2020 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Ζώδια Σκορπιός

2020 Ζώδια: Ζωή, ανεξαρτησία και διεκδίκηση της ευτυχίας.

Άραγε τι σημαίνουν αυτές οι έννοιες για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί;

Μέσα στο 2020 θα κληθείτε, όχι μόνο να απαντήσετε αλλά και να δράσετε επί αυτών!

Ο αρχέγονος κυβερνήτης σας ο Άρης, θα ανοίξει την αυλαία της νέας χρονιάς μπαίνοντας στον Τοξότη. Θα παραμείνει σε αυτό το φιλοσοφικό ζώδιο από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Τώρα θα νιώσετε το κέντρισμα να αφήσετε τα λόγια και να περάσετε στην πράξη… Το ποθώ» δεν είναι τυχαία το χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σας!

Ωστόσο, είστε αρκετά συνετοί για να ξέρετε ότι η ευτυχία δεν βρίσκεται «κάπου» έξω. Είναι μια διαδικασία που ξεκινά από μέσα σας και θέλει εσώτερη δουλειά. Εδώ θα σας βοηθήσει και ο πιο σύγχρονος κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας.

Μπαίνει ακόμα πιο βαθιά στα εδάφη του Αιγόκερω και προσεγγίζει τις πολυαναμενόμενες συνόδους του με τον Δία και τον Κρόνο. Έτσι θα σας ενδυναμώσει, για να κάνετε όλη την επεξεργασία που χρειάζεται!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η πρώτη σύνοδος θα είναι ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον Κρόνο, στις 12 Ιανουαρίου. Αυτή θα σας διδάξει να χειρίζεστε με περισσότερη υπευθυνότητα τις σκέψεις αλλά και τα λόγια σας.

Θα συνειδητοποιήσετε τη δύναμη που έχουν, για να δημιουργούν ή να καταστρέφουν!

Δύο μέρες μετά τη σύνοδο, ακολουθεί μια Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο. Η ανάγκη σας θα είναι να επιθεωρήσετε τις πεποιθήσεις που έχετε υιοθετήσει ασυναίσθητα, μέσα από την οικογένεια ή την πολιτιστική σας κληρονομιά.

2020 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

Μπορεί κάποιες να μην σας εκφράζουν πλέον, να μην σας αντιπροσωπεύουν… Αγαπητοί Σκορπιοί, να θυμάστε ότι μόνοι σας αποφασίζετε αν θα τις ανταλλάξετε με πιο αποδοτικές!

Η άλλη σημαντική σύνοδος του Αιγόκερω, αφορά τον Δία και τον Πλούτωνα και θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στο 2020.

Η δεύτερη, στις 29 Ιουνίου, συντελείται ακριβώς στη μέση της περιόδου των εκλείψεων: Η Ηλιακή θα γίνει στον Καρκίνο στις 20 Ιουνίου, η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 4 Ιουλίου. Παράλληλα, ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Καρκίνο!

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εφοδιαστείτε με όλη τη δύναμη της θετικής σας σκέψης. Δεν πρέπει να αρνηθείτε ή να καταπιέζετε τα όποια δυσάρεστα συναισθήματά σας. Πρέπει συνειδητά να επιλέξετε να τα αντιμετωπίσετε, υπό διαφορετική οπτική γωνία!

Αυτή η διεργασία μπορεί να φαντάζει κάπως «ελαφριά» για την σκεπτικιστική φύση σας. Αλλά γιατί να μην μπορεί να συνυπάρξουν η λογική και τα επιχειρήματα, με μια πιο μυστικιστική χροιά; Μέσα στο 2020, θα λάβετε βοήθεια για να ξεκλειδώσετε τη διαίσθησή σας.

Σε αυτό θα συμβάλλει μια όψη εξαγώνου, ανάμεσα στον Δία από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Θα είναι ακριβείας στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου!

Θα νιώσετε ότι εντοπίζετε δημιουργικές λύσεις μέσα από το ένστικτό σας, σε προβλήματα που ως τώρα απέτυχε να αποδώσει το μυαλό σας. Ένα από αυτά, μπορεί να είναι η ουσιαστική σας σύνδεση με τα άτομα της οικογένειάς σας… Είτε οποιοδήποτε άλλο νιώθετε ότι έχει μπει στη ζωή σας για να μείνει!

2020 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

Το πιο πιθανό για την ιδιοσυγκρασία σας, είναι να μην κατανοήσετε ποτέ πλήρως ο ένας τον άλλον. Αλλά έχετε αυξημένες πιθανότητες να διδάξετε πολλά η μία πλευρά στην άλλη, για τη ζωή και την αγάπη. Αυτό θα το συνειδητοποιήσετε σε όλο του το μεγαλείο, κοντά στην Μεγάλη Σύνοδο του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου 2020!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις