2020 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

2020 Ζώδια Σκορπιός

2020 Ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, μην προσπαθείτε να βρείτε λογική!

Κάτι σημαντικό θα πρέπει να έχετε μάθει ως τώρα, με τον Ουρανό στον Ταύρο: Ότι η αγάπη έχει δικούς της μόνους και πρακτικές.

Παραμένοντας και αυτή τη χρονιά στο αντικρινό σας ζώδιο, φαίνεται ότι δεν θα βρείτε ρυθμό ή εξηγήσεις στην προσωπική σας ζωή!

Είναι γεγονός ότι τα πράγματα θα γίνουν κάπως αλλόκοτα από νωρίς, μέσα στο 2020. Πολλοί πλανήτες περνούν από τον Υδροχόο, που αποτελεί τον 4ο Οίκο σας των αισθημάτων. Και θα σχηματίσουν τετράγωνα με τον Ουρανό. Πρόκειται για τον Ερμή και τον Ήλιο για τον Ιανουάριο, για τον Άρη τον Απρίλιο!

Θα νιώθετε σαν κάποιος να φουντώνει μέσα σας συναισθήματα, που δεν μπορείτε να τα δικαιολογήσετε ή να τα εξηγήσετε. Τι πρέπει να κάνετε εσείς; Να μην αφήσετε να σας καταλάβει ο φόβος, για γνωριμίες με άτομα διαφορετικά από τον συνήθη «τύπο» σας. Να ακολουθήσετε την καρδιά σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί, ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια άλλη κατάσταση: Το ταίρι σας θα φαντάζει διαφορετικό ξαφνικά, με τρόπο που θα σας δυσκολεύει να το θεωρήσετε δεδομένο.

Αλλά να ξέρετε ότι αυτό το πρόσθετο στοιχείο αβεβαιότητας, θα το κάνει πιο ποθητό από ποτέ!

Και θα το νιώσετε πιο έντονα τον Μάρτιο, που και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο. Στις 8 αυτού του μήνα η θεά της αγάπης θα συμπράξει με τον Ουρανό, ενώ ο Ήλιος θα συμπράττει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να αναζωπυρώσετε το ρομάντζο μεταξύ σας!

2020 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Στη συνέχεια η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους. Εκεί θα διαμείνει μέσα στην πολυτέλεια, από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει ότι η αφέντρα του έρωτα θα φωτίζει τον τομέα σας του σεξ και της οικειότητας… Τα «μίλα μου βρώμικα» και «παράδωσέ μου την ψυχή σου», θα είναι από τις εκφράσεις που θα χρησιμοποιήσετε πολύ συχνά!

Αγαπητοί Σκορπιοί, είναι γνωστό ότι αποζητάτε τις παθιασμένες επαφές σε όλα τα επίπεδα: Σώμα, πνεύμα, καρδιά και ψυχή. Γι’ αυτό αξιοποιήσετε επαρκώς την ανάδρομη φάση της Αφροδίτης, από τις 12 Μαΐου μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις σας, τι σας ερεθίζει και τι όχι. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να κάνετε κάτι παραπάνω από το να μιλάτε γι’ αυτά!

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω το μεγαλύτερο μέρος του 2020. Είναι το ζώδιο που αφορά τον τομέα σας της επικοινωνίας. Από εκεί ο Δίας θα συμπράξει με τον Πλούτωνα που σας κυβερνά. Θα νιώθετε έντονο τον πειρασμό να μιλάτε πολύ, να σκέφτεστε πολύ… Να παίρνετε τα πάντα πολύ στα σοβαρά!

2020 Ζώδια Σκορπιός Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Ευτυχώς, ο Δίας θα σχηματίσει εξάγωνα και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες: Στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου. Αυτές οι όψεις θα σας διευκολύνουν να εντάξετε περισσότερη δημιουργικότητα, χαρά και αυθορμητισμό στο σκηνικό!

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς αυτή τη χρονιά, είναι να χαλαρώσετε. Πρέπει να παραμερίσετε την ανάγκη σας να ελέγχετε τις δονήσεις της ατμόσφαιρας. Γιατί προς τα εκεί θα σας στρέψει η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου. Και επειδή θα συμπράξει με τον Ουρανό, εσείς θα θέλετε να το κάνετε με χαρά!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις