2020 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Ζώδια Κριός

2020 Ζώδια Να είστε έτοιμοι για κατά μέτωπο επίθεση, αγαπητοί Κριοί!

Ο Άρης που σας κυβερνά, θα έχει πολλή δουλειά να διεκπεραιώσει για το μέλλον σας μέσα σε αυτή τη χρονιά…

Και εσείς πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και δεκτικοί, σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν!

Με το άνοιγμα του 2020, ο Άρης αναλαμβάνει τα ηνία σας. Θα διευρύνει τους πολιτισμικούς σας ορίζοντες από τον Τοξότη, μεταξύ 3 Ιανουαρίου και 16 Φεβρουαρίου. Θα προσεγγίσει τους επαγγελματικούς σας στόχους από τον Αιγόκερω, μεταξύ 16 Φεβρουαρίου και 30 Μαρτίου. Θα επεκτείνει τα κοινωνικά σας δίκτυα από τον Υδροχόο, μεταξύ 30 Μαρτίου και 13 Μαΐου.

Και το πιο θετικό σε όλη αυτή τη συγκυρία, είναι ότι η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα είναι πρακτικά απεριόριστα!
Η λέξη «πρακτικά» είναι το κλειδί επί του προκειμένου: Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, στις 20 Φεβρουαρίου και στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου.

Ενδεχομένως να είναι πολύ εύκολο να υπερεκτιμήσετε το πόσα μπορείτε τελικά να χειριστείτε… Όπως και να υποτιμήσετε την ανάγκη σας για διαπροσωπική επαφή!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να θυμάστε ότι κάθε είδους υπερβολή θα σας καταπονήσει. Θα το νιώσετε ιδιαίτερα όταν ο Άρης περάσει στους Ιχθύες στις 12 Μαΐου, ενώ οι Δίας και Ποσειδώνας θα γυρίζουν ανάδρομοι (14 Μαΐου και 23 Ιουνίου αντίστοιχα).

Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιδιώκετε την ισορροπία της ενέργειάς σας. Πρέπει να δίνετε μπόλικο χρόνο στην ξεκούρασή σας, τόσο την σωματική όσο και την πνευματική!

2020 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα έρθει στην έδρα του στις 27 Ιουνίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 2021. Θα είναι ασυγκράτητη η ορμή σας να προοδεύσετε, με καινούργιες προσεγγίσεις σε όλους τους τομείς…

Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε, αγαπητοί Κριοί. Ο Άρης θα κινείται ανάδρομος από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου. Είναι η περίοδος που σας καλεί να κάνετε συντήρηση της ενέργειάς σας!

Η καριέρα θα είναι η πρωταρχική σας σκέψη στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Αλλά δεν πρέπει να εστιάσετε εκεί όλη τη δυναμική σας.

Δύο Νέες Σελήνες (στις 20 Ιουνίου με Έκλειψη Ηλίου και στις 20 Ιουλίου), και δύο Πανσέληνοι (στις 10 Ιανουαρίου με Έκλειψη Σελήνης και στις 29 Δεκεμβρίου, θα φωτίσουν τον Καρκίνο. Αυτή η ατμόσφαιρα απαιτεί να δώσετε στην οικογένεια πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας!


Παράλληλα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους μεταξύ 3 Απριλίου και 7 Αυγούστου. Η παρατεταμένη διαμονή της οφείλεται σε μια ανάδρομη φάση της, από 12 Μαΐου έως 24 Ιουνίου.

Στους Διδύμους θα μπει και ο Βόρειος Δεσμός από τις 5 Μαΐου. Γι’ αυτό οι σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς θα είναι στο επίκεντρο. Τώρα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για ενδυνάμωση και ωρίμανσή τους!

2020 Ζώδια Κριός Ετήσιες Προβλέψεις

Η επικοινωνία αποτελεί παράγοντα κλειδί για την καθημερινότητά σας. Ίσως εκεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, εξαιτίας του Ερμή στον Καρκίνο. Η παραμονή του από 28 Μαΐου μέχρι 4 Αυγούστου, περιλαμβάνει και έναν ανάδρομο κύκλο μεταξύ 17 Ιουνίου και 12 Ιουλίου. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες, στη διάρκεια οικογενειακών συγκεντρώσεων ή συναισθηματικών συζητήσεων!

Επιπλέον συναισθηματική φόρτιση μπορεί να ενέχουν οι πρακτικές σας ανησυχίες, που αφορούν τη φροντίδα παιδιών ή ηλικιωμένων και οι υποχρεώσεων εντός σπιτιού. Κάποια υπερευαισθησία ή νοσταλγία για το παρελθόν, ίσως να εμποδίσει τους ειλικρινείς και εποικοδομητικούς διαλόγους σας. Εξάλλου, αγαπητοί Κριοί, εσείς βάζετε πάντα την οικογένεια πάνω από όλα – με ό,τι άλλο κι αν καταπιάνεστε!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις