2019. Το Έτος του τυχερού 3. Σχέσεις και Οικονομικά.

2019. Το Έτος του τυχερού 3. Σχέσεις και Οικονομικά.

Το νέο έτος θα είναι αυτό του 3, που συμβολίζει την ανεμπόδιστη ροή της ενέργειας και των επικοινωνιών που θα υποστηρίξουν συμπληρωματικά όλους τους σκοπούς των ζωδίων.

Για όλους:

Κριός: Μπορείτε να αισθανθείτε ήδη και από τώρα, την πίεση που σας ασκούν οι καταστάσεις, που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες. Χρήματα που θα πέσουν στα χέρια σας, όχι όμως από την εργασία σας, θα πρέπει να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δύο έρωτες σε δεύτερη φάση, θα σας πιέσουν για απαντήσεις ζωής.

Τυχερά νούμερα : 1, 5, 9

Ταύρος: Η τύχη είναι κάτι στο οποίο θα τρακάρετε από την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους. Σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας, θα έχετε ανατροπές που θα φέρουν στην επιφάνεια, αυτό που ζητάτε. Οι έρωτες που πρέπει να ενωθούν, σίγουρα θα το κάνουν μέσα από μοιραία γεγονότα.

Τυχερά νούμερα : 2, 8, 9

Δίδυμοι: Η δυναμική σας πολλαπλασιάζεται το επόμενο χρονικό διάστημα, και από τις αρχές του 2019, θα δείτε και τα έργα σας να σας αποδίδουν το μέγιστο. Σε αυτά θα προσθέσετε και μια νέα αγάπη, που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα παλιά.

Τυχερά νούμερα : 3, 4, 7

Καρκίνος: Δεν μπορείτε να πείτε, ότι αυτό το έτος ήταν και το καλύτερο σας. Ωστόσο το σύμπαν, που έχει τα καλύτερα σχέδια για το ζώδιο σας, θα φέρει στην καθημερινότητα σας, από τον πρώτο κιόλας μήνα, οικονομικές ανέσεις που θα κάνουν και την αισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική.

Τυχερά νούμερα : 1, 3, 5,

Λέων: Ήδη μέσα στο κεφάλι σας τρέχουν πάρα πολλά που θα έρθουν σε επαφή με την τύχη που σας περιμένει από το νέο έτος, και όλα απλά θα πραγματωθούν. Οι σχέσεις θα φέρουν στην επιφάνεια τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αλλά και οι εργασιακές σας δράσεις πια θα σταθεροποιηθούν.

Τυχερά νούμερα : 2, 5, 8

Παρθένος: Η καθημερινότητα η δική σας και των ανθρώπων σας αλλάζει. Οι καταστάσεις που σας παρεμπόδιζαν από την εξέλιξη των στόχων σας, θα λήξουν άμεσα. Ακόμη και όσοι έχουν χαθεί σαν ταίρια, θα καταφέρουν να έρθουν σε επαφή  μόνιμη πια.

Τυχερά νούμερα : 6, 7, 9

Ζυγός: Εσείς που έχετε περάσει από τα 40 κύματα, όλο αυτό το τρέχον έτος, τώρα από το 2019, θα δικαιωθείτε και θα ηρεμήσετε. Επαγγελματικά και σπουδές θα πιάσουν τα καλύτερα επίπεδα αλλά και θα ανοίξουν ευκαιρίες για νέους ορίζοντες.

Τυχερά νούμερα : 1, 5, 7

Σκορπιός: Είναι απλά σπουδαία, αυτά που σας περιμένουν από το 2019. Έχετε πια αποκτήσει την γνώση και την εμπειρία και αυτή και θα εφαρμόσετε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη την καθημερινότητας σας. Πιθανόν και κάπως έτσι, να δεσμεύστε μόνιμα καρδιές αλλά και συνεργασίες.

Τυχερά νούμερα : 3, 6, 8

Τοξότης: Πολλά αυτά που θα αλλάξουν, από τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, και που θα φέρουν την ζωή σας εκεί που της αξίζει να είναι. Στα ερωτικά σας θα δείτε και την πλήρη αλήθεια των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας, και εκεί και θα πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

Τυχερά νούμερα : 1, 4, 8

Αιγόκερως: Μέσα στην νέα χρονιά, θα τύχετε πολλών και σημαντικών ανατροπών, που μόνο σε καλό θα σας βγουν. Προτάσεις για νέες συνεργασίες – ταξίδια και επενδύσεις θα πέσουν στα χέρια σας, και σε δεύτερο πλάνο το σύμπαν θα σας δώσει και τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Τυχερά νούμερα : 2, 6, 9

Υδροχόος:  Οι απαντήσεις που αναζητάτε, έρχονται και σας αποζημιώνουν για ότι πιθανόν να σας λείπει τώρα. Είστε τα ζώδια που μέσα στο 2019, θα έχετε τους περισσότερους γάμους. Επιπροσθέτως, χαλασμένες πλέον σχέσεις αλλά και προβληματικοί γάμοι, θα λήξουν με την συναίνεση και των δύο πλευρών.

Τυχερά νούμερα : 1, 4, 7

Ιχθείς: Εσείς και η θετική ενέργεια που μονίμως πλανάτε γύρω σας, θα φέρουν στο δρομολόγια σας, αυτά και αυτόν που θέλετε. Εσείς πια έχετε γνώση των καταστάσεων, άρα από την πρώτη πανσέληνο του Ιανουαρίου και μετά θα κάνετε πια τις μόνιμες επιλογές σας.

Τυχερά νούμερα : 2, 4, 5