2020 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Υδροχόος

2020 Ζώδια Μόνο οι ανόητοι βιάζονται για όλα, αγαπητοί Υδροχόοι… Και μόνο ανόητους δεν μπορεί να σας χαρακτηρίσει κάποιος!

Για να διασφαλιστεί αυτό, κάποιος θα δοκιμάσει τα «νερά» για τη δική σας προσωπική και ερωτική ζωή…

Ο συνετός Κρόνος θα διαμείνει στο ζώδιό σας, από τις 21 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου!

Το γεγονός είναι ότι μαθαίνετε από τις εμπειρίες σας. Γίνεστε πιο σοφοί και ώριμοι μέσα από αυτές. Γι’ αυτό προτιμάτε να μην παίρνετε ρίσκα στην ερωτική αρένα, αν δεν νιώθετε ότι θα κερδίσετε.

Από την άλλη πλευρά, ίσως έτσι να κλείνετε την καρδιά σας… Και ίσως να στερείτε από τον εαυτό σας το δώρο μιας γνήσιας επαφής!

Ευτυχώς, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η μακρά διαμονή περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση της, από τις 12 Μαΐου μέχρι τις 24 Ιουνίου. Αλλά έτσι κι αλλιώς, αυτή η θέση της θα σας κάνει πιο ανέμελους!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ίδια η θεά του έρωτα θα φωτίσει τον τομέα σας της χαράς και του συναισθήματος. Θα σας απασχολούν λιγότερο οι σοβαρές δεσμεύσεις και περισσότερο το να απολαμβάνετε τη ζωή.

Μπορεί και να δώσετε περισσότερη έμφαση στη φιλία αντί του ρομάντζου. Αλλά η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με το Κρόνο στο ζώδιό σας στις 4 Απριλίου… Μην αποκλείσετε την περίπτωση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω μια φιλική σχέση.

Εξάλλου, η φιλία είναι θεμέλιος λίθος για κάθε σταθερή σχέση!

2020 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι όλοι θέλουν να τους αγαπούν, αν και η διεκδίκηση της αγάπης είναι μια ευάλωτη διαδικασία. Θα χρειαστείτε το θάρρος σας για να δείξετε τα συναισθήματά σας, ειδικά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020.

Πλανήτες από τον αντικρινό σας Λέοντα, θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Ουρανό. Ο κυβερνήτης σας θα βρίσκεται στον Ταύρο, που δεν αγαπά τα ρίσκα!

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 18 Αυγούστου, θα ανοίξει την καρδιά και την οπτική σας. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο να σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτή η ατμόσφαιρα θα κατευνάσει κάθε φοβία σας για την απόρριψη, άρα θα βγάλετε στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά σας!

Σε έναν τέλειο κόσμο, όλοι θα ένιωθαν ασφαλείς να εκφράζονται ανοικτά. Αλλά εσείς ξέρετε πολύ καλά ότι είναι εύκολο να «παγιδευτείτε» στις απόψεις σας και να περάσετε στην υπερβολική σκέψη… Ειδικά όταν πρόκειται για τις σχέσεις.

Από τα τέλη Αυγούστου και όλο τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν διελεύσεις πλανητών από την Παρθένο: Είναι το ζώδιο που αφορά τον 8ο Οίκο σας, του σεξ και της οικειότητας.

Αυτές οι διελεύσεις θα σας προκαλέσουν να στραφείτε στα «ψεγάδια». Αλλά ευτυχής, τα τρίγωνα που θα σχηματιστούν με τον Ουρανό, θα υποστηρίξουν την επιλογή σας της αποδοχής των άλλων!

2020 Ζώδια Υδροχόος Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αγαπητοί Υδροχόοι, το ζητούμενο του 2020 δεν είναι να βρείτε το «τέλειο» ταίρι ή να μεταλλάξετε ένα «όχι τόσο τέλειο». Το ζητούμενο είναι να το αγαπήσετε ως έχει, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του. Και τελικά, να του επιτρέψετε να ανατρέψει τη ροή της ζωής σας – με τους πιο όμορφους και αναπάντεχους τρόπους!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις