2020 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Ιχθύες

2020 Ζώδια Τολμήστε να κάνετε βήματα εξέλιξης στην προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Ιχθύες!

Μπορείτε να διαπρέψετε και να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις, από την αρχή κιόλας του 2020: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα στις 27 Ιανουαρίου θα έχει συνάντηση με τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά!

2020 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, το πιο πιθανό είναι να σας ερωτεύεται όποιος σας συναντήσει!

Αλλά όσο κολακευτικό κι αν είναι να σας θέτουν οι άλλοι ψηλά, δεν μπορείτε να μείνετε εκεί για πάντα… Σας αναμένει μια ρεαλιστική αφύπνιση: Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 8 Μαρτίου, στον προσγειωμένο Ταύρο.

Την ίδια μέρα, ο Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας!

Όσο κι αν θέλετε να δείξετε μόνο τις καλύτερες πτυχές σας, δεν μπορείτε να κρύψετε τον πραγματικό εαυτό σας. Γι’ αυτό έχει σημασία να έχετε επιλέξει τα σωστά άτομα για το περιβάλλον σας…

Αυτά θα εκτιμήσουν τώρα την αλήθεια – και θα σας βλέπουν ακόμα πιο αξιαγάπητους!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η περίοδος είναι ιδανική για να «φροντίσετε» την ερωτική σας φωλιά.

Παράλληλα, ο Ερμής θα είναι στον σπιτόγατο Καρκίνο από 28 Μαΐου μέχρι 4 Αυγούστου. Εσείς και το ταίρι σας θα θέλετε να περνάτε πολύ χρόνο στη θαλπωρή του σπιτικού σας…

Γι’ αυτό μην περιοριστείτε στην τηλεόραση, αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας!

Αν βουλιάξετε στη ρουτίνα, ρισκάρετε να παρερμηνευτείτε ως αδιάφοροι, αγαπητοί Ιχθύες. Ειδικά το διάστημα 17 Ιουνίου με 12 Ιουλίου, φροντίστε να κάνετε τις στιγμές σας πιο ιδιαίτερες.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε έστω και απλοϊκές αλλαγές!

Η παρουσία σας και η συμμετοχή στην καθημερινότητα των δικών σας ανθρώπων, είναι απαραίτητη από τα μέσα του Αυγούστου μέχρι και όλο τον Οκτώβριο.

Τότε ο Ερμής με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα μετοικήσουν στο αντικρινό σας ζώδιο της Παρθένου. Θα βρεθούν σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας, γεμίζοντας ανησυχία τα άτομα του στενού σας κύκλου.

Δεν αρκούν τα ημίμετρα εδώ: Η πολυαστρία της Παρθένου, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο αλλά και τους Δία – Πλούτωνα – Κρόνο από τον Αιγόκερω. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα απαιτεί από εσάς να είστε προσγειωμένοι και υποστηρικτικοί!

2020 Ζώδια Ιχθύες Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Για όσα δεν καταφέρετε να κάνετε μέχρι τότε, θα σας δοθεί άλλη μια ευκαιρία. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό στα διαστήματα 5 – 27 Σεπτεμβρίου και 27 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου.

Η θαλπωρή και η άνεση είναι ένα από τα ζωτικά πλεονεκτήματα για να έχετε μια σχέση αφοσίωσης… Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση να το παρακάνετε. Καιρός να αποδείξετε στο ταίρι σας, όσο καιρό κι αν είστε μαζί, πως δεν θεωρείτε την αγάπη δεδομένη: Θέλει δουλειά και ανανέωση!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις