2020 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Αιγόκερως

2020 Ζώδια Μην βιαστείτε να βολευτείτε όσον αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Είναι πιθανό να θεωρήσετε ότι συνηθίσατε την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο… Αυτός αποτελεί τον κυβερνήτη του τομέα σας του ρομάντζου.

Κι όμως, ο καινοτόμος πλανήτης έχει λίγες ακόμη εκπλήξεις για εσάς στη διάρκεια του 2020!

Όταν πρόκειται για την αγάπη, είναι εύκολο να ακολουθείτε τις δικές σας πρακτικές. Ξέρετε καλά τι σας αρέσει και τι όχι… Και καλή τύχη σε όποιον σας προκαλέσει να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό!

Αλλά από τον Ιούνιο μέχρι και όλο τον Αύγουστο, ο Ουρανός θα σχηματίσει εξάγωνα με τους πλανήτες στο αντικρινό σας ζώδιο του Καρκίνου. Αυτές οι όψεις θα σας κάνουν πολύ πιο πρόθυμους να ξεφύγετε από τη ζώνη της άνεσής σας… Η πρόθεση θα είναι να ευχαριστήσετε το ταίρι σας – αλλά και τον εαυτό σας εντέλει!

Μπορεί αρχικά να νιώσετε κάπως ευάλωτοι στο να εκτεθείτε σε καινούργιες εμπειρίες. Αλλά θα μάθετε να το απολαμβάνετε, με τη βοήθεια του Ερμή. Ο επικοινωνιακός πλανήτης θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό τρεις φορές: Στις 5 και 30 Ιουνίου και στις 22 Ιουλίου!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μπορεί τα ερωτικά σας ταίρια να διεγείρονται από την τάση σας να παίρνετε τα ηνία… Αλλά τελικά, δεν μπορείτε να έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο. Ενίοτε πρέπει να αφήνετε το ταίρι σας να καθοδηγεί τις καταστάσεις, είτε έστω να συναντιέστε στη μέση!

Ευτυχώς, ο Ερμής θα έχει μια παρατεταμένη διαμονή στον ευαίσθητο Καρκίνο, από τις 28 Μαΐου μέχρι τις 4 Αυγούστου. Ενδιάμεσα θα υπάρξει μια ανάδρομη φάση του, από 17 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου. Επίσης, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στις 30 Ιουλίου.

2020 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας ανοίξει νέα κανάλια επικοινωνίας με κατανόηση, για τα συναισθήματα και τις ανάγκες και τις επιθυμίες της άλλης πλευράς!

Παρ’ όλα αυτά, ίσως να δυσκολευτείτε να αποφύγετε κάποιες μάχες ισχύος. Ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα σχηματίσουν όψεις αντίθεσης με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σας, από τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου 2020. Και ένα Τ-τετράγωνο με τον εριστικό Άρη στον Κριό, είναι βέβαιο ότι θα ανορθώσει τη συναισθηματική ένταση!


Αργότερα οι Ήλιος – Ερμής – Αφροδίτη θα περάσουν στον Λέοντα: Αυτός κυβερνά τον 8ο Οίκο σας, του σεξ και της οικειότητας. Από εκεί θα σχηματίσουν όψεις αντίθεσης με τον αντιδραστικό Ουρανό, στις 2 και 10 Αυγούστου και 15 Σεπτεμβρίου αντιστοίχως. Αν κάνατε πολλές παραχωρήσεις για να είναι ευτυχισμένο το ταίρι σας, τώρα θα νιώσετε ότι είναι καιρός να πάρετε ξανά εσείς την πρωτοκαθεδρία!

2020 Ζώδια Αιγόκερως Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα πράγματα είναι αρκετά απλά τελικά. Σε μια πραγματικά ευτυχισμένη και υγιή σχέση, δεν τίθεται θέμα πρωτοκαθεδρίας. Φυσικά η μία πλευρά (εσείς, για παράδειγμα) μπορεί να κατέχει έναν πιο «ηγετικό» ρόλο… Αλλά αυτό είναι αποδεκτό, μόνο αν το επιθυμούν και οι δύο πλευρές!

Μαζί θα βρείτε τις ισορροπίες σας στο δούναι και λαβείν. Μαζί θα διαπραγματευτείτε την όποια ιεραρχία σας, με γνώμονα μόνο την ουσία της κοινής σας μοναδικής δυναμικής!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις