2020 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

2020 Ζώδια Δίδυμοι

2020 Ζώδια Αυτή η χρονιά ανοίγει με τον προβολέα σας στραμμένο στον εαυτό σας, αγαπητοί Δίδυμοι!

Θα το νιώσετε πιο έντονα κατά την περίοδο που η Αφροδίτη θα περάσει στα δικά σας εδάφη…

Και θα είναι τέσσερεις ολόκληροι μήνες, που κι εσείς θα αποζητήσετε την πολυτέλεια!

Από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου, θα έχετε την στήριξη και καθοδήγηση της θεάς του Έρωτα. Θα μάθετε να αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας, θα συνδεθείτε ξανά με όσα γεμίζουν ομορφιά και χαρά και αξίες τη ζωή σας. Να ξέρετε πως ό,τι επιθυμήσει η καρδιά σας, θα σας επιθυμεί κι εκείνο!

Όλη αυτή η αίσια ατμόσφαιρα, υποκρύπτει και μια παγίδα: Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη από τις 12 Μαΐου μέχρι τις 24 Ιουνίου. Και μπορεί η λογική να σας εμποδίζει να δείτε τι πραγματικά λαχταρά η καρδιά σας.

Πρέπει να αποφύγετε την τάση να σκέφτεστε υπερβολικά ή να πείθετε τον εαυτό σας για κάτι… Ό,τι είναι σωστό, θα το νιώθετε μέσα σας!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να δώσετε έμφαση στη χαρισματική σας διαίσθηση αυτή τη χρονιά, αγαπητοί Δίδυμοι.

Την κεντρίζει ο Ερμής που σας κυβερνά, με την εκτεταμένη παραμονή του στον Καρκίνο: Θα μπει στις 28 Μαΐου και θα βγει στις 4 Αυγούστου, με μια ανάδρομη παρεμβολή μεταξύ 17 Ιουνίου και 12 Ιουλίου.

Τότε θα κάνετε μια βαθιά βουτιά στις εσώτερες και συναισθηματικές πτυχές σας. Με το ένστικτό σας σε έξαρση, θα νιώθετε πιο άνετα να εκφράζετε στους άλλους όσα νιώθετε!

2020 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

Μπορεί να νιώσετε μια πίεση, προκειμένου να επιλέξετε ανάμεσα στη λογική και τη διαίσθηση. Αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο;

Από τις 5 Μαΐου ο Βόρειος Δεσμός θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, για να σας ενθαρρύνει να αποδεχθείτε και να απολαύσετε την διπλή σας φύση.

Καιρός να κάνετε τους εσωτερικούς σας διαλόγους, με την ίδια περιέργεια και δεκτικότητα που έχετε σε κάθε άλλη επαφή σας!

Αυτή η περιέργειά σας θα είναι πιο ακόρεστη από ποτέ μέσα στο 2020! Και θα σας προσεγγίσουν αμέτρητες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να τις εξερευνήσετε, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε σε αυτή τη διαδικασία, είναι η ισορροπία. Έχει σημασία να την εφαρμόσετε μεταξύ εργασίας, διασκέδασης και ξεκούρασης!


Ο Ερμής θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του Φθινοπώρου μεταξύ Ζυγού και Σκορπιού. Αυτά τα ζώδια αφορούν την ψυχαγωγία και την καριέρα σας αντίστοιχα. Γι’ αυτό θα σας είναι εύκολο να αμελήσετε την ανάγκη σας για ξεκούραση.

Αλλά η ανάδρομη διαδρομή του Ερμή (13 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου), θα είναι παράλληλη με την αναδρομή του Άρη (9 Σεπτεμβρίου – 13 Νοεμβρίου). Αυτοί οι δύο θα φροντίσουν να σας κεντρίζουν, όταν είναι απαραίτητο να πατήσετε φρένο!

2020 Ζώδια Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι καίριο να εστιάσετε στη συντήρηση των αντοχών σας και να μην σπαταλάτε ενέργεια. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας ή να παραμερίσατε κάποια εγχειρήματα. Ίσως απλά να πρέπει να λέτε πιο συχνά «όχι», θέτοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ακμαιότητά σας!

Αυτή τη χρονιά πρέπει να απαλλαγείτε από βάρη και περισπασμούς. Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 30 Νοεμβρίου, θα σας δώσει στήριξη προς αυτή την κατεύθυνση. Θα καταφέρετε να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι και όποιον δεν έχει θέση, δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2020  για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις