Ζώδια σήμερα 24/01 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 24/01 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 24/01 Κριός .

Μπορεί να είναι εύκολο για εσάς να εμφανιστείτε σε ένα πάρτι ή να απαντήσετε στο τηλέφωνο όταν ξέρετε ότι στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο καλύτερός σας φίλος που σας καλεί με καλά νέα, αλλά πού είστε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν; Βεβαιωθείτε ότι δείχνετε την υποστήριξή σας στους κοντινούς σας ανθρώπους σε όλες τις καταστάσεις. Η αφοσίωσή σας στους άλλους μπορεί να δοκιμαστεί σήμερα, με αφορμή κάποια σύγκρουση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια Ταύρος

Συνειδητοποιήστε ότι όσα σκέφτεστε «γράφονται» στο πρόσωπό σας, και δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας από τους ανθρώπους γύρω σας. Καλύτερα να πείτε απλώς πώς νιώθετε ακόμα κι αν πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να αποθαρρυνθεί από αυτό. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι έντονη. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας.

 

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε πολύ ισχυρές απόψεις και σήμερα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σας, με τους οποίους μοιράζεστε τον κόσμο που ζείτε, οπότε μην τους αγνοείτε. Δεν θα είναι δύσκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας, αλλά το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Μην πιέζεστε να το κάνετε αν νιώθετε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Το ριζικό της Αγάπης

προβλέψεις αστρολογίας

Ζώδια σήμερα 24/01  Καρκίνος

Κάποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να ελέγχετε τις ενέργειες των άλλων χωρίς καν να το καταλαβαίνετε συνειδητά. Η σημερινή είναι μια από εκείνες τις μέρες κατά τις οποίες μπορεί να προκύψουν εντάσεις και εκρήξεις λόγω της υπερβολικής πίεσης που ασκείτε στους άλλους. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων όλων των άλλων. Ήδη δυσκολεύεστε αρκετά να αντιμετωπίσετε τα προσωπικά σας ζητήματα.

 

Ζώδια Λέων

Προσοχή στις απροσδόκητες συνθήκες σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι η ευέλικτη στάση σας είναι ό,τι χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις ανατροπές που είναι πιθανό να προκύψουν σήμερα. Ενώ οι άνθρωποι γύρω σας θα αναστατωθούν όταν τα σχέδιά τους στραβώνουν, εσείς θα καταφέρετε να μετατρέψετε οποιαδήποτε κατάσταση σε θετική, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζατε να λειτουργήσουν αρχικά τα πράγματα.

 

Ζώδια Παρθένος

Βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας και σταματήστε να είστε τόσο απόμακροι. Δεν θα βρείτε ποτέ τον δρόμο σας αν πρώτα δεν εξερευνήσετε τις διαφορετικές επιλογές που σας δίνονται. Τα καλά νέα είναι ότι νιώθετε αρκετά δυνατοί σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την αυτοπεποίθηση να προσεγγίσετε ανθρώπους με εξουσία, προωθώντας τα σχέδια σας.

αστρολογική πρόβλεψη

Ζώδια σήμερα 24/01 Ζυγός

Κρατήστε το μυαλό σας στο παρόν. Ακόμη και αν θα θέλετε να είστε κάπου αλλού, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τις ονειροπολήσεις. Εάν πράγματι θέλετε να εξερευνήσετε άλλα πεδία, ξεκινήστε κάποια έρευνα. Προς το παρόν είναι καλύτερο να εστιάσετε στα τρέχοντα προβλήματα σας.

 

Ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας μέχρι να ξεκαθαρίσετε ένα θέμα που έχετε με κάποιον/α. Έχετε μεγαλύτερη συναισθηματική δύναμη από ό,τι συνήθως, και θα διαπιστώσετε ότι είναι σημαντικό να διατηρήσετε αυτό το συναίσθημα ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να προσπαθήσουν να σας ρίξουν με τα λόγια τους, αλλά δώστε προσοχή σε αυτά που λένε. Εστιάζουν πραγματικά στα γεγονότα ή απλώς σας κατακεραυνώνουν με τις απόψεις τους;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Τοξότης

Μην αφήσετε ένα ασήμαντο, απερίσκεπτο σχόλιο κάποιου να καταστρέψει ολόκληρη τη μέρα σας. Οι άνθρωποι είναι φειδωλοί σε όλα, από τα χρήματα μέχρι τα συναισθήματα τους και τον χρόνο, που αφιερώνουν στους γύρω τους. Όσο περισσότερο λέτε σε κάποιον άλλον ότι κάνει λάθος, τόσο περισσότερο αυτό το άτομο θα απορρίπτει τις συμβουλές σας. Ίσως θα ήταν καλύτερα σήμερα, να περάσετε χρόνο μόνοι σας.

 

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να νιώθετε λίγο κουρασμένοι και εξαντλημένοι τελευταία. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα όταν ξέρετε ότι το σώμα σας χρειάζεται ξεκούραση. Είναι πολύ δελεαστικές όλες αυτές οι προτάσεις για διασκέδαση. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν γύρω σας αλλά δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Το ριζικό της Αγάπης

γραμμη αστρολογίας

Ζώδια Υδροχόος

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με κάποιον/α, που δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για κάτι. Η σημερινή είναι μια από εκείνες τις μέρες κατά τις οποίες μπορεί να καταλήξετε να χάνετε τον χρόνο σας και όλων των άλλων συνεχίζοντας να επιμένετε ότι κάτι πρέπει να γίνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αν θέλετε να κάνετε κάτι με τον δικό σας τρόπο, τότε κάντε το. Αν κάποιος άλλος θέλει να κάνει κάτι με τον δικό του τρόπο, αφήστε τον να το κάνει.

 

Ζώδια Ιχθύες

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιο άτομο στον περίγυρό σας θέλει απεγνωσμένα να έρθει πιο κοντά σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια σύγκρουση απόψε αν δεν ανοιχτείτε και δεν αφήσετε αυτό το άτομο να έρθει λίγο πιο κοντά. Είναι πολύ εύκολο να σχηματίσετε μια ισχυρή γνώμη, αλλά προσέξτε να μην τον/την τρομάξετε. Αυτό το άτομο θέλει περισσότερη οικειότητα μαζί σας, αλλά ίσως δεν ξέρει πώς να το ζητήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αστρολογία