2022 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Αγάπης

2022 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις .

2022 Ταρώ : Τι αποκαλύπτουν οι κάρτες ταρώ για όλα τα ζώδια από 1η Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022; Είναι η πρώτη ανάγνωση Ταρώ για το 2022 για κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Θα είναι μια χρονιά με δονήσεις του αριθμού 6, που προσθέτει λίγη περισσότερη ένταση.

Δέστε λοιπόν τις ζώνες ασφαλείας σας, γιατί σίγουρα θα είναι μια ανώμαλη διαδρομή. Και φυσικά με τον όρο «ανώμαλη» εννοούμε πως θα είναι φανταστική με κάθε δυνατό τρόπο. Σωστά? Μια τέτοια απλότητα μπορεί να μας οδηγήσει μόνο σε μια άμεση και συνοπτική διαπίστωση.

Η ανάγνωση των Ταρώ όμως, μπορεί να είναι απίστευτα περίπλοκη και ο αναγνώστης πρέπει να είναι σε θέση να ανακαλύψει τη θεϊκή αλήθεια.

ζώδια σήμερα

Έχουμε περάσει τόσα πολλά. Τα τελευταία χρόνια μας έχουν τραυματίσει και μας έχουν δείξει πόσο δυνατοί είμαστε. Έχουμε χάσει τόσα πολλά… όμως ακόμα επιμένουμε.

Αυτό είναι εξάλλου το ανθρώπινο πνεύμα! Και ανεξάρτητα από το πόσο καταπατημένο και υποβιβασμένο ή χωρίς καμία έμπνευση μπορεί να είναι το περιβάλλον μας, εμείς πάντα… και εννοώ ΠΑΝΤΑ βρίσκουμε την άκρη. Έχουμε φτάσει να περιφρονούμε το είδος μας.

Όμως είναι ώρα να αναβαθμίσουμε το παιχνίδι μας. Ας κάνουμε το 2022 τη χρονιά που θα μετατρέψουμε αυτή την περιφρόνηση… σε σεβασμό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

trapoyla hal

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος, ανάποδα

Αυτό το χαρτί φαίνεται τρελό για να εκπροσωπήσει όλη τη χρονιά σου, αλλά ας το αναλύσουμε. Αυτή η κάρτα ανάποδα σημαίνει ότι θα ασχοληθείς περισσότερο με την πολιτική και τους κοινωνικούς σκοπούς αυτή τη χρονιά. Θα ταρακουνήσει τη ζωή σου και μπορεί να σε βάλει στη νοοτροπία να υπερασπιστείς τις ιδέες και τον τρόπο ζωής σου. Το κάνεις αυτό επειδή αναζητάς την ένταση. Εξάλλου εργάζεσαι καλά υπό πίεση και με κάθε ειλικρίνεια… η εχθρότητα και η σύγκρουση αποτελούν σκαλοπάτι για σένα. Δουλεύεις καλύτερα όταν επικρατεί πολεμική διάθεση. Αυτή η χρονιά θα σου αποδείξει ότι είσαι πράγματι ένας πολύ οξυδερκής, πολύ έξυπνος μαχητής… που κάνει τη δουλειά – πάντα.

 

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών

Αν κι αυτή η κάρτα δεν παρουσιάζει μια ιδιαίτερα ευχάριστη εικόνα, η ερμηνεία της είναι πιο βαθιά. Αυτό που μπορείς να περιμένεις φέτος, είναι η ιδέα να εστιάσεις στην υγεία σου – ψυχική και σωματική. Αυτή είναι η χρονιά που αποφασίζεις να κάνεις μια πλήρη αναμόρφωση στην υγεία σου! Θα φροντίσεις το σώμα σου, θα πας στο γυμναστήριο, θα προσέξεις τη διατροφή σου. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι αυτήν την υγιεινή αλλαγή στον τρόπο ζωής σου και καθώς προχωρά η χρονιά, θα παρατηρήσεις ότι η εσωτερική σου «υγιής» στάση θα αρχίσει να αποδίδει σε άλλους τομείς, όπως η δουλειά και ο έρωτας. Το ότι νιώθεις καλά θα σε μετατρέψει σε μαγνήτη για τους άλλους και θα σε βλέπουν σαν κάποιον που απαιτεί και αξίζει σεβασμό. Αυτή είναι η χρονιά που σέβεσαι υπερβολικά τον εαυτό σου, Ταύρε.

ωροσκοπιο

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την προνοητικότητα να ξεπεράσεις τα περσινά όρια. Έχεις μια επιλογή. Μπορείς να αποδεχτείς την κούραση που έχεις νιώσει για τον κύριο προορισμό της ζωής σου ή να πάρεις μια σταθερή απόφαση και να αλλάξεις τη στάση σου. Αυτό επεκτείνεται στον τρόπο που σκέφτεσαι την επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή. Κάτι άρχισε να σου γίνεται συνήθεια.. κι επειδή το συνέχισες, έγινε «η ζωή όπως την ξέρεις». Δεν είσαι συνηθισμένο άτομο σε καμία περίπτωση.. κι όμως έχεις αφήσει τον εαυτό σου να πέσει στη μετριότητα. Αυτή η κάρτα είναι εκεί για να σε ξυπνήσει, να σε ενημερώσει ότι αυτή τη νέα χρονιά, μπορείς να συνέλθεις. Υπάρχει ελπίδα τώρα… και η ελπίδα απαιτεί δράση. Αυτή είναι η ζωή σου! Ζήσε την!

 

2022 Ταρώ καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ξιφών

Αυτή η κάρτα θα σε βάλει σε εγρήγορση, για να κάνεις έξυπνες επιλογές φέτος. Θα πάρεις έντονες αποφάσεις και για να κάνεις το σωστό, θα πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου σε διάφορα θέματα. Αυτή είναι μια χρονιά τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μάθησης για σένα. Θα είσαι σε θέση να εστιάσεις σωστά και καθώς αποκτάς σαφήνεια για όλα όσα σε ενδιαφέρουν, θα μπορέσεις να παραθέσεις την εμπειρία σου σαν κερδοφόρα. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα είναι διαθέσιμες προς εκμετάλλευση όλο το χρόνο. Θα μετατραπείς από αφελή παίκτη, σε ανώτερο στέλεχος. Θα μιλάς για δουλειές φέτος… κι όλοι θα το αντιλαμβάνονται καθαρά. Κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει και η αποφασιστικότητά σου.. είναι αυτό που θα γίνει φανερό, όλη τη χρονιά.

προβλέψεις αστρολογίας

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 10 των κυπέλλων

Ό,τι κι αν πέρασες πέρυσι, άνοιξε τον δρόμο για ένα εξαιρετικό και πλούσιο 2022. Αυτή η κάρτα, είναι ένα από τα πιο ευγενικά, πιο πολλά υποσχόμενα χαρτιά της Ταρώ. Κι αυτό είναι το φύλλο που αντιπροσωπεύει τη χρονιά σου. Πολλά θετικά πράγματα μπορούν να σου συμβούν και μπορείς να αλλάξεις την θέση σου και να αναβαθμιστείς ούτως ή άλλως. Η ζωή στο σπίτι σου θα πάρει έναν πολύ ερωτικό τόνο. Η οικογένεια και οι φίλοι θα δουν σε σένα… ένα άτομο που μπορούν να εμπιστευτούν – κι έχεις εργαστεί σκληρά για να είσαι αξιόπιστος. Μπορεί να υπέφερες το 2021 και τώρα κουβαλάς τα συναισθηματικά σημάδια αυτού του αγώνα. Όμως ξεπέρασες όλα τα εμπόδια και τώρα βρίσκεσαι σε θέση νίκης. Αυτή είναι η ποιότητα του Λέοντα από την οποία είσαι φτιαγμένος και θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος που έλαβες αυτήν την κάρτα.

 

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο διάβολος, ανάποδα

Όταν μια κάρτα όπως ο Διάβολος ανάποδα αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη χρονιά ενός ατόμου, πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει εδώ, είναι ότι πρέπει να μένεις κοντά σ’ αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι, καθώς και να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου με σεβασμό. Φρόντισε να παραμείνεις υγιής και να αποφύγεις τις κακές συνήθειες, ειδικά στο φαγητό. Αυτή η κάρτα προειδοποιεί για κακή συμπεριφορά, αλλά το είδος της συμπεριφοράς, που μπορεί να αποφευχθεί. Θα έχεις διακυμάνσεις φέτος και θα επιδιώκεις πάντα το υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Όμως μερικές φορές, η πεσμένη ψυχολογία σου θα οδηγήσει σε θέματα αυτοκαταστροφικού χαρακτήρα. Να είσαι προσεκτικός – μην εγκαταλείψεις την ελπίδα σου αν κάτι πάει στραβά. Αυτή η κάρτα σε εκλιπαρεί να ακολουθείς πάντα την πιο θετική και προσεκτική πορεία δράσης.

xartomanteia

2022 Ταρώ ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: ο θάνατος, ανάποδα

Όταν εμφανίζεται η κάρτα θανάτου, όλοι πανικοβάλλονται – χωρίς λόγο – καθώς σπάνια υπάρχει θάνατος σ’ αυτήν την κάρτα. Όταν είναι ανάποδα, ψάχνουμε για μια χρονιά παραμέλησης και τεμπελιάς. Αυτή η κάρτα είναι μια κλήση αφύπνισης που σου τονίζει ότι χάνεις πάρα πολύ χρόνο. Έχεις την εντύπωση ότι οι άνθρωποι ζούμε για πάντα. Έχεις περάσει πάρα πολύ χρόνο μακριά απ’ αυτό που είναι σημαντικό για σένα κι όσον αφορά την ενέργειά σου έχει αρχίσει να φθίνει. Αυτή η κάρτα σου λέει να εμπλακείς, να δράσεις, να προκαλέσεις ορμή στη ζωή σου. Σου επισημαίνει πως «δεν πέθανες»! Σήκω και δράσε…πριν να είναι πολύ αργά. Δεν υπάρχει θάνατος εδώ, ούτε κίνδυνος – υπάρχει μόνο η υπόδειξη… πως αν είσαι ζωντανός, τότε πρέπει να ζήσεις.

 

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Τι φανταστική κάρτα σου έπεσε! Να περιμένεις πως θα πραγματοποιηθούν πολλά όνειρά σου φέτος. Αυτή η κάρτα επισημαίνει πως ο κόσμος είναι δικός σου. Θα ταξιδέψεις και θα αποκτήσεις σπουδαίες γνώσεις μέσα από τις περιπέτειές σου. Δεν είναι χρονιά για να αφήσεις τα πράγματα να σε προσπεράσουν. Στην πραγματικότητα, φέτος θα ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, από ό,τι το 2021. Οι καταστάσεις θα είναι όχι μόνο συναρπαστικές και νέες για σένα, αλλά θα είναι επίσης εκεί… και θα σε προσκαλούν! Είσαι το απαραίτητο συστατικό για τη δημιουργία εκπληκτικών εμπειριών.. κι αυτό ακριβώς θα ζήσεις φέτος.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: 4 των ράβδων, ανάποδα

Θα πετύχεις μια εξαιρετική ισορροπία φέτος, Τοξότη. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την ομορφιά και την αρμονία στην οικογενειακή ζωή, τον έρωτα, τις επιχειρήσεις. Όλα καλά… και η ερμηνεία της κάρτας είναι ίδια, ακόμα και όταν είναι ανάποδα. Θα υπάρξει πολλή φώτιση για σένα φέτος, καθώς θα θέσεις τις προθέσεις σου για την πνευματική σου ευημερία. Θα χαρείς και θα νιώσεις περήφανος για τις προσπάθειές σου, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις δημιουργικές σου προσπάθειες. Ίσως μάλιστα αποφασίσεις να μην αφήσεις κανέναν να σε ενοχλήσει αφού η γενική σου διάθεση για τη χρονιά είναι χαλαρή, με στόχο την ηρεμία. Θα υπάρχει ομορφιά γύρω σου!

 

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των ξιφών

Άλλο ένα κορυφαίο φύλλο που έρχεται με την υπόσχεση της εξουσίας και της δράσης! Θα αναλάβεις νέες ευθύνες. Αναζητάς την πρόκληση, αλλά θέλεις και την απόσπαση της προσοχής. Πάντα νιώθεις καλύτερα όταν είσαι παραγωγικός. Γι’ αυτό και φέτος θα δημιουργήσεις νέες και εκτεταμένες οικονομικές ευκαιρίες για τον εαυτό σου. Νιώθεις ζωντανός όταν δουλεύεις και θέλεις η δουλειά σου να είναι αποδοτική και άριστη. Μήνα με τον μήνα, θα βιώσεις την ανάπτυξη. Κι ενώ αυτού του είδους η πρόοδος συνοδεύεται πάντα από συγκρούσεις ή στιγμές έντασης, εσύ θα χρησιμοποιήσεις όλες τις στιγμές, σαν δομικό υλικό για νέα και λαμπρά έργα.

ZODIA

2022 Ταρώ υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Θα πέσεις με τα μούτρα στη δημιουργικότητα φέτος, Υδροχόε και είναι καλό που είσαι τόσο γενναίος. Αυτό που αντιπροσωπεύει αυτή η κάρτα στην ανάποδη θέση της, είναι η ανάγκη να προσέχεις τον εαυτό σου ενώ ασχολείσαι παράλληλα με την δημιουργικότητά σου. Συγκεκριμένα, αυτή η κάρτα προειδοποιεί για ανταγωνισμούς και τη ζήλιες. Αυτό που κάνεις είναι εξαιρετικό! Είσαι ο καλύτερος στον τομέα σου, αλλά ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια γεγονότα. Υπάρχουν κάποιοι που είναι εξίσου καλοί με σένα κι αν είναι πρόθυμοι να αναλάβουν τη δουλειά που απέρριψες λόγω δικής σου τεμπελιάς, ποιος θα την πάρει; Φυσικά αυτοί. Η συγκεκριμένη κάρτα σε συμβουλεύει να αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου και να ενεργήσεις σύμφωνα μ’ αυτό που έχεις στο μυαλό σου… που είναι εξαιρετικό, χρήσιμο και εκπληκτικό!

 

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: 8 των πεντάκτινων

Ας το θέσουμε έτσι! Θα είσαι μια πολυάσχολη μέλισσα φέτος. Η δουλειά σε καλεί… και είσαι μέσα. Είναι μια καλή αλλαγή, επειδή υπέφερες κατά τη διάρκεια της πανδημίας χάνοντας τη δουλειά σου με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη καταστροφή στο σπίτι. Τώρα, η τύχη σου έχει αναστραφεί και θα νιώσεις ανυπομονησία για να δουλέψεις. Αλλά να έχεις υπόψη, πως το 8 των πεντάκτινων σημαίνει καλά χρήματα και μια εξαιρετική ευκαιρία. Τα χρέη σου θα διαγραφούν φέτος και θα μπορέσεις να αυξήσεις ξανά τις αποταμιεύσεις σου!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ