Ερωτικές Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο ‘17

Ερωτικές  Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο ‘17

 

 

Ο Απρίλιος χτύπησε την πόρτα ήδη. Τα άστρα του ουρανού είναι έτοιμα να αποδώσουν τις καλύτερες τους όψεις, σε όλα τα ζώδια, που τόσο πολύ καρτερούν αλλαγές, σε κάθε τομέα της ζωής τους. Μια ισχυρή Πανσέληνος, η πρώτη αυτού του ζωδιακού έτους, που θα δώσει τις ευκαιρίες για να λυθούν μυστήρια, αποστάσεις, αλλά και κάθε είδους προβλήματα στα αισθηματικά και στα οικονομικά όλων.

 

Κριός: Πολλά τα υπέρ του μήνα για το ζώδιο σας. Αυτό που έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, που την έχετε αφήσει στην τύχη της, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε λόγω άσχημης ψυχολογίας, είτε μεγαλύτερης ενασχόλησης σας με τα επαγγελματικά σας δεδομένα.  Αυτό από το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, αλλάζει και σας δίνει της αφορμές για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, και σίγουρα με έναν Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, να σας αβαντάρει.

Τυχερές ημέρες: 10 και 17 Απρίλιου

Ταύρος: Σε λίγες ημέρες, ο κυβερνήτης γυρνάει στους Ιχθείς, σε ανάδρομη φορά και σας δημιουργεί μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια σε υποθέσεις αισθηματικών, και ειδικά σε αυτές που συσχετίζονται με το παρελθόν. Αυτό μπορεί να σημαίνει την επιστροφή ενός παλιότερου συντρόφου, αλλά ίσως και την ολοκλήρωση ενός διαζυγίου που έχει ταλαιπωρήσει και τις δύο πλευρές. Από τις 07-04 και μετά, θα καταφέρετε και κάποια εργασιακά σας, να τα φέρετε σε ισορροπία.

Τυχερές ημέρες: 12 και 15 Απρίλιου

 

 

Δίδυμοι: Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, αυτήν την εποχή. Όλα τα άστρα είναι ευνοϊκά επάνω σας και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει μια καλύτερη ψυχολογία αλλά και σταθερότητα, στις μελλοντικές σας επιλογές. Υπάρχουν στον κύκλο σας, άτομα- συνεργάτες, που μετά την Πανσέληνο του μήνα, θα σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για την φερεγγυότητα τους. Σκεφτείτε και πάρτε την απόφαση, στον δικό σας χρόνο.

Τυχερές ημέρες: 05 και 19 Απρίλιου

 

Καρκίνος: Με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ανάδρομες πορείες, εσείς θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεχτικοί, σε όλα αυτά που λέτε αλλά και κάνετε. Αφήστε τον καιρό να περάσει, ασχοληθείτε με αυτά που  σας ευχαριστούν και μετά τις πασχαλινές εορτές, κάντε τις τελικές σας κινήσεις. Οι ελεύθεροι, έχουν την τύχη με το  μέρος τους, καθώς μέσα από καινούργιες γνωριμίες, ίσως και να βρουν τον νέο έρωτα- μόνιμο σύντροφο της ζωής τους.

Τυχερές ημέρες: 04 και 11 Απρίλιου

 

 

Λέων: Είσαστε από τα πιο αντισυμβατικά ζώδια, που υπάρχουν. Αυτό σημαίνει, ότι ίσως και να χρειαστεί να μιλήσετε από την αρχή, στον καινούργιο σύντροφο σας για όλα αυτά που ζητάτε μέσα σε μια σοβαρή σχέση. Θα το εκτιμήσει δεόντως, και θα σας δώσει τις τίμιες απαντήσεις του. Οι μέρες είναι θετικές και για όσους, τελικά σκέφτονται μέσα στην Άνοιξη να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν. Το οικονομικό, σίγουρα πάντως θα είναι υποστηρικτικό.

 

Τυχερές ημέρες: 05 και 12 Απρίλιου

 

 

Παρθένος: Ένας πλούσιος μήνας, σε δράσεις στον αισθηματικό τομέα. Πολλές και οι καθοριστικές αλλαγές που θα γίνουν με πρωτοβουλία όλων αυτών, που τελικά έχουν αντιληφθεί, ότι αδικούνται μέσα στην σχέση τους. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 03/04 και μέχρι να λήξει η εποχή του Κριού, θα σας δώσει την ευκαιρία, ακόμη και να ξεφύγετε από εμμονές αλλά και κακές συνήθειες, που μόνο σας έχουν μπλοκάρει από αυτά που ονειρεύεστε.

Τυχερές ημέρες: 11 και 20 Απρίλιου

 

 

Ζυγός: Είσαστε υπερβολικοί σε όλα σας. Με  τόσους ανάδρομους πλανήτες, αυτός ο Απρίλιος, θα είναι καθοριστικός για κάθε σχέση που διατηρείτε. Οι ερωτικές υποθέσεις που έχουν περάσει από πολλά κύματα και αντιθέσεις, ίσως και τελικά να βρουν την ισορροπία τους, μέσα από την ψύχραιμη αντιμετώπιση και από τους δύο συντρόφους. Ελεύθεροι και χωρισμένοι θα είναι αυτοί, που θα βρουν νέο έρωτα, ακόμη και μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.

Τυχερές ημέρες: 07 και 14 Απρίλιου

 

 

Σκορπιός: Πολύς ο καινούργιος κόσμος, που σας περιβάλει και σας δείχνει την αγάπη του. Όσοι είναι μόνοι, καιρό, δεν αποκλείεται και να έρθουν πιο κοντά, σε έναν νέο συντροφικό έρωτα. Από τα μέσα του μήνα και μέχρι το τέλος, θα χρειαστεί η προσοχή και η παρουσία σας, σε υποθέσεις οικονομικές και περιουσιακές. Πολλά τα ταξίδια για όσους έχουν σχέση εξ αποστάσεως, που θα ξεκαθαρίσουν, τα επόμενα κοινά βήματα.

Τυχερές ημέρες: 08 και 18 Απρίλιου

 

Τοξότης: Η σειρά που έχετε βάλει στην ζωή σας, δεν θα πρέπει να διαταραχτεί  από κανέναν εξωτερικό παράγοντα. Αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν, δεν επιτρέπεται να σας σταματήσουν! Όσοι έχουν χωρίσει, πριν να φύγει ο Απρίλιος, θα έχουν φρέσκιες γνωριμίες που θα τους κάνουν και πάλι να δουν τον έρωτα και τα αληθινά συναισθήματα, στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε όλο αυτό το επόμενο διάστημα θα έχετε και οικονομικές ειδήσεις, ευχάριστες,

Τυχερές ημέρες: 05 και 17 Απρίλιου

 

 

Αιγόκερως: Δεν είστε από τα ζώδια που μπορείτε αν κρυφτείτε. Όλα έχουν το τίμημα τους και εσείς πολλές φορές το έχετε πληρώσει με το να είστε μόνοι σας. Από τις αρχές του μήνα,  πολλά θα αλλάξουν. Οι μόνοι και οι πικραμένοι της αγάπης, θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν καινούργιο άνθρωπο, που θα μπορέσει να σας ξεκλειδώσει την καρδιά.  Πολλοί και οι γάμοι και οι συγκατοικήσεις που θα προκύψουν, με πρωτοβουλία και των δύο συντρόφων.

Τυχερές ημέρες: 08 και 22 Απρίλιου

 

 

 

Υδροχόος: Δεν χρειάζεται να είσαστε τόσο κάθετοι στις απόψεις σας.  Αυτό ίσως και να κουράζει τον άνθρωπο σας. Από αυτόν τον μήνα, και με την αστρολογική εύνοια από τον ‘Αρη και τον Ερμή, θα υπάρξουν, συζητήσεις που θα λύσουν προβλήματα που έχουν τρις ρίζες τους στο παρελθόν. Μέσα σε όλα αυτά, εσείς που διατηρείτε διπλές –κρυφές καταστάσεις, θα πρέπει να τις ξεκαθαρίσετε, αλλιώς με την Αφροδίτη ανάδρομη, θα έχετε απροσδόκητες αποκαλύψεις.

Τυχερές ημέρες: 10 και 14 Απρίλιου

 

 

Ιχθείς: Είσαστε δυναμικά ζώδια, και αυτό που έχει σημασία, είναι πια να βάλετε της αισθηματική σας ζωή, σε μια ισορροπία, και να την κρατήσετε, πια μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Μια μεγάλη μερίδα των Ιχθύων, μέσα στον μήνα του Απριλίου θα έχει την ανάγκη να λήξει σχέσεις και φθαρμένα συναισθήματα, που δεν έχουν ποιοτικό μέλλον. Νέες γνωριμίες και προτάσεις, για πολλούς που ίσως και να οδηγήσουν σε μεγάλους έρωτες.

Τυχερές ημέρες: 07 και 24 Απρίλιου