Ζώδια σήμερα 18/12 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 18/12 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις .

 

Ζώδια σήμερα 18/12 Κυριακή Κριός .

Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι ασταθή αυτή τη στιγμή. Τα λόγια σας κρύβουν πάθος και έχετε τη δύναμη να υποκινήσετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Εάν φανείτε έξυπνοι, θα βρείτε τον τρόπο να τις κάνετε. Βρείτε τον τομέα που πιστεύετε ότι χρειάζεται ώθηση και προχωρήστε με προσεκτικό σχεδιασμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Ταύρος

Αν δεν προσέξετε την ενέργεια που μοιράζεστε σήμερα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι τόσο ξεροκέφαλοι όσο εσείς, γι’ αυτό προχωρήστε προσεκτικά. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να ελέγξετε και να χειραγωγήσετε τους άλλους, τόσο περισσότερες προστριβές θα δημιουργηθούν. Τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε οριακό σημείο. Υιοθετήστε μια φιλική στάση και προσπαθήστε να μην παίρνετε τίποτα πολύ στα σοβαρά.

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή θα είναι μια φανταστική μέρα για εσάς γεμάτη με καλή διάθεση και θετικές εμπειρίες με άλλους ανθρώπους. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνε μια ήσυχη αλλά μεταμορφωτική ενέργεια στη ζωή σας αυτή τη στιγμή που αγγίζει τα συναισθήματά σας. Θα διαπιστώσετε ότι η καρδιά σας κρύβει απίστευτο πάθος, για αυτό να είστε γενναιόδωροι και ευγενικοί με τους άλλους και να εκπληρώνετε τις υποσχέσεις σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/12 Μεταμόρφωση αισθηματική – Σκέψεις και πράξεις ανάλογες

provlepseis-xartomanteia

Ζώδια σήμερα 18/12 Κυριακή Καρκίνος

Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να απαιτούν πολλά από εσάς, σήμερα και εσείς να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τους ευχαριστήσετε. Μην το παρακάνετε σκεπτόμενοι ότι πρέπει να γίνετε κάποιος που δεν είστε και σίγουρα μην κάνετε τίποτα που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Να είστε γενναιόδωροι, αλλά φροντίστε να λαμβάνετε συναισθηματική υποστήριξη σε αντάλλαγμα. Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες ανισορροπίες που χρειάζονται μικρές προσαρμογές.

Ζώδια Λέων

Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι κάπως εγωιστές και εγωκεντρικοί σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους, Υπενθυμίστε στους άλλους τη σημασία της συλλογικότητας. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε και να κάνουμε το καθήκον μας για να είμαστε ευτυχισμένοι. Έχετε την ικανότητα να εξισορροπήσετε τα πράγματα, αξιοποιήστε την.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη μέρα για να σχετιστείτε με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, αν πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να περάσετε καλά. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε στις εντάσεις που δημιουργούνται γύρω σας. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρχει πολύ δράμα στην σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να απέχετε. Διατηρήστε μια χαλαρή στάση και όλα θα πάνε καλά.

αστρολογική πρόβλεψη

Ζώδια σήμερα 18/12 Κυριακή Ζυγός

Τα πράγματα κυλούν εξαιρετικά καλά για εσάς σήμερα. Φροντίστε να τροφοδοτήσετε κατάλληλα τον οργανισμό σας γιατί θα χρειαστείτε όλη σας την ενέργεια. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Με κάθε τρόπο, παλέψτε για αυτό που χρειάζεστε. Υπάρχει μεγάλη δύναμη πίσω από τα συναισθήματά σας. Διαπιστώνετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας είναι αληθινή είτε γελάτε είτε κλαίτε.

Ζώδια Σκορπιός

Χρειάζεστε περισσότερη φροντίδα και τρυφερότητα σήμερα. Μια ισχυρή δύναμη κινείται στη ζωή σας και προσπαθεί να την αναστατώσει. Μην ρίχνετε το επίπεδό σας με μικροκαβγάδες και λεκτικές αψιμαχίες. Όσο περισσότερη αντίδραση προβάλλετε, τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας πριν φύγετε από το σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

Ζώδια Τοξότης

Δράστε με θάρρος σήμερα. Ντυθείτε σαν να πρόκειται να συναντήσετε ένα σημαντικό πρόσωπο. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και νιώστε περήφανοι για αυτό που βλέπετε. Ενεργήστε με αυτοπεποίθηση και αισθανθείτε ελεύθεροι να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Μην κρύβετε τα επιτεύγματά σας. Δείξτε στους άλλους ότι είστε δυνατά και αξιόπιστα άτομα. Μοιράστε κομπλιμέντα, εύσημα και ευχαριστίες στους ανθρώπους γύρω σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να έχετε επίγνωση των αναγκών σας. Δεν πειράζει να είστε και λίγο εγωιστές κάπου-κάπου. Δώστε στον εαυτό σας την αναγνώριση που του αξίζει και μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να νιώθετε ότι δεν αξίζετε την προσοχή που λαμβάνετε. Έχετε πολλά χαρίσματα να προσφέρετε στον κόσμο και δεν πρέπει να φοβάστε να τα δείξετε. Πάρτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Οι άνθρωποι που σας έχουν στην ζωή τους είναι πολύ τυχεροί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/12 Μεταμόρφωση αισθηματική – Σκέψεις και πράξεις ανάλογες

αστρολογική γραμμή

Ζώδια σήμερα 18/12 Κυριακή Υδροχόος

Μετά από αρκετές μέρες, όπου νιώθατε νωθροί, σήμερα επιτέλους επιστρέφουν το θάρρος και το τσαγανό σας. Θα πρέπει να έχετε καλή διάθεση όλη μέρα σήμερα. Θα είστε πιο πειστικοί από ότι συνήθως. Υπάρχει μια επιπλέον ώθηση ενέργειας πίσω από τα συναισθήματά σας, που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο είδος μετασχηματισμού βαθιά μέσα σας. Ό,τι κι αν κάνετε, κάντε το με πάθος.

Ζώδια Ιχθύες

Βγείτε από την ρουτίνα σας. Διασκεδάστε και μην ανησυχείτε τόσο πολύ για τις συνέπειες. Αφήστε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας για λίγο στην άκρη και επικεντρωθείτε στο να περάσετε καλά. Τα κοντινά σας άτομα θα χρειαστούν κάποια επιπλέον προσοχή σήμερα, γι’ αυτό να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο σας. Η ένταση πίσω από τα λόγια σας αντανακλά το πάθος των συναισθημάτων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντής