2020 Ζώδια Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Ζώδια Ζυγός

2020 Ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είστε η αγαπημένη κοινωνική πεταλούδα των πάντων!

Αυτό δεν αλλάζει, ακόμα και σε φάσεις που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την πολυκοσμία.

Και ίσως να βιώσετε μια τέτοια φάση με την έναρξη του 2020!

Η Έκλειψη Σελήνης στις 10 Ιανουαρίου θα σας παρακινήσει να περιβληθείτε από το προστατευτικό σας κουκούλι… Και στις 12 Ιανουαρίου, η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα ξεκινήσει μια εσώτερη μεταμόρφωση. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, είναι απόλυτα φυσικό να προτιμάτε την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας!

Η ιδιοσυγκρασία σας προτιμά να επεξεργάζεται συναισθήματα σε ασφαλή περιβάλλοντα. Και θα είναι πολλά αυτά που θα αναδύονται στην επιφάνεια, με τον Δία να συναντά τον Πλούτωνα τρεις φορές μέσα στο 2020: Στις 4 Απριλίου, στις 29 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου!

Εξίσου προστατευμένο περιβάλλον αποζητάτε και όταν πρόκειται να εκφράσετε αισθήματα. Έχει λογική, όταν προσπαθείτε να ελαχιστοποιήσετε το δράμα. Γι’ αυτό να έχετε υπόψιν σας ότι οι Δίας και Πλούτωνας θα ανοίξουν τους κρουνούς… Και τα πραγματικά σας συναισθήματα θα ξεχειλίσουν, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το σύμπαν θέλει να βγάλετε τα πάντα από μέσα σας, ειδικά όσα ενέχουν και την οικογένειά σας. Θα σας βοηθήσει επί αυτού η περίοδος των θερινών Εκλείψεων της Σελήνης: Στις 5 Ιουνίου στον Τοξότη και στις 4 Ιουλίου στον Αιγόκερω!

Ακόμα κι αν νιώσετε βαριά την ατμόσφαιρα, μην σας τρομάξει. Η Αφροδίτη που σας κυβερνά θα φροντίσει να ισορροπήσει τις εντάσεις, περνώντας περισσότερο χρόνο στους ανέμελους και καλόβολους Διδύμους.

Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου, επειδή μεσολαβεί μια ανάδρομη φάση της μεταξύ 12 Μαΐου και 24 Ιουνίου!

2020 Ζώδια Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

Αφού περάσετε το προηγούμενο διάστημα με «οικιακή» διάθεση, αυτή η συγκυρία θα σας βγάλει ξανά στον μεγάλο κόσμο. Είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι, να νιώσετε τους ήχους και τις μυρωδιές από άλλες κουλτούρες.

Μπορείτε επίσης να μπείτε σε έναν νέο τομέα μάθησης και μελέτης. Ενδείκνυται τώρα οτιδήποτε διεγείρει τη φαντασία σας και διευρύνει τις προοπτικές σας!

Αυτές οι εξερευνήσεις μπορεί να γίνουν για τη διασκέδασή σας και μόνο. Αλλά δεν αποκλείεται να δώσουν στη ζωή σας και μια εντελώς καινούργια κατεύθυνση.

Ίσως να μην είναι όλα απόλυτα σαφή, μέχρι και την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 20 Ιουνίου. Ένα πράγμα είναι απόλυτα βέβαιο, ωστόσο: Ότι σας ανοίγονται καινούργιες διαδρομές αυτοέκφρασης και προσωπικών επιτευγμάτων!

Ο καινούργιος σας εαυτός θα αρχίσει να αναδύεται την περίοδο μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Είναι το διάστημα που θα περάσουν από το ζώδιό σας ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη.

2020 Ζώδια Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

Μην εκπλαγείτε αν εκφραστούν διαφωνίες από εκείνους που ξέρουν και αγαπούν την παλιά σας «εκδοχή»… Ειδικά μεταξύ 9 και 19 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη από τον Κριό. Επίσης, τότε θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

Μην θορυβηθείτε και μην πτοηθείτε, αγαπητοί Ζυγοί. Θα μάθουν να αγαπούν τον καινούργιο σας εαυτό, όσο τον αγαπάτε κι εσείς!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις