2021 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Α

2021 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Α

2021 Ταρώ Κριός, Το 5 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Κριοί, το 2021 προβλέπεται να είναι για εσάς μια χρονιά με πολλούς θριάμβους και επιτυχίες! Η σκληρή δουλειά σας συμβάλλει σε αυτό, καθώς θα είστε απόλυτα αφοσιωμένοι. Όλοι οι μήνες θα είναι καρποφόροι και παραγωγικοί, αρκεί να κινήστε ευέλικτα και να μην σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας. Να είστε σίγουροι ότι ευνοούνται όλων των ειδών τα ρίσκα!

Με πολλούς πλανήτες αρμονικά προσκείμενους στο ζώδιό σας, δεν θα χρειάζεστε ιδιαίτερες συμβουλές για να προοδεύετε. Ωστόσο, να προσέξετε τον Κρόνο που θα συνεχίσει να σας παρενοχλεί… Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιφέρει κάποια σοβαρή βλάβη, απλώς θα σας δυσκολεύει. Και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να επιδείξετε υπομονή μέχρι να πάψει να θέτει εμπόδια στη διαδρομή σας!
«Υπομονή», αυτή είναι η λέξη που θα καθορίσει τα πάντα για εσάς στη διάρκεια του 2021… Και πρέπει να αποκτήσετε ή να αναπτύξετε αυτή την αρετή. Έτσι θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις δυσχερείς απόπειρες του Κρόνου, με κάποια αμεροληψία και αρκετό χιούμορ. Φαίνεται ότι αυτή η στάση είναι η ιδανική, για να τον κάνει να σας αφήσει ήσυχους!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις Ταρώ 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογική γραμμή

2021 Ταρω Ταύρος, Το 9 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Ταύροι, πρέπει να γίνετε περισσότερο προσαρμοστικοί και ευέλικτοι το 2021! Μπορεί να δυσκολευτείτε κάπως επί αυτού στους τομείς της αγάπης, της καριέρας και των υλικών αγαθών. Αλλά η σύνεση και η θετική σας διάθεση θα βοηθήσουν να χειριστείτε κάθε δυσχέρεια. Η υγεία σας θα είναι καλή – και η ενέργεια που θα σας διέπει θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη. Ίσως να βιώσετε κάποιες αποτυχίες στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Αλλά μπορείτε να αποφύγετε πολλά, αν κατευνάσετε κατά το δυνατόν τον ευέξαπτο χαρακτήρα σας!

Το 2021 περιγράφεται ως μια κρίσιμη χρονιά για τη ζωή σας. Σας αρέσει ή όχι, πρέπει να κάνετε πολλές αναπροσαρμογές. Και μόνο αν αποδεχθείτε τις αλλαγές, αν τις υιοθετήσετε, ακόμα και αν τις προκαλέσετε, θα κερδίσετε πολλά. Γι’ αυτό η τόλμη πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή φέτος. Ένα εκρηκτικό πλανητικό κοκτέιλ, έχει τη δυναμική να καταστρέψει την προσωπική σας ζωή… Αλλά αυτό δεν αναφέρεται για να γίνετε μοιρολάτρες: Αντιθέτως, όλα τα χαρτιά θα είναι στα δικά σας χέρια!

Εσείς πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες. Η εξέλιξη των συναισθηματικών σας, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τις επιλογές σας. Αν κινηθείτε με προσοχή και σύνεση, θα δείτε τις ελπίδες σας να γίνονται πράξη. Στον αντίποδα, μπορεί να φανείτε εγωκεντρικοί και να αποζητήσετε την απόλαυση αντί της αγάπης… Σε αυτή την περίπτωση, ρισκάρετε να βιώσετε μεγάλες απογοητεύσεις. Λάβετε σοβαρά υπόψιν σας την προειδοποίηση των καρτών, τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ταύροι!

ωροσκόπιο

2021 Ταρώ Δίδυμοι, Το 9 των Ράβδων

Αγαπητοί Δίδυμοι, θα περάσετε το 2021 μέσα σε μια συνεχή εναλλαγή γεγονότων! Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας- και κάθε νέα αρχή θα έχει επιτυχή έκβαση. Οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και του φιλικού σας κύκλου θα είναι εξαιρετικές. Όποια «πτώση» κι αν σας προκύψει γύρω στα μέσα στης χρονιάς, να ξέρετε ότι θα συνοδεύεται από άνοδο!

Όλες οι πτυχές της ζωής σας θα διέπονται από εύνοια της τύχης, για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Μόνο κατά την Φθινοπωρινή περίοδο μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία θα έχουν επιλυθεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Θα επικρατεί μια αισθησιακή – αισθητική ατμόσφαιρα, που θα εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Η διαίσθησή σας θα είναι ο πιο αποδοτικός πλοηγός, σε συνδυασμό με την οξυμένη διάνοιά σας. Νέες ιδέες, φιλική υποστήριξη και επαφές πέρα από τους συνήθεις κύκλους σας, θα ωθήσουν τα μεγάλα βήματα εξέλιξής σας. Όλες οι πιθανότητες θα είναι ανοικτές, γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε την κάθε ευκαιρία προς κάθε κατεύθυνση!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν προβλέψεις

2021 Ταρω Καρκίνος, Ο Άσος των Ράβδων

Αγαπητοί Καρκίνοι, το 2021 θα σας φέρει εξαιρετικές επιτυχίες! Στη διάρκειά του θα βιώσετε την ουσιαστική κατανόηση και την αρμονία, τόσο στο οικογενειακό όσο και το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Κάθε πρωτοβουλία σας θα έχει αίσια έκβαση και θα επικρατήσει ηρεμία, χωρίς να προκύψουν ανατροπές. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα βελτιώνει όλων των τύπων τις σχέσεις σας!

Οι πιο επιτυχείς περίοδοι για όλους τους τομείς της ζωής σας, θα είναι η Άνοιξη του 2021 και το δεύτερο μισό του Φθινοπώρου. Φροντίστε να κάνετε τους πιο σημαντικούς προγραμματισμούς σας λίγο πριν το Καλοκαίρι. Δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου το γεγονός ότι τα χρόνια που έπονται, δεν θα ομοιάζουν καθόλου με όσα προηγήθηκαν: Υποφέρατε πολύ από τις δράσεις του Κρόνου, σε επίπεδο αναταραχών και εμποδίων… Αλλά πλέον απαλλάσσεστε από την οδυνηρή επιρροή του!

Πλέον έρχεται ο Δίας να σας υποστηρίξει, φέρνοντας επιτυχίες και επεκτάσεις σε συνδυασμό με την απόλαυση. Σύντομα δεν θα νιώθετε καν ότι γίνονται αλλαγές. Επιστρέφει η εμπιστοσύνη σας που είχε πληγεί, για να αρχίσετε να σημειώνετε επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Επιπροσθέτως, ο Ουρανός της σιγουριάς και των φιλοδοξιών θα σταθεί στο πλάι σας… Και αυτός θα αυξήσει τη δίψα σας για θριάμβους, στο δεκαπλάσιο!

ωροσκοπιο

2021 Ταρώ Λέων, Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Λέοντες, το 2021 διαφαίνεται ως μια ιδιόρρυθμη χρονιά για εσάς… Θα υπάρξουν αρκετές πτώσεις αλλά και αρκετές άνοδοι. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά, ενώ και οι ερωτικές σας σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά. Αυτό που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα σε κάποιους τομείς, είναι μια κακή συνήθεια που θα εκφραστεί με τεμπελιά. Γι’ αυτό ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων σας συνιστά να επιστρατεύσετε τον δυναμισμό σας!

Αυτή είναι μια χρονιά που πρέπει να δραστηριοποιηθείτε. Κάθε νωχελικότητα και οκνηρία θα επιδράσει αρνητικά στην υγεία σας, την οικογενειακή ζωή και τις σχέσεις σας. Το 2021 απαιτεί να παλέψετε, να ξεχάσετε κάθε πρόθεση για αργοπορίες ή επανάπαυση. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να κάνετε επιλογές, να πάρετε ρίσκα και να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Θεωρήστε ότι έχετε προειδοποιηθεί – και θέστε το θάρρος σας σε προτεραιότητα!

επανασυνδέσεις ζωδίων

2021 Ταρώ Παρθένος, Ο Μάγος

Αγαπητοί Παρθένοι, το 2021 είναι το έτος που θα χειριστείτε όλα τα θέματα που παραμελήσατε τα τελευταία χρόνια! Σας αναμένουν ευχάριστες εξελίξεις στις φιλικές σχέσεις. Ο τομέας της αγάπης θα διέπεται από αρμονία και θα έχετε αρκετές ανέλπιστες επιτυχίες. Στους κόλπους της οικογένειας μπορεί να προκύψουν κάποιες «γλυκές» ανησυχίες, που όμως τελικά θα ενδυναμώσουν τους δεσμούς σας!

Ίσως να υπάρξουν κάποιες ενοχλήσεις με την υγεία σας. Γι’ αυτό καλείστε να εφοδιάσετε τις ενεργειακές σας δεξαμενές με διακοπές: Οι καλύτερες περίοδοι γι’ αυτές είναι ο Μάιος και ο Νοέμβριος. Ο Άρης και ο Πλούτωνας θα σας παράσχουν θετικές δονήσεις, για να είστε σε επαγρύπνηση από την αρχή της χρονιάς. Μπορείτε να υλοποιήσετε όλους τους στόχους σας, αρκεί να μην διασκορπίζεστε σε πολλές κατευθύνσεις!

Εξάλλου, ο Κρόνος δεν θα σας επιτρέψει φέτος να κινηθείτε όπως θέλετε… Θα σας διδάξει την αξία της εστίασης και της ευθύτητας, για να γίνετε πιο παραγωγικοί. Αυτό το κλίμα θα επικρατήσει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Θα νιώσετε να θεμελιώνεται η συνειδητοποίηση του πεπρωμένου σας, όπως και η ρεαλιστική εικόνα για τον κόσμο. Το πλανητικό περιβάλλον του 2021 θα σας προσφέρει διανοητική και πνευματική άνθιση… Για να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που προορίζονται για εσάς!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις Ταρώ 2021  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

oroskopio