2020 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Τοξότης

2020 Ζώδια Αγαπητοί Τοξότες, πόση σημασία έχουν για εσάς οι σχέσεις σας;

Και το ερώτημα αφορά όλων των τύπων τις προσωπικές σχέσεις, από τις ρομαντικές και τις πλατωνικές μέχρι και τις ενδιάμεσες.

Αν το σκεφτείτε με ειλικρίνεια, θα λέγατε ότι τους δίνετε την αξία που τους αρμόζει;

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2020, ο Βόρειος Δεσμός θα διαμένει στο αντικρινό σας ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η θέση του εστιάζει και επηρεάζει τον στενό σας κύκλο… Γι’ αυτό τώρα θα πάρετε από τις σχέσεις σας τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής. Τα ιδιαίτερα άτομα του κύκλου σας θα λειτουργήσουν ως καθρέφτης, τόσο για την ενέργεια όσο και για τη συμπεριφορά σας. Και το πιστεύετε ή όχι, ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσάς!

Το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό των Διδύμων, είναι ότι ενδιαφέρονται για τους άλλους ανθρώπους. Όχι ως δική τους αντανάκλαση αλλά για τη συναρπαστική ατομικότητα του καθενός. Αυτό το σημαντικό δίδαγμα θα εντάξουν και στη δική σας ζωή τώρα. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Τοξότες, θα ανακαλύπτετε ενδιαφέρουσες πτυχές στην προσωπικότητα των άλλων. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δίνετε σημασία!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τους Διδύμους θα προάγει με την παρουσία της η Αφροδίτη, για τέσσερεις μήνες στη διάρκεια του 2020. Θα διαμείνει εκεί από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου, γιατί θα μεσολαβήσει μια ανάδρομη φάση της από 12 Μαΐου μέχρι 24 Ιουνίου. Η ανάγκη σας θα είναι να βρίσκεστε περισσότερο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, για να συζητήσετε και να διασκεδάσετε!

Σκεφτείτε ότι η θεά της αγάπης θα βρίσκεται σε ένα τόσο χαρωπό και ερωτύλο ζώδιο: Αυτό θα κεντρίσει κι εσάς να αναζητήσετε την καινοτομία και την ποικιλία. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να κάνετε τα επόμενα βήματα σε νέες γνωριμίες.

2020 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Περάστε ένα διάστημα με ευχάριστη, ψυχαγωγική και ελαστική διάθεση. Αυτή είναι ιδανική περίοδος και για τους δεσμευμένους, να ξαναβγούν ραντεβού και να επιστρέψουν στην περιπέτεια με το ταίρι τους!

Ο Άρης θα περάσει το δεύτερο μισό του έτους στον Κριό, αρχής γενομένης από τις 27 Ιουνίου. Αυτή η θέση του θα ανορθώσει την ενέργεια και τη λίμπιντό σας στα ύψη! Να κάνετε την πρώτη κίνηση εκεί που θέλετε, αρκεί να μην είστε επιθετικοί. Να προσέξετε ιδιαίτερα επί αυτού, την περίοδο μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 13 Νοεμβρίου που ο Άρης θα είναι ανάδρομος.
Μπορεί η αυτοπεποίθησή σας να είναι εξαιρετικά ερεθιστική, αγαπητοί Τοξότες… Αλλά θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν το αντικείμενο του πόθου σας νιώσει ότι μετρούν και τα δικά του ζητούμενα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε κτητικοί ή ελεγκτικοί τύποι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να περάσετε μια φάση με τάσεις ζήλιας. Γι’ αυτό ευθύνονται οι Σύνοδοι του Δία που σας κυβερνά, με τον διεκδικητικό Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Θα πραγματοποιηθούν στις 4 Απριλίου, 29 Ιουνίου και 12 Νοεμβρίου. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε κάποιες «κρυφές» ανασφάλειες για μια σχέση σας!

2020 Ζώδια Τοξότης Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να συζητήσετε διεξοδικά και ειλικρινά με το υπάρχον ή το επίδοξο ταίρι σας. Προτιμήστε την περίοδο που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Καρκίνο, από 28 Μαΐου μέχρι 4 Αυγούστου. Αποφύγετε μόνο την ενδιάμεση ανάδρομη φάση του, από 17 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου. Μην διστάσετε να βγάλετε στην επιφάνεια την τρυφερή πλευρά σας, αγαπητοί Τοξότες. Αποτελεί δύναμη το να είστε ευάλωτοι – και η ευαισθησία είναι σέξι!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις