Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τετάρτη 17/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τετάρτη 17/05

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : Το τρία Κούπα

Οι θεωρίες εσάς, δεν σας ενδιαφέρουν, καθόλου. Είστε σε μια φάση ζωής, που επιθυμείτε πια πιο ξεκάθαρες κουβέντες αλλά και πράξεις από τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Το Τέσσερα Κούπα

Κάποιος νέος έρωτας θα σας παρουσιαστεί και θα σας αναστατώσει, την μονότονη σας καθημερινότητα. Είναι κάτι που το έχετε ευχηθεί, για το εαυτό σας και σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα. Λίγη υπομονή.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Δέκα Καρό

Η μοναδική  θεραπεία για εσάς, είναι ο άνθρωπος σας. Μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, να μην είστε και τόσο κοντά, αλλά αυτό από την επόμενη εβδομάδα αλλάζει. Οι πρωτοβουλίες θα έρθουν από την άλλη πλευρά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Ο Άσος Σπαθί

Μην ανακοινώνετε όλα αυτά που υπάρχουν μέσα στο  μυαλό και στην καρδιά σας. Δεν υπάρχει λόγος. Αυτή η καινούργια γνωριμία, που υπάρχει στην ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να σας πείσει και μετά να την εμπιστευτείτε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Λέων: Το Εφτά Κούπα

Μέσα στην σχέση σας, έχετε πολλά ακόμη να πείτε και να λύσετε. Αυτό είναι και κάτι που ξεκινάει από εσάς και τις απαιτήσεις σας, που σε καμία των περιπτώσεων δεν γίνονται αποδεκτές από την άλλη πλευρά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: Το Δέκα Καρό

Σίγουρα δεν είστε από αυτούς που πιστεύουν αυτά που ακούν έτσι εύκολα. Να είστε προετοιμασμένοι όμως να ακούσετε κάτι…. ανάλογο και μέσα στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι, πιθανόν κάποιος φευγαλέος – πρόσχερος  έρωτας να σας φανερωθεί…!

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Το Οχτώ  Μπαστούνι

Η τόλμη και η καθαρότητα της σκέψης σας, είναι και αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν και πιο ερωτεύσιμο στο άτομο που εδώ και καιρό θέλετε και πολιορκείτε. Μια ευχάριστη είδηση, από κάποια δουλειά, σας αλλάζει την διάθεση.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Έξι Καρό

Έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί, οι εποχές που δίνατε πιστώσεις χρόνου για να βρεθούν λύσεις. Στο τώρα δεν σας περισσεύει ούτε ώρα, ούτε ενέργεια, αλλά και ούτε υπομονή για να ασχοληθείτε με άτομα που έχουν αποδείξει, ότι όσο καιν να προσπαθούν, δεν μπορούν να πιάσουν τα στάνταρντ σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Πέντε Καρό

Προσοχή μην ξαναμπλέξετε τα αισθηματικά με τα κοινωνικά σας. Μόνο λάθη γίνονται και στο τέλος κάποιος θα πληγωθεί. Είναι ακόμη νωρίς και αν προβείτε σε κάποιες επικοινωνιακές ρυθμίσεις, θα δείτε τις διαπροσωπικές σχέσεις να ομαλοποιούνται.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αιγόκερως: Το Εννέα Σπαθί

Μην αφηγείστε πολλά, για την προσωπική σας ζωή και κατάσταση, σε τρίτα άτομα. Δεν του ενδιαφέρει και σε δεύτερο επίπεδο, δεν υπάρχει λόγος να εκθέτετε τον εαυτό σας. Αν υπάρχουν προβλήματα, λύστε τα με τον άνθρωπο σας και χωρίς διατυμπανισμούς.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: Ο Άσσος Μπαστούνι

Αν κάνετε λίγο ακόμη υπομονή το κλίμα, στα αισθηματικά σας θα γυρίσει υπέρ σας. Έχετε κάνει ότι καλύτερο μπορούσατε, άρα το μόνο που απομένει είναι η θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Λεφτά και επαγγελματικές προτάσεις, είναι στο καθοδόν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Δύο Κούπα

Πως θα ξεφύγετε από το παρελθόν, είναι αυτό που σκέφτεστε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, από μια παλιά σας γνωριμία που σας πολιορκεί έντονα. Οι μέρες που έρχονται, σας βγάζουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες σε κάθε τομέα, που πρέπει να διευθετήσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5