οτιδήποτε συλλογικό!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις Ταρώ 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρωμάντης

2021 Ταρώ Σκορπιός, Η Βασίλισσα των Ξιφών

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτό που φαίνεται ότι θα σας «στοιχειώσει» το 2021 είναι η ανισορροπία! Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής… Αλλά αν επιδείξετε αφοσίωση στις όποιες δυσχέρειες, όλα θα λήξουν με θετικό πρόσημο σύντομα. Σας αναμένουν συγκρούσεις στις σχέσεις με το άλλο φύλο: Εδώ πρέπει να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να αναλύετε ρεαλιστικά την κάθε συγκυρία. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας. Να κανονίσετε τις διακοπές σας τον Απρίλιο, το καλοκαίρι δεν θα σας ευνοήσει!

Σε γενικές γραμμές, πρέπει να διανύσετε το 2021 με σίγουρα βήματα. Μπορείτε να ευδοκιμήσετε σε όλους τους τομείς, υπό τον όρο ότι δεν θα κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μην ρισκάρετε να καταστρέψετε τα πάντα σε μια έξαρση της στιγμής… Μόνο η υπομονή θα βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, γι’ αυτό κάντε τη προτεραιότητά σας!
Αρκετοί πλανήτες θα πρόσκεινται ευνοϊκά απέναντί σας, παράσχοντας ρωμαλέα υποστήριξη. Θα έχετε ευκαιρίες για να επεκταθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Να ξέρετε ότι περισσότερο θα ωφεληθείτε συναισθηματικά, γι’ αυτό θα έχετε πιο έντονη διάθεση για αγάπη. Η γνωριμία με ένα άτομο που ταιριάζετε και η δημιουργία μιας ευτυχισμένης σχέσης, θα είναι το πιο σπουδαίο εγχείρημά σας!

αστρολογική γραμμή

2021 Ταρω Τοξότης, Το 3 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Τοξότες, προετοιμαστείτε για δραματικές αλλαγές από την είσοδο κιόλας του 2021! Ο Ιανουάριος θα σηματοδοτήσει τη μετάβασή σας σε ένα νέο επίπεδο ή περιβάλλον. Ακόμα και από αυτή τη διαδικασία, θα έχετε να κερδίσετε θετικά στοιχεία. Η αγάπη θα χαρίσει πλούσια συναισθήματα σε ελεύθερους και δεσμευμένους. Αυτή είναι η στιγμή σας, για να δημιουργήσετε μια νέα ή να ενδυναμώσετε την υπάρχουσα σχέση σας!

Κάθε ανάπαυλα ή οι διακοπές θα σας μείνουν αξέχαστες, αρκεί να τολμήσετε… Κάθε σωρευμένη πίεση από τη δουλειά θα εξαλείφεται, σε κάθε διάλειμμα που θα κάνετε με το ταίρι σας. Αυτή η χρονιά θα είναι σαφώς πιο εύκολη για εσάς από την περσινή, κυρίως χάρη στην αποχώρηση της Λίλιθ από τα εδάφη σας. Στο εξής θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας μόνο τον Πλούτωνα και τον Δία!

Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν θα είναι αρνητικοί απέναντί σας – κυριολεκτικά. Απλώς θα σας ενθαρρύνουν να πάρετε απρόβλεπτα ρίσκα, ειδικά στα τέλη της Άνοιξης και τις αρχές του Φθινοπώρου… Ίσως τότε να απορρίψετε κάθε είδους καταναγκασμό, σε σημείο να συγκρουστείτε με κάποια άτομα… Είτε να ρισκάρετε τη σταθερότητά σας στον έρωτα, τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Ας είστε περισσότερο προσεκτικοί σε αυτές τις φάσεις!
Πίστη στον Θεό, πίστη στη ζωή, πίστη στον εαυτό σας, πίστη στην αγάπη: Η ουσία του 2021 για εσάς, είναι ότι επιτέλους θα ανακτήσετε τη σιγουριά και αισιοδοξία που χάσατε τα τελευταία χρόνια. Αναβιώστε την πίστη σας, είναι προτεραιότητα για αυτή τη χρονιά!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογικές προβλέψεις

2021 Ταρώ Αιγόκερως, Ο Άσος των Κυπέλλων

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το 2021 σας συνιστά μόνο να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων: Μην κάνετε καμία προσπάθεια να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας! Θα έχετε μια πολυάσχολη χρονιά, που θα κυλήσει ομαλά αν δεν είστε επιθετικοί. Με αυτή την προϋπόθεση, σας αναμένουν επιτυχίες και στον εργασιακό τομέα. Θα δείτε ότι τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα είναι πιο υποστηρικτικά και συμβιβάσιμα!

Ο Πλούτωνας και ο Δίας θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί απέναντί σας, κυρίως κατά το πρώτο μισό της χρονιάς. Ειδικά η επιρροή του Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει πιο ανήσυχους απ’ όσο χρειάζεται. Για να την μειώσετε, να κάνετε τακτούς ελέγχους ρεαλισμού σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Έτσι θα διαπιστώνετε ότι τα πράγματα δεν είναι όσο δυσχερή νομίζετε. Από τον Ιούλιο και μετά ο Δίας θα έχει την αντίστροφη επίδραση, θα σας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στη διαύγεια και να επισημαίνετε τα προβλήματα, αντί να τα παραμερίζετε θεωρώντας ότι θα ξεπεραστούν από μόνα τους!

Για μεγάλο μέρος του 2021 μπορεί να σας προσεγγίζουν διάφορες προκλήσεις. Άραγε θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε την ανεπιφύλακτη υποστήριξη του Κρόνου; Αυτός μπορεί να σας κάνει πιο σοβαρούς, σταθερούς και υπεύθυνους, φιλόδοξους και οργανωτικούς. Γι’ αυτό αποφύγετε να πετάτε στα σύννεφα, ασχοληθείτε με την ουσιαστική επιτυχία αντί να ονειρεύεστε: Θα αξιοποιείτε την στήριξη του Κρόνου ενόσω υλοποιείτε τα σχέδιά σας!

προβλέψεις αστρολογίας

2021 Ταρω Υδροχόος, Η Δικαιοσύνη

Αγαπητοί Υδροχόοι, φανείτε επίμονοι και θα έχετε πολλές επιτυχίες το 2021! Σας αναμένουν πολλές ανακαλύψεις και νέες ευκαιρίες. Ειδικά κατά το πρώτο μισό της χρονιάς, θα είστε ιδιαίτερα δραστικοί στην υλοποίηση των στόχων σας. Σχεδόν τα πάντα θα έχουν ομαλή έκβαση. Γι’ αυτό ενδείκνυται το Φθινόπωρο να κανονίσετε ένα ταξίδι, ώστε να χαλαρώσετε στην αρμονία της φύσης με ευχάριστη παρέα. Γιατί να μην περάσετε αξέχαστες διακοπές, σε μια πόλη ή χώρα που δεν έχετε πάει ξανά;

Τα περισσότερα πλεονεκτήματα της ατμόσφαιρας θα μπορέσετε να τα αδράξετε, αν βγάλετε την ιδιοτέλεια από τη ζωή σας. Ό,τι θα κάνετε συνεργατικά ή για τον ευρύτερο καλό, είναι προδιαγεγραμμένο να διαπρέψει. Γι’ αυτό θέστε ως προτεραιότητά σας τις συμπράξεις και τις διαπροσωπικές σχέσεις!
Διασκεδάστε – πραγματικά διασκεδάστε το 2021! Ο Ερμής θα φορτίζει τους τομείς σας της αγάπης, των τεχνών, της άσκησης, της ευημερίας, της ψυχαγωγίας γενικότερα. Χωρίς δισταγμό να φροντίσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε με ό,τι σας παθιάζει: Από ένα καλλιτεχνικό χόμπι ή ένα άθλημα που πάντα σας ενδιέφερε, μέχρι την αξιοποίηση της γοητείας σας και την παράδοση στις σειρήνες του έρωτα!

trapula deste

2021 Ταρώ Ιχθύες, Ο Ιεροφάντης

Αγαπητοί Ιχθύες, το 2021 φαίνεται προδιατεθειμένο να σας δυσκολέψει… Αλλά αν δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις λόγω της ανασφάλειάς σας, όλα θα πάνε καλά! Κάθε πρωτοβουλία σας θα έχει επιτυχία, με επιμονή μπορείτε να προοδεύσετε επαγγελματικά. Επιλέξτε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο για να πάτε διακοπές: Αυτές οι περίοδοι ενδείκνυνται για να επιλύσετε όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σας. Το υδάτινο στοιχείο ή ένας άγνωστος προορισμός, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε κρίση!

Τα άστρα έχουν την πρόθεση να σας παράσχουν φέτος τη χαρά της ζωής, με αγάπη και τρυφερότητα. Αρκεί να έχετε στήσει ένα αποδοτικό πρόγραμμα, που θα το ακολουθείτε συνειδητά. Έτσι θα καταφέρετε να γευτείτε κάθε λεπτό, ακόμα και τις πιο μικρές απολαύσεις. Κάντε προτεραιότητά σας την ευτυχία, που μπορείτε να κατακτήσετε με ουσιαστική δουλειά και εστίαση!

Η ατμόσφαιρα ευφορίας θα τονώσει το ηθικό σας, με θετική επίδραση στην υγεία αλλά και τα οικονομικά σας. Ο Δίας θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για εσάς, υποσχόμενος τη ζωτικότητα που χρειάζεστε. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας θα είναι αποφασιστικός στον τομέα των χρημάτων σας: Θα έχετε κάθε δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας, για να βελτιωθεί η ζωή σας μακροπρόθεσμα!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις Ταρώ 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

τραπουλα