2023 Ερωτικό Ωροσκόπιο

2023 Ερωτικό Ωροσκόπιο .

2023 Ερωτικό Ωροσκόπιο : Όλοι νιώσαμε το ναυάγιο της αγάπης το 2022 . Αν και το 2022 ήταν χαοτικό, μπορούμε τουλάχιστον να υπολογίζουμε στις επερχόμενες αστρολογικές διελεύσεις για απίστευτες ευκαιρίες για πάθος και σεξ το 2023.

Η αστρολογία του 2023 θα οδηγήσει σε τεράστιες αλλαγές, χάρη σε μερικές αξιοσημείωτες πλανητικές κινήσεις .

astrologoi-medium

Ο Κρόνος εισέρχεται στους υδάτινους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου, δίνοντάς μας άφθονη ελπίδα στην προσέγγισή μας στο σεξ (αν και μερικές φορές σε βάρος των ορίων μας).

Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας μπαίνει για λίγο στον ιδεαλιστή Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου έως τις 11 Ιουνίου, ενθαρρύνοντάς μας να αγκαλιάσουμε την αυθεντικότητα στην κρεβατοκάμαρα και ο ευεργετικός Δίας εισέρχεται στον γήινο Ταύρο στις 16 Μαΐου, φέρνοντας μια ενέργεια «αργής καύσης» στη σεξουαλική μας ζωή.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia

2023 Ερωτικό Ωροσκόπιο .

Επιπλέον, η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Δίας και ο Πλούτωνας θα είναι όλοι ανάδρομοι το 2023, περίοδοι που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως σημεία ελέγχου για τις αισθησιακές μας προσπάθειες – ευκαιρίες για προβληματισμό, επανεκτίμηση και, αν χρειαστεί, ανακατεύθυνση των παθών μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Θα υπάρξουν επίσης τέσσερις εκλείψεις που θα μας ρίξουν σε παγίδες την άνοιξη και το φθινόπωρο, ανοίγοντας νέους κύκλους ανακαλύψεων στην αγάπη, την αγάπη για τον εαυτό, το σεξ και την ευχαρίστηση του εαυτού μας, ενώ θα μας ενθαρρύνουν να αφήσουμε ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

provlepseis-xartomanteia

Εκτός από αυτό, ο Βόρειος Δεσμός θα εισέλθει στον Κριό και ο Νότιος θα εισέλθει στον Ζυγό στις 17 Ιουλίου, και θα βρίσκονται σε αυτόν τον άξονα για το υπόλοιπο του έτους. Αυτές οι αλλαγές μας ενθαρρύνουν να είμαστε εγωιστές στην κρεβατοκάμαρα. Αν αυτό σας φαίνεται αρνητικό, ξανασκεφτείτε: ο Νότιος Δεσμός αντιπροσωπεύει το καρμικό παρελθόν και τα σημεία προσκόλλησης .  Ο Νότιος Δεσμός στον ισορροπημένο Ζυγό μπορεί να φωτίσει τους τρόπους με τους οποίους έχουμε συμβιβαστεί στις σχέσεις μας για λόγους διατήρησης της ασφάλειας.

Ταυτόχρονα, ο Βόρειος Δεσμός της μοίρας και του πεπρωμένου που εισέρχεται στον ανεξάρτητο Κριό μας υπενθυμίζει ότι οι ανάγκες μας έχουν εξίσου σημασία με τους συντρόφους μας. Για να εκμεταλλευτούμε την εσωτερική μας φωτιά και την αληθινή μας ευχαρίστηση, τότε, θα πρέπει να μάθουμε να απελευθερώνουμε την επιθυμία μας και να βάζουμε τον εαυτό μας πρώτο. Να είστε σίγουροι, κάτι τέτοιο θα μας ανταμείψει βοηθώντας μας να ξεκλειδώσουμε ένα εντελώς νέο επίπεδο ικανοποίησης και πάθους.

κρυσταλλομαντεία

2023 Ερωτικο Ωροσκόπιο .

Αν υπάρχει ένα κύριο μήνυμα που πρέπει να θυμόμαστε το 2023, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσουμε τις δικές μας ανάγκες και την επιθυμία για αισθησιακή εξερεύνηση σε πρώτο πλάνο, προκειμένου να απολαύσουμε πραγματικά έναν αυθεντικό και ικανοποιητικό δεσμό — όχι μόνο με τους συντρόφους μας αλλά και με τον εαυτό μας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρωμάντης