2020 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Ζώδια Παρθένος

2020 Ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, η αλήθεια είναι ότι δεν φημίζεστε ως χαλαροί και ψυχαγωγικοί τύποι!

Όχι ότι δεν διασκεδάζετε κι εσείς, απλώς δεν είναι το πρωταρχικό χαρακτηριστικό σας.

Μέσα στο 2020 θα κληθείτε να δώσετε περισσότερη βαρύτητα σε αυτό τον τομέα, από την πτυχή της ευτυχίας σας!

Το 2020 κυριαρχούν οι σημαντικές σύνοδοι που θα σχηματιστούν στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πρώτη είναι του Κρόνου με τον Πλούτωνα, στις 12 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί του Δία με τον Πλούτωνα, τρεις φορές μέσα στο έτος: Στις 4 Απριλίου, στις 29 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου. Αυτά οι σπουδαίες αστρολογικές όψεις, συντελούνται στον Οίκο σας της χαράς και της διασκέδασης. Και φαντάζει οξύμωρο – αλλά δεν είναι όσο ακούγεται!

Το 2020 είναι το έτος που θα σας διδάξει να αναλαμβάνετε την ευθύνη της προσωπικής σας ευτυχίας. Θα δομήσετε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο που να προάγει τη δημιουργικότητά σας, τον αυθορμητισμό και την ελαφρότητα!

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείτε από τις φοβίες σας. Να αποβάλετε την αυτοκριτική, που δεν σας αφήνει να χαρείτε τη ζωή στο μέγιστο.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σημαίνει επίσης ότι θα αρχίσετε να λέτε περισσότερα «ναι» στο παιδί μέσα σας. Και αν έχετε κι εσείς παιδιά, να είστε βέβαιοι ότι θα σας ευγνωμονούν γι’ αυτό!

Συγκυριακά, αυτή τη χρονιά δεν θα δυσκολευτείτε να αλλάξετε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες αλλά και απόψεις σας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα σας ενισχύσει ο Ουρανός, που θα διαμένει στον Ταύρο όλο το 2020.

Αλλά και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα σας στρέψει προς τα εκεί, παρά τους τρεις ανάδρομους κύκλους του φέτος!

Ο πρώτος θα ανοίξει στις 16 Φεβρουαρίου και κλείσει στις 9 Μαρτίου, στα ζώδια των Ιχθύων και του Υδροχόου. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να δείτε όλους όσους γνωρίζετε υπό διαφορετικό πρίσμα.

Από το ταίρι σας μέχρι τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες σας, θα αναρωτηθείτε πόσο πραγματικά γνωρίζετε καλά αυτά τα οικεία πρόσωπα.

2020 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

Ο δεύτερος ανάδρομος κύκλος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, ανοίγει στις 18 Ιουνίου και κλείνει στις 12 Ιουλίου. Αυτός θα σας προκαλέσει να επιθεωρήσετε ό,τι αφορά την αφοσίωση και την στήριξη: Ένα κοινό παρελθόν, πολιτιστικοί και οικογενειακοί δεσμοί μπορεί να σας συνδέουν με κάποιους ανθρώπους… Αλλά είναι αρκετοί για να χτίσετε με αυτούς το μέλλον σας;

Ο Ερμής θα κινηθεί για τρίτη φορά ανάδρομος μεταξύ 13 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 2020, στα ζώδια του Σκορπιού και του Ζυγού. Αυτή είναι η φάση που θα επανεξετάσετε τις προσωπικές σας απόψεις και πεποιθήσεις.

Χωρίς κριτική διάθεση, αγαπητοί Παρθένοι, καλείστε να επιβεβαιώσετε ότι εφαρμόζετε και στον εαυτό σας τα ίδια άμεμπτα κριτήρια που θέτετε για τους άλλους!

Η ευημερία και η υγεία σας είναι ένας ακόμη τομέας που πρέπει να κοιτάξετε αυτή τη χρονιά. Θα ενθαρρυνθείτε να διευρύνετε το σκεπτικό σας, με τον Κρόνο να διαμένει στον πειραματικό Υδροχόο και τον 6ο Οίκο της φυσικής σας κατάστασης.

Θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας καινούργιες πρακτικές υγείας και εξάσκησης. Αλλά φροντίστε να τις ερευνήσετε διεξοδικά, πριν τις εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα!

2020 Ζώδια Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

Ο Κρόνος θα επισκεφθεί τον Υδροχόο από τις 21 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου, ενώ θα επιστρέψει σε αυτόν στις 16 Δεκεμβρίου. Τη διαδρομή του ακολουθεί από κοντά ο Δίας. Και στις 21 Δεκεμβρίου 2020 ο Κρόνος και ο Δίας θα σχηματίσουν την πολυαναμενόμενη Μεγάλη Σύνοδο!

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε περάσει το κατώφλι ενός καινούργιου 20ετούς κύκλου για εσάς. Τι καλύτερο, από το να νιώθετε τόσο ανανεωμένοι και έτοιμοι να διαπρέψετε!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις